Asus za maksimalne rezultate

naslov

Ako želite laptop koji će postići maksimalne rezultate i ulepšati vam dane odlučite se za Asus.

Velike životne promene unela nam je pojava korona virusa. Morali smo da se prilagodimo nekim novim i drugačijim načinima funkcionisanja i rada. Mnogi su domove pretvorili u kancelarije, učenici i studenti nastavu pohađaju online, druženja i kontakti se obavljaju putem društvenih mreža. Više nego ikada potreban vam je vrhunski laptop.

image

Imamo odličan izbor. Moćan, sa bezbroj mogućnosti, fleksibilan sa rotacijom ekrana pod 360 stepeni. Najbolje će vam pružiti Asus ZenBook Flip 13 OLED UX363EA-OLED-WB503T.

Fantastična slika. Zahvaljujući preciznom prikazu i širokoj paleti boja, slika na ASUS OLED ekranu je neverovatno realistična. Bilo da ste dizajner, fotograf, ljubitelj filmova ili video igara, sa ASUS OLED ekranom ćete videti više i bolje. Uživajte uz sliku sa Pantone i Display HDR500 True Black sertifikatima.

Veran prikaz boja za veću produktivnost. Koristite dijagrame i tabele sa brojnim nijansama koje je teško razlikovati? Ne gubite vreme. Uz široku paletu i savršen prikaz boja ASUS OLED ekrana, vaša produktivnost će porasti. Unapredite svoj rad uz ekran sa Pantone i Display HDR500 True Black sertifikatima.

Zaštitite svoje i oči svojih najmilijih. Plavo svetlo oštećuje ćelije oka, naročito kod dece, kvari vid i izaziva nesanicu. ASUS OLED ekrani imaju 70% manje štetnog plavog svetla, u poređenju sa LCD ekranima, pritom ne kvareći ukupan prikaz boja. Uz ASUS OLED ekran i Eye Care tehnologiju vaše oči su bezbedne.

Zaštitite svoje oči. Provodite sate pred ekranom? Plavo svetlo LCD ekrana oštećuje ćelije oka, kvari vid i izaziva nesanicu. ASUS OLED ekrani imaju 70% manje štetnog plavog svetla od LCD ekrana, bez negativnog uticaja na prikaz boja. Uz ASUS OLED ekran i Eye Care tehnologiju vaše oči su bezbedne.

Kontrast koji otvara oči. Previše tamna slika? Slabo vidljivi detalji? ASUS OLED ekrani imaju kontrast čak 1.000.000:1, što omogućava da se jasno vide svi detalji čak i na najtamnijim slikama. Videćete stvari za koje niste ni znali da postoje. Savršeno za dizajnere, fotografe i ljubitelje filmova.

Brzina koja bistri sliku. Uz vreme odziva od samo 0,2 ms, ASUS OLED ekrani prikazuju jasnu sliku bez ikakvog zamućenja, a to ćete posebno ceniti prilikom gledanja sportskih prenosa, igranja video igara i gledanja filmova. Poređenja radi, standardni laptopovi imaju ekrane sa vremenom odziva od 10 do 25 ms.

Dobra osvetljenost za jasnu vidljivost u svim uslovima. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji ASUS OLED ekrani daju 30% veću percepciju osvetljenosti u odnosu na LCD ekrane u kancelarijskim uslovima. To znači da će ASUS laptop sa OLED ekranom osvetljenja 400 nita korisniku izgledati isto osvetljen kao klasičan LCD sa osvetljenjem od 520 nita.

Asus ZenBook Flip 13 je elegantan, fleksibilan, prenosiv, svestran, moćan jednom rečju savršen uređaj potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima ili jednostavno poručite online. Njegov elegantni NanoEdge ekran i 360 ° ErgoLift šarka čine ZenBook Flip 13 izuzetno kompaktnim. Ta šarka sigurno drži ekran pod bilo kojim uglom. Možete podesiti položaj laptopa po želji. Sa ovim uređajem moći ćete jednostavno da radite ili da se opustite i zabavite u režimu koji odaberete: laptop, šator, stalak ili tablet. Šarka ErgoLift pruža neverovatnu izdržljivost i maksimalnu pouzdanost laptopu.

Tanak je, lagan i jednostavno se povezuje.

Tanko kućište od 13,9 mm sadrži širok spektar I / O portova za lako povezivanje. Njegov Intel® Core ™ procesor pruža produktivnost u pokretu i vizuelnu kreativnost bez napora. Asus ZenBook Flip 13 je svestran i moćan uređaj koji će pomoći da iskažete svoju kreativnost i savršen je poslovni partner. Ovo je najtanji konvertibilni laptop sa impresivnom listom portova.

Neverovatno je lagan i ima samo 1,3 kg. Koristi bateriju velikog kapaciteta koja vas neće izneveriti, koliko god dug i zahtevan bio vaš radni dan. Njegova tehnologija brzog punjenja omogućava vam da napunite kapacitet od 60% za samo 49 minuta, tako da možete da pokrenete i radite brže nego ikad. Maksimalno je precizan. Ekran osetljiv na dodir podržava 4096 nivoa osetljivosti na pritisak. Svaka komponenta je izabrana i podešena da pruži najbolje moguće performanse. Ovaj moćan uređaj nudi brojne mogućnostui. Povezivanje je jednostavno i brzo. Sadržaj na mreži učitaćete za tren.

Tastatura je neverovatno funkcionalna i osvetljena LED-om. Čak i kada je Number Pad aktiviran, dodirna tabla se može koristiti za kontrolu kursora, zahvaljujući svom inteligentnom softveru. Stereo zvučnici su visokog kvaliteta sa efektima koji će vas obavijati zvukom bioskopskog kvaliteta. Specijalno pametno pojačalo osigurava maksimalnu jačinu zvuka uz minimalna izobličenja za snažan, čist zvuk iz bilo kog ugla.

Dijagonala ekrana je 13,3″. Rezolucija 1920 x 1080 pix. Procesor Intel Corei5. Grafička karta Intel Iris Xe.  RAM memorija 8 GB LPDDR4X. operativni sistem najnovije generacije Windows 10 Home. Hard disk 512 GB SSD.

ASUS nudi široki niz rešenja za bežično povezivanje. WiFi 6 na vašem ZenBook Flip 13 vam omogućava učitavanje online sadržaja za tren oka, a još bolji je zahvaljujući ASUS WiFi Master Premium tehnologiji. WiFi SmartConnect automatski bira najbolji WiFi izvor, tako da se vaš laptop povezuje sa najboljim WiFi signalom i poznatim mobilnim pristupnim tačkama.

Izaberite najbolje. Posetite Tehnomeda prodavnice i nabavite ovaj sjajan laptop ili ga jednostavno poručite iz fotelje online po povoljnoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *