Rešenje za probleme – Beko Neo Frost

x

Beko Neo Frost frižideri omogućavaju dugu svežinu namirnica, hlađenje bez stvaranja leda i neće doći do mešanja mirisa.

Beko frižideri koji imaju inovativnu Neo Frost tehnologiju su odličan izbor. Izaberite model po svojoj meri za minimalnu cenu u Tehnomedia prodavnicama. Iskoristite neverovatnu ponudu do 28. februara.

Neo Frost tehnologija znači da postoje dva sistema hlađenja, a za čuvanje hrane uslovi su idealni. Odvojen protok vazduha imaju delovi za hlađenje i zamrzavanje. Na ovaj način sprečeno je mešanje mirisa između odeljaka a na najvišem nivou se održava kvalitet vazduha. Svežina namirnica će biti dugo sačuvana jer je vlažnost u frižideru na optimalnom nivou. U delu za frižider i zamrzivač neće doći do stvaranja leda, a hlađenje je brže, stabilnije i kvalitetnije.

image

Beko frižideri koji poseduju ovu tehnologiju pružiće vam sigurnost i bezbrižnost. U svakom trenutku bićete sigurni u sipravnost namirnica koje koristite. Neće vam se desiti da kolač na primer miriše na ribu ako se nalaze u frižideru i zamrzivaču jer je mešanje mirisa sada sprečeno. Namirnice će u ovim frižiderima ostati dva puta duže sveža i sa bogatim ukusom. Hrana se čuva na temperaturi koja je vrlo malo iznad tačke zamrzavanja uz optimalnu vlažnost.

Voće i povrće ako se čuvaju u ovim frižiderima ostaće sveži do 30 dana. Sveža hrana gubi vitamine prilikom odlaganja, međutim sa Beko frižiderima je situacija drugačija i nećete morati često da idete u kupovinu. Zahvaljujući Active Fresh Blue Light tehnologiji voće i povrće obavljaće i dalje fotosintezu, a nivo vitamina C biće sačuvan, kao i ukusi, hranljivi sastojci i svežina.

Unutrašnjost Beko frižidera je veoma pregledna. Zahvaljujući Led Illumination sa led lampicama na vrhu frižidera ili na bočnoj strani svake stranice sve je u svakom trenutku pregledno u celom frižideru, bez obzira da li se nalazi po ćoškovima, uglovima i zadnjem delu. Potrošnja energije sa ovim osvetljenjem je izuzetno niska. Ovi frižideri poseduju vrata koja se prilagođavaju svakom rasporedu u kuhinji. Naime u nekim kuhinjama je potrebno da se baš u određenom smeru otvaraju vrata tako da mogu da se postave obrnuto. Odlučujete i sami birate kako želite da vam vrata budu postavljena i na takvim modelima šarke postavljate i na levu i na desnu stranu frižidera. Naravno moguće je da jedan pored drugog postavite dva frižidera a na jednom od njih da okrenete vrata.

Lepog su dizajna, a inverterski kompresor ProSmart™ obezbeđuje brže hlađenje sa manjom potrošnjom uz četiri puta tiši rad u odnosu na standardne frižidere.

image

Bez dileme, ako ste odlučili da kupite frižider Beko sa Neo Frost tehnologijom, sistemom dvostrukog hlađenja bićete oduševljeni. Iskoristite Tehnomedia ponudu koja traje u periodu od 13. do 28. februara ili do isteka zaliha.

Najbolji uslovi kupovine, brojne mogućnosti plaćanja, odlična usluga i povoljne cene očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Naravno možete kupovati i iz fotelje. Prilikom online poručivanja frižider možete platiti: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *