Šoping u Nišu i Zemunu

blog x

Popusti u Tehnomedia prodavnicama u Forum šoping centru u Nišu i u TC Zemun park.

Tržni šoping centri su postali popularno odredište za sve one koji žele da provedu kvalitetno vreme, obave kupovinu i uživaju u različitim sadržajima. Jedan od najuzbudljivijih trenutaka u godini je proslava rođendana, a kada se to spoji s vikendom i sjajnim popustima u Tehnomedia prodavnicama, dobijamo kombinaciju koja je neodoljiva.

Vreme je za proslavu! Tržni centar Zemun park slavi rođendan 27. maja i tim povodom želimo da vam pružimo najlepše iznenađenje. Neverovatne popuste na različite proizvode u našoj prodavnici tog dana.

Forum šoping centar u Nišu organizuje šoping vikend od 26. do 28. maja i u čast ovog posebnog trenutka, pripremili smo posebnu akciju niskih cena.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone

(Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.)

Kupovina na popustu donosi mogućnost uštede novca, većeg izbora, eksperimentisanja s novim proizvodima i povećava vaše zadovoljstvo.

  • Zemun
blog x

Do TC “Zemun park” u Beogradu se stiže jednostavno i lako. Nalazi se na samom ulazu u grad iz pravca Novog Sada. Lokacija je između auto-puta Beograd-Novi Sad i starog Batajničkog druma, na auto-putu za Novi Sad od 124-126. Na samo nekoliko kilometara od centra Zemuna. Bogat izbor artikala različitih kategorija koje karakteriše odličan odnos cene i kvaliteta i načina odloženog plaćanja nalazi se u našem maloprodajnom objektu. Na jednom mestu je sve što je potrebno za ugodan život.

Radno vreme je od 10 do 22 sata.

  • Niš
blog x

U samom centru Niša, u FORUM šoping centru u Obrenovićevoj br. 42, na II spratu nalazi se naša prodavnica. U inovativnom ambijentu, besprekorno uređenom prostoru koji se prostire na 550 kvadratnih metara očekuje vas bogat asortiman proizvoda.

Sa vama smo radnim danima i vikendom od 10 do 22 sata.

Kupovina na popustu donosi niz prednosti i razloga zašto je dobro iskoristiti ovu mogućnost

Najvažniji razlog zašto je dobro kupovati na popustu je ušteda novca. To je posebno važno kada su u pitanju skuplji ili luksuzni uređaji i aparati koji bi inače bili van vašeg budžeta.

Kada su cene snižene, možete sebi priuštiti da kupite više stvari nego obično. Umesto da kupite samo jedan proizvod, možete iskoristiti popuste da biste obnovili kućne aparate ili nabavili dodatnu opremu za hobije i aktivnosti. To vam omogućava da unapredite svoj stil života ili sebi priuštite male luksuze koje možda niste planirali.

Popusti su takođe odlična prilika za isprobavanje novih proizvoda ili brendova koje možda ranije niste razmatrali. Snižene cene vam daju mogućnost da istražujete i eksperimentišete bez velikog finansijskog opterećenja. Možda ćete otkriti nove omiljene brendove ili proizvode koji vam mogu poboljšati svakodnevni život.

Ovo je i idealna prilika da kupite poklone za drage ljude. Bilo da se radi o rođendanima, praznicima ili samo izražavanju pažnje prema voljenima, popusti vam omogućavaju da pronađete kvalitetne darove po povoljnijim cenama.

Kada pronađete željeni proizvod po sniženoj ceni, osećaj zadovoljstva je veći. Ovo može dodatno pojačati vaše raspoloženje i užitak tokom šopinga.

Kupovina na popustu donosi mogućnost uštede novca, većeg izbora, eksperimentisanja s novim proizvodima i povećava vaše zadovoljstvo.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *