Praznična radna atmosfera u Call centru i Sektoru za pravna lica

x

Pozitivna atmosfera u Tehnomedia Call centru i Sektoru za pravna lica među zaposlenima povodom praznika niskih cena Black Friday.

Operateri našeg Call centra i komercijalisti iz Sektora za pravna lica sa nestrpljenjem su čekali praznik potrošnje Crni petak, pink boje. Obojili su ga pozitivnom atmosferom, dobrom energijom i radnim elanom. Ovog vikenda će se operateri družiti sa vama od 9 do 21 h i neprestano 12 sati biti sa vama na vezi i usluzi kako bi vam omogućili da svaki željeni proizvod dobijete po najnižoj ceni ikada.

   n

Operateri Call centra

Telefoni koji neprestano zvone, bezbroj pitanja, konstantno odgovaranje na porudžbine, ništa nije teško tokom praznika ludo niskih cena našim opraterima u Call centru. Maskirani, vedri i nasmejani sa puno ljubavi obavljaju posao koji vole.

“Želeli smo da ove dane kupoholičarske groznice obeležimo i ovde u našem Call centru. Ovih dana smo posebno raspoloženi, a sve je zabavnije i veselije pod maskama, sa šeširima, smešnim naočarima, krunama i to je razlog zašto baš danas izgledamo ovako. Podizanje atmosfere u kancelariji povećava raspoloženje, elan i ukupnu produktivnost zaposlenih. Kada među radnicima vlada dobra atmosfera, svako je spreman da pruži svoj maksimum”, istakli su iz Tehnomedia Call centra.

Radno vreme Call centra

Sada je prilika da za ovu prazničnu kupovinu ugrabite neverovatne popuste što pre i zato pozovite naš Cell centar na 011 44 44 999.

Radno vreme za vikend, u subotu i nedelju je od 9 do 21 h.

   n

Kako da izaberem najjeftiniji proizvod?

Jednostavno. Do neverovatnih Black Friday sniženja dolazite samo jednim klikom ovde. Pogledajte, izaberite i kupite.

Online poručivanje

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Web kredit sa 0% kamate

Tokom trajanja akcije Crni petak, pink boje možete ugovoriti Web kredit sa kamatom od 0%. Ponuda važi do utorka. 30. novembra.

Sektor za pravna lica

Kontaktirajte nas putem e-mail adrese pravnalica@tehnomedia.rs ili telefonom 011 44 44 888. Odmah će vam biti dostupne najnovije informacije i akcije zahvaljujući ličnom komercijalisti. Tim Tehnomedie vam stoji na raspolaganju i u kratkom roku saznaćete sve što vas interesuje. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku, jer ovom kupovinom možete uštedeti znatnu sumu novca.

   n
Sektor za pravna lica

Dobra energija, kolegijalnost, predusretljivost, prijateljski odnosi doprinose da se svi se osećamo kao deo jedne velike Tehnomedia porodice koja brine o svojim članovima. Zato i rastemo iz godine u godinu i ima nas sve više.

Tehnomedia je već 20 godina prepoznatljivo različita.

Proverite!!!

   n
   n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *