Sniženje robotskih usisivača

nova naslov

Uvek besprekorno očišćen dom imaćete sa robotskim usisivačem. On sve radi umesto vas.

Zamaranju, znojenju, preskakanju kabla od usisivača i nerviranju je došao kraj. Imate priliku da kupite robot usisvač po neverovatno povoljnoj akcijskoj ceni u Tehnomedia prodavnicama.

image

Sve površine lagano ćete očistiti sa robotskim usisivačem. Zahvaljujući brojnim funkcijama i senzorima koje poseduje, Roomba će se zavući i očistiti svaki deo vašeg prostora čak i onaj koji je teško dostupan. U svakom ternutku imaćete efikasno usisavanje. Ovom robotu samo zadajte naredbe i pritisnite dugme a on će sve savršeno uraditi. Za to vreme možete se posvetiti sebi ili nekim drugim aktivnostima.

Iskoristite Tehnomedia akciju do 25 marta i kupite iRobot Roomba usisivač po super ceni. Uštedećete znatnu sumu novca, a za neke modele i više od 18 000 dinara.

image

Ovo su usisivači budućnosti. Romba lako istražuje, pamti, prepoznaje i čisti vaš dom. Niko kao on neće usisati i pokupiti dlake kućnih ljubimaca. Ovaj robot usisivač je idealan pomoćnik i sve sam uradi pa i isprazni sopstvenu posudu. Mrvice i prašinu sa poda savršeno će odstraniti pomoću pametnih programa.

Na akciji su 3 modela: iRobot usisivac ROOMBA 606 black, i-Robot usisivač ROOMBA e5154 i i-Robot usisivač ROOMBA i7+.

Roomba su prvi i najpopularniji robot usisivači u svetu. Na tržištu su od 2002. godine i drže zlatni standard.

Vazdušni filteri su vrhunske tehnologije, imaju jaku moć usisivanja, a baterije dugo traju. Pomoću daljinskog upravljača i dodatne opreme lako ćete upravljati, jer će znati šta da zaobiđe, kojom putanjom da se kreće. On će se zavući tamo gde ne može nijedan drugi usisivač. Detektovaće lako prašinu i prljavštinu po podu, ispod zavesa, u ćoškovima, uz zidove… Radi neprikidno dva sata i sam se automatski puni i nastavlja sa čišćenjem sve dok ne obavi do kraja svoj posao. Poseduju litijum-jonsku bateriju. Tokom rada usisna snaga motora može da se poveća i do 10 puta tokom usisavanja tepiha. Čiste površine i do 185 kvadratnih metara, a poseduju najpametniji navigacioni sistem za čišćenje, kao i akustične i optičke senzore za detekciju prašine, senzore protiv pada niz stepenice i još mnogo toga.  Zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone i tablete može postaviti raspored čišćenja ili ga aktivirati i sa svog radnog mesta, na primer. Pomoću određene opcije možete ga podesiti i kada želite da usisa vaš dom i 7 dana unapred.

Najbolji način za čišćenje je iRobot Roomba usisivač. Kupite ga po nižoj ceni tokom trajanja akcije od 10. do 25. marta. Možete ga kupiti i iz fotelje. Pozovite call centar Tehnomedie na 011 44 44 999 ili jednostavno poručite online. Načini plaćanja za ONLINE poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Tehnomedia je totalno drugačija o ddrugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *