Proslavljamo rođendan 5 prodavnica: Pridružite nam se u slavlju!

rodendan

Slavimo rođendan ne samo jedne, već čak pet naših prodavnica u 4 grada! Ovo je poseban trenutak za nas i želimo da ga podelimo sa vama, našim dragim kupcima.

Pet Tehnomedia prodavnica, koje se nalaze na različitim lokacijama, obeležavaju uspešno poslovanje.

Proslavljamo rođendane dve prodavnice u Nišu: 9 godina rada u Cara Dušana 50 i 7 godina u Bulevar Medijani 15. Naše radnje u Leskovcu u Kralja Petra Prvog br.1 i u Gornjem Milanovcu u Vuka Karadzica 1b obeležavaju 2 godine uspešnog rada. Pre 5 godina počeo je sa radom i naš maloprodajni objekat u Kruševcu u Takovskoj 4A i pozivamo vas da zajedno proslavimo naš divan dan.

Imamo sjajne ponude koje će vam omogućiti da pronađete sve što vam je potrebno po neverovatno povoljnim cenama. Poklanjamo vam slavljeničke popuste od 18. do 20. maja:

 • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
 • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone. 

  (Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.)

  Svaka prodavnica je ukrašena u duhu proslave i stvorili smo atmosferu punu radosti i veselja. Naši ljubazni prodavci pružiće vam sve potrebne informacije i pomoći da iskoristite sve pogodnosti koje smo pripremili za vas. Želimo da vam pružimo ne samo povoljne cene, već i nezaboravan doživljaj prilikom posete našim prodavnicama.
 • Niš

Ovaj naš maloprodajni objekat (Cara Dušana 50) se nalazi u centru Niša, blizu Gradske uprave i policijske stanice. Potrošači mogu razgledati ponudu na oko 80 kvadrata izložbenog prostora i pronaći sve što im je potrebno na jednom mestu.

Rsno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

blog x
 • Niš

Odlični proizvodi zaslužuju najbolju uslugu i zato svratite do naše radnje koja je locirana u Bulevaru Medijana, pored DIS-a (Bulevar Medijana 15). Na oko 700 kvadrata izložbenog prostora smeštena je bogata ponuda.

Radno vreme radnim danima je 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

blog x
 • Gornji Milanovac

Na 180 kvadrata pažljivo uređenog prodajnog prostora možete pronaći sve što vam je potrebno za udoban i savremen dom: belu tehniku, male kućne aparate, sve za grejanje i klimatizaciju, televizore, audio uređaje, računare, mobilne telefone i još mnogo toga. Posetite nas ispod Gimnazije „Takovski ustanak“ (Vuk Karadžić 1b) i uverite se u naše kvalitete: povoljne cene, odlične uslove plaćanja i uslužne prodavce.

Radno vreme radnim danima je 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

blog x
 • Leskovac

Nalazimo se u glavnoj ulici pored gradske pijace, između stare autobuske i železničke stanice, a u blizini novog stadiona (Kralja Petra Prvog 1). Na površini od 920 kvadrata možete pogledati bogat izbor uređaja iz Tehnomedia raznovrsnog asortimana. Bilo da ste audiofil, grafički dizajner, zaljubljenik u fotografiju ili volite da kuvate, ovde možete pronaći uređaje različitih kategorija koje karakteriše odličan odnos cene i kvaliteta.

Radno vreme radnim danima i subotom je od 8 do 20 sati.

blog x
 • Kruševac

Mesto odlične kupovine nalazi se u centru Kruševca, kod Komercijalne banke (Takovska 4a). Prodavnica se prostire na oko 500 kvadrata u dva nivoa. Dođite, razgledajte, kupite i uštedite. Odličan izbor proizvoda, povoljne cene i fantastični načini plaćanja vas očekuju a ljubazni i stručni prodavcu su vam uvek na usluzi.

Radno vreme radnim danima je 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

blog x

Hvala vam što ste deo naše velike Tehnomedia porodice i što nas godinama podržavate. Radujemo se vašem dolasku na proslavu rođendana naših pet prodavnica. Vi ste ključ našeg uspeha i zahvalni smo vam na tome. Pridružite nam se u ovoj posebnoj prilici i doživite sjajnu kupovinu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *