Novi početak: Otvorena nova radnja u blizini stare

blog x

U novom, većem i lepšem prostoru u STOP SHOP-u u Nišu svečano smo re-otvorili našu prodavnicu. Sjajna atmosfera, gužva, zadovoljni kupci, obeležili su ovaj dan.

Otvorili smo potpuno novu radnju u STOP SHOP-u u Nišu (Bulevar Medijana 21), smeštenu u neposrednoj blizini naše stare lokacije na nekih 50-tak metara udaljenosti. Neke prednosti su olakšan pristup našim proizvodima i uslugama, čineći vašu kupovinu još praktičnijom i jednostavnijom.

Na usluzi smo vam radnim danima i vikendom od 10 do 22 sata.

 x

Nova prodavnica omogućava da vam pružimo još više prostora i raznolikosti u našoj ponudi. Naše kolege su pažljivo odabrale nove uređaje i aparate koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Bez obzira da li tražite najnovije trendove, tehnološke inovacije ili proizvode za domaćinstvo ili poslovni prostor, naše nove police su ispunjene bogatim opcijama i izborima koji će vas oduševiti.

Popusti

Pripremili smo fantastične popuste za sve naše posetioce. Imamo i veliki asortiman proizvoda koji je već snižen, tako da će svi imati priliku da pronađu nešto po svojoj meri po izuzetno povoljnim cenama.

Aakcije niskih cena traje 3 dana, od 18. do 20. maja

 • 20% popusta na redovne cene za kupovinu: malih kućnih aparata i periferije.
 • 15% popusta na: belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Pokloni

Otvaranje novog maloprodajnog objekta predstavlja priliku da nagradimo naše kupce i iznenadimo ih vrednim poklonoma: veš mašinom, televizorom i peglom.

 • Vladan Mišić je dobio na poklon Gorenje mašinu za pranje veša WNEI 74 BS.
  n x
 • Ivana Tasković je dobitnica VOX DLED televizora 32A11H314M Smart
  n x
 • Dušan Petrović je dobio Philips peglu DST3040/70.
  n x

Atmosfera

Sjajna atmosfera na re-otvaranju nove radnje najavljuje odličan novi-stari početak i pokazuje zainteresovanost potrošača za ono što maloprodajni objekat nudi. Nadamo se da će ta pozitivna energija nastaviti i dalje da se širi i da ćemo privući puno zadovoljnih kupaca u budućnosti.

Vaš sam stalni kupac ovde u STOP SHOP-u i moram da priznam da vam je ova nova radnja prelepa i veoma se prijatno osećam. Zainteresovan sam za kupovinu televizora i bilo bi divno kada bi dobio i neki skup poklon. Sviđa mi se što nema laži i nema prevare i pokloni se uručuju ovde na licu mesta u prodavnici,” kazao je Milan Petrović.

Zadovoljna sam jer vidim da imate popuste i cene su povoljnije nego kod drugih. Utisak je odličan i vaša sam stalna mušterija. Valjda ću ovog puta imati više sreće i možda dobiti neki poklon od vas,” rekla je Ana Jovanović.

  n x

Tehnomedia tim ljubaznih i stručnih prodavaca rado odgovara na sva vaša pitanja, pruža preporuke i osigurava da pronađete proizvode koji najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vaše zadovoljstvo je naša najveća motivacija.

Prema rečima naših kolega iz marketing tima, nova radnja je osmišljena s ciljem da vam pruži prijatan ambijent za kupovinu.

“Naš moderni dizajn, prepoznatljive boje, udobnost i estetika prostora stvaraju prijateljsku atmosferu u kojoj ćete se osećati dobrodošlo. Želimo da poseta našoj radnji i kupovina budu sjajno iskustvo koje ćete rado deliti sa porodicom i prijateljima.”

Vaše poverenje je temelj našeg poslovanja i obećavamo vam da ćemo i dalje pružati vrhunsku uslugu koju zaslužujete.

  n x

  n x

  n x

  n x

  n x

  n x

  n x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *