Uspeh ne dolazi preko noći

x  T.

Zahvaljujući našoj službi nabavke, u Tehnomedia prodavnicama se nalaze uređaji i aparati vrhunskog kvaliteta po izuzetno pristupačnim cenama.

Služba nabavke u našoj kompaniji je “žila kucavica”, neophodna u svakom pogledu. Menadžeri nabavke su analitični, sa dobrim pregovaračkim i komunikacionim veštinama.

IMG  x

Služba nabavke

Sektor nabavke je veoma osetljiv deo poslovanja i odgovoran deo posla. Jedan od razloga su česte promene koje diktiraju proizvođači, ali i održavanja konkurentnosti i praćenje tržišta. Do neophodnih informacija potrebnih za rad se dolazi jednostavno, jer je obrada podataka iz sistema automatizovana. Nabavka se formira na osnovu podataka o prodaji kao i zalihama po prodavnicama i magacinima. Zaposlenima je olakšan rad, jer je naša kompanija opremljena najsavremenijim tehnologijama i sistemima rada. Prodaja se prikazuje po objektima, kao i trenutna situacija sa lagerima i podaci o ulazima. Pregovori sa dobavljačima, kao i isporuke od strane dobavljača do prodavnica, dokumenti i ugovori, sve je to njihov posao i deo svakodnevnice.

IMG  x

Šta rade menadžeri nabavke?

Njihov posao je zahtevan i odgovoran, sa više slojeva koji se nadovezuju jedan na drugi:

 • Prate tržište i ponudu, kao i potražnju po kvalitetu, količini i asortimanu,
 • Pregovaraju sa dobavljačima i deluju na njih kako bi svoju ponudu prilagodili tražnji,
 • Istražuju nabavno tržište, planiraju nabavku i količinu robe, biraju dobavljače i sa njima zaključuju ugovore,
 • Obavljaju poslove oko prijema isporuke, vode evidenciju nabavke, rade kalkulacije cena, sarađuju sa ostalim sektorima i službama u kompaniji sa ciljem da roba dospe do onog kome je i namenjena, odnosno vama, kupcima.
 • Na kraju analiziraju nabavno poslovanje.

“Naš posao je da osluškujemo želje potrošača i pratimo njihove potrebe. Vodimo računa o konkurentnosti na tržištu i trudimo se da omogućimo najbolje uslove nabavke, a sve kako bi do naših kupaca stigla najbolja roba po najpovoljnijim cenama”, ističu menadžeri nabavke.

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. je veoma ponosna na sektor nabavke zbog njihove produktivnosti, ekonomičnosti, odgovornosti i lojalnosti. U pravo vreme nabavljaju odgovarajuću robu i to u potrebnim količinama po odgovarajućim cenama. Neguju i dobre poslovne odnose sa poslovnim partnerima što je veoma važno za jedan zdrav rast i napredak.

“Mi, kao menadžeri, prikupljamo podatke o proizvođačima i dobavljačima robe na domaćem i stranom tržištu i izrađujemo plan nabavke. Pregovaramo sa dobavljačima, pravimo fantastične akcije i popuste, organizujemo i obezbeđujemo vredne poklone i nagrade za naše kupce, uvodimo nove artikle, formiramo cene…”

IMG  x

Efikasan i uspešan rad nabavke

Menadžeri nabavke su ravnopravni članovi tima, veoma uspešni i efikasni u radu. Svojim znanjem i iskustvom doprinose uspešnom poslovanju naše kompanije.

“Trudimo se da budemo najbolji u svom poslu i uvek na visini zadatka. U kompaniji imamo savršene uslove za rad, kao i za stalno napredovanje što nam daje dadatni podstrek za posao i elan. Vlada pozitivna atmosfera i svi smo jedna velika Tehnomedia porodica. Zahvaljujući toj podršci koju imamo nekako uvek prevazilazimo svoja očekivanja i sebe i dajemo maksimum, a sve za naše potrošače kako bismo im omogućili najbolje proizvode i cene,” objašnjavaju zaposleni.

IMG x

Atmosfera

U ovom delu naše kompanije, kao i u ostalim sektorima, vladaju timski duh i rad, inovativnost, razmena znanja, iskustava i uzajamno poštovanje kako bi se negovale zajedničke vrednosti i krajnji rezultat bio najbolji. Radnu svakodnevicu odlikuje pozitivna i opuštena radna atmosfera, dobra energija, prijateljski odnosi i kolegijalnost, a sve to doprinosi da se svi osećamo kao deo jedne velike Tehnomedia porodice koja brine o svojim članovima.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

IMG  x

(i još malo malo fotografija…)

IMG x
IMG  x
IMG x
IMG x
IMG x
x  T.
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *