Prolećni popust koji se ne propušta

x   T.

Mašina za veš koja štedi struju, novac i vreme je najbolja. Još ako je i inteligentna, vi ste na dobitku. Samsung vam pruža i više od očekivanog.

Ovu prolećnu Samsung ponudu ne smete da propustite. Izaberite model po svojoj meri: mašine za pranje i sušenje veša, ili samo one za pranje, ili samo za sušenje veša. Efikasno peru, a rezultat je savršena čistoća. Zahvaljujući pametnim tehnologijama koje koriste svaki zadati zadatak uradiće besprekorno.

image

U ponudi su 16 Samsung modela po super niskim cenama i na popustu i do 30 %. Bićete mirni, sigurni i bezbrižni, jer vam Sansug daje garanciju u trajanju od 5 godina.

Koliko puta vam se desilo da je proces pranja započeo, a setili ste se da niste ubacili neki komad prljavog veša. Sa Samsung inovativnom AddWash mašinom je to moguće bez obzira što mašina radi u svakom trenutku. Zahvaljujući dodatnim mini vratima moći ćete da tokom pranja direktno dodate posteljinu ili šta želite. Ako razmišljate da uskoro kupite veš mašinu, Samsung je odličan izbor, jer će i one najzahtevnije oduševiti. Visokog su energetskog razreda, a sa brojnim inovacijama učiniće jednostavnim pranje i sušenje veša.

Neke od brojnih prednosti su: EcoBubble tehnologija, dijamantski bubanj, digitalni inverterski motor, mogućnost brzog pranja, keramički grejač vode…

EcoBubble štedi električnu energiju, čak i do 70 %, korišćenjem programa hladnog pranja. Pomoću ove tehnologije stvara se koncentrovani rastvor deterdženta i u bubanj mašine upumpava. U tkaninu se dublje, brže i ravnomerno upijaju mehurići deterdženta i naravno ispiraju detaljno i temeljno. Formiranjem brojnih vazdušnih mehurića smanjiće se ili ukloniti mrlje kada je veš natopljen sapunom. Keramički grejači su izuzetno korisni, jer taloženje kamenca biće sprečeno, a s obzirom da je pri visokim temperaturama brže grejanje pri pranju, veća je i ušteda električne energije. Samsung će savršeno oprati veš. Za manje od sat vremena će ga oprati pomoću opcije SuperSpeed. Snažan mlaz vode se ubrizgava u mašinu. U trenutku se ispira deterdžent, a brže pere i tretira veš. Ako vaš izbor bude Samsung mašina sa dijamantskim bubnjem, za 34 % u odnosu na obične bubnjeve je smanjena mogućnost oštećenja nekih materijala. Dijamantski bubanj ima posebnu površinu u obliku saća. Osetljive tkanine se neće habati i biće zaštićene u ovakvom bubnju. Težina se ravnomerno raspoređuje, a rezultat je bolja čistoća.Savremene Samsung veš mašine imaju mnoge inteligentne funkcije kojima ćete moći da upravljate i pomoću pametnih telefona. Na taj način pratićete dokle je mašina stigla sa pranjem i do kog ciklusa, obavestiće vas na primer pri kraju programa kada možete da dodate neki osteljiv ili ručno opran veš. Samsung modeli se razlikuju po kapacitetu, funkcionalnosti i tehničkim karakteristikama. Tehnomedia vam po super cenama nudi ove modele kapaciteta: 7, 8 i 9 kg.

image

Inverterski motor je otporan na habanje i veoma izdržljiv. Karakteriše ga tiši rad i nije bučan. Jedna od prednosti je i šira mogućnost brzina okretanja bubnja kao i različite staze kretanja.

Samsung je poseban. Uređaji ovog brenda imaju visok nivo pouzdanosti, što znači da je omogućen dugi radni vek opreme. Zahvaljujući savremenim i naprednim tehnologijama imaćete kvalitetno pranje i sušenje veša.

Samsung grejni elementi su presvučeni posebnim keramičkim premazom, koji štiti opremu od kamenca. Površina bubnja je podvrgnuta posebnom procesu, obradi jona srebra. Srebrna nano tehnologija je za antibakterijsku zaštitu. Proces elektrolize koja česticama srebra daje pozitivan naboj, započinje tokom pranja. Na taj način mikroorganizme privlače i iznutra ih uništavaju. Samim tim pored savršeno čistog veša vaša tkanina je na štetne bakterije stekla i takozvani imunitet. Regulaciju napona štiti prenaponski sistem. Mašina se automatski isključuje ako nestane struja, na primer. Nakon dolaska struje automatski će se vratiti u unapred podešeni režim rada čuvajući sva programirana podešavanja.

image

Samsung veš mašine se prilagođavaju vama. Korišćenje je jednostavno. Pomoću funkcije AI Control, prilagođava rad tako što pamti vaše navike, predlaže cikluse i prikazuje pravovremene informacije. Aplikacija SmartThings daje savete o ciklusima, planiranju i rešavanju problema. Bira savršen postupak sušenja za konkretan ciklus pranja i tako dalje. Bezbroj je mogućnosti i zato je sada prava prilika za kupovinu. Iskoristite ovu prolećnu top ponudu u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Najbolji uslovi kupovine i plaćanja vas očekuju upravo na ovom mestu dobre kupovine. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *