Praznični detox sa Nutribullet blenderom

blog x   T.

Osvežite svoju svakodnevicu sa “vitaminima u čaši” uz pomoć Nutribullet-a. Isprobajte nove recepte i iskoristite sve benefite vitamina iz voća i povrća. Posetite najbližu Tehnomedia prodavnicu i nabavite moćan blender po top ceni do kraja januara.


Posle prazničnog perioda, preporučujemo da se osvežite uz šejkove napravljene od voća ili povrća. Nutribullet blender je ključni dodatak svakom šejku, zato ga uključite u svoju redovnu rutinu kako biste povećali unos vitamina tokom hladnih dana. Svaki gutljaj iz Nutribulleta je kao čarobni eliksir za vaše telo – hrani vas, daje vam energiju i čini vašu zdravu rutinu lakom. Snaga zdravlja sada je spakovana u jednu čašu.

Izaberite odgovarajući model Nutribullet blendera po fantastičnoj ceni do 31. januara 2024.

Osvežite svoju svakodnevicu sa vitaminom u čaši. Isprobajte nove recepte i iskoristite sve benefite vitamina iz voća i povrća. Nutribullet je vrhunski uređaj koji efikasno razlaže i oslobađa čak i najskrivenije hranljive sastojke iz vaše hrane. Iskoristite sve blagodati namirnica koje konzumirate i pružite svom telu sve potrebne hranljive sastojke! Zahvaljujući ciklonskom dejstvu i posebnim oštrim sečivima, omogućava da brzo i jednostavno pripremite zdrave i ukusne napitke. Osim toga, održavanje je lako, a njegova kompaktna veličina čini ga idealnim izborom za svakoga.

Iz ponude izdvajamao:

image

Upoznajte vašeg novog saveznika za brze i zdrave napitke! Ovaj model sa čašom dolazi sa impresivnom snagom od 900 W, pružajući vam sve što vam je potrebno za kreiranje ukusnih i hranljivih obroka.

Jednostavan je za korišćenje sa samo jednom brzinom, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Bez obzira da li pravite smutije, pire od povrća, drobite suvo voće ili led, snažno sečivo od nerđajućeg čelika će brzo i efikasno obaviti posao. Sa dve čaše različitih zapremina (0,9 l i 0,7 l), imate fleksibilnost da pripremite napitke prema vašem raspoloženju ili količini koju želite. Materijal čaše je triran, što znači da je izdržljiv i siguran za korišćenje.

NutriBullet NB907CP je takođe jednostavan za održavanje, sa prstenom i poklopcem koji obezbeđuju sigurnost i olakšavaju čišćenje. Kućište je napravljeno od kombinacije plastike i nerđajućeg čelika, što ovom blenderu daje sofisticiran izgled u zlatno-sivoj boji. Ovaj blender je idealan izbor za one koji žele spoj jednostavnosti, snage i elegancije u pripremi svojih omiljenih napitaka.

image


Sa snagom od 600 W, ovaj aparat garantuje optimalnu iskorišćenost hranljivih sastojaka iz vaših omiljenih sastojaka.

Dolazi sa čašama od tritana bez BPA, pružajući vam mir u vezi sa sigurnošću korišćenja. Dva različita kapaciteta čaša (710 ml i 523 ml) omogućavaju vam da prilagodite svoje porcije prema željama. Opremljen je oštricom od nerđajućeg čelika sa 6 krakova, dizajniranom za efikasno drobljenje sastojaka i postizanje optimalnih rezultata. Obruč za čašu i dodatak sa ručkom omogućavaju jednostavno držanje i konzumiranje napitaka.

Sa visinom baze od 198 mm, Nutribullet NB606R je kompaktan i lako se uklapa u svaki kuhinjski prostor. Ukupna visina sa čašom je 343 mm, a širina iznosi 140 mm. Težak svega 1,9 kg, ovaj blender je praktičan za svakodnevnu upotrebu. Dodatno, crvena boja ovog modela dodaje dozu energije i stila vašoj kuhinji.

image

Sa snagom od 500 W, ovaj blender sa čašom osigurava efikasno izdvajanje hranljivih sastojaka iz vaših omiljenih namirnica.

Dve čaše od tritana bez BPA, koje se dobijaju uz blender pružaju sigurnost i kvalitet u svakoj pripremi. Sa kapacitetima od 710 ml i 523 ml, čaše su dovoljno prostrane da zadovolje vaše potrebe za napicima. Snažna oštrica od nerđajućeg čelika garantuje temeljito drobljenje sastojaka, omogućavajući vam da iskoristite maksimalnu hranljivu vrednost vaše hrane. Opremljen je i poklopcem, čime se osigurava sigurnost i praktičnost tokom procesa blendiranja.

Dobijeni napici su ukusni i zdravi.Visina baze je 198 mm, što ovaj blender čini kompaktnim i lako pohranjivim u svakoj kuhinji. Ukupna visina sa čašom iznosi 343 mm, a širina je 140 mm. Ovaj model je pravi izbor za one koji traže svestran, efikasan i stilski blender za podršku svakodnevnim wellness rutinama.

  • Zaključak

Nutribullet nije samo blender, već tajna vašeg svakodnevnog blagostanja. Ovi blenderi su sve više traženi među onima koji teže zdravom načinu života i žele brzu pripremu hranljivih napitaka. Ako želite započeti put ka zdravijem načinu života, ovo je savršen izbor za vas. Sada može biti vaš po povoljnoj ceni. Povedite svoje čulo ukusa na putovanje zdravlja i uživajte u snazi ukusa u svakom gutljaju!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *