Slavlje u našoj prodavnici u Obrenovcu

blog x

Naša prodavnica u Obrenovcu slavi svoj drugi rođendan! Radost delimo sa vama i poklanjamo vam slavljeničke popuste.

Slavimo dve godine uspeha naše prodavnice koja se nalazi u ulici Kralja Petra Prvog 30. Hvala na vašoj podršci i poverenju koje ste nam pružili.

Dok se prisećamo naših početaka, setimo se kako smo otvorili vrata naše prodavnice sa ciljem da postanemo vaš pouzdan partner u pronalaženju najboljih proizvoda za vaše domove. Od tog trenutka, vaše zadovoljstvo i vaše potrebe postale su naša glavna inspiracija i vodilja u našem poslovanju.

Dok proslavljamo ovaj poseban trenutak, priredili smo vam iznenađenje. Nudimo popust na širok izbor proizvoda iz našeg asortimana.

U periodu od 25. do 27. maja bićete u mogućnosti da uštedite značajne iznose na kupovinu proizvoda.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone

(Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.

Podelili smo i rođendanske vaučere:

   n

   n

   n

Naša prodavnica u Obrenovcu se nalazi preko puta JKP Toplovoda, u blizini Tehničke škole.

image

Opremite dom ili poslovni prostor kvalitetnim aparatima. Nudimo veliki izbor artikala renomiranih svetskih proizođača, na preko 350 kvadratnih metara. Ono što nas razlikuje od ostalih jesu povoljne cene i uslovi plaćanja, a naše ljubazne i stručne kolege odgovoriće na svako vaše pitanje i pomoći oko izbora.

Savama smo radnim danima od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 15.

Srećan rodjendan!!!

Tokom ovog perioda, želeli smo da se izdvojimo iz mnoštva drugih prodavnica i da vam pružimo nešto posebno. Trudili smo se da donesemo samo najkvalitetnije brendove i najnovije tehnologije kako bismo vam omogućili najbolje iskustvo pri kupovini. Nastavili smo da slušamo vaše želje i potrebe, pa smo proširili naš asortiman proizvoda i usluga kako bismo ponudili sve što je potrebno na jednom mestu.

Naravno, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez našeg neverovatnog tima. Naši zaposleni su srce naše prodavnice, stručni i posvećeni da vam pruže najbolju uslugu. Zahvaljujući njihovoj posvećenosti, ljubaznosti i stručnosti, uspeli smo da stvorimo prijateljsku atmosferu u kojoj se svi osećaju dobrodošlima i sigurnima u svakoj kupovini.

Vaše poverenje i podrška nas motivišu da nastavimo dalje. Dođite da zajedno poslavimo naš divan dan!!!

.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *