ReDragon 3 godine garancije

redragon

Iskoristite ReDragon akciju i dobićete godinu dana dodatne garancije.

Kupite u Tehnomedia maloprodajnim objektima ReDragon proizvode i uz standardne 2 godine garancije dodatnom garancijom dobijate još godinu dana sigurnosti tako da je to ukupno 3 godine bezbrižnosti. Izaberite nešto iz Tehnomediine bogate ponude proizvoda ovog brenda: miševe, opremu za igranje, opremu za računare, slušalice sa mikrofonom ili tastature.

image

Iskoristite ovu pogodnost koja traje 3 meseca, do 15. aprila. Produženu garanciju u trajanju od još godinu dana aktiviraćete tako što ćete kupljeni uređaj registrovati na  www.redragonzone.eu

Ako želite kvalitetnu gaming opremu ili jednostavno opremu za računare odličan izbor je ReDragon. Većina njihovih proizvoda je oplemenjeno RGB osvetljenjem. Izdvajaju ih originalnost i kvalitet. Njihovi uređaji su savršeni kako za početnike tako i za profesionalce. Posebnim i drugačijim ih čini dizajn koji je uvek oplemenjen, zatim ergonomija, udobnost, rezolucija (Dpi)… Tasteri su uglavnom programbilni, dok pojedini miševi imaju tegiće za podešavanje težine. Slušalice sa mikrofonom su idealne.

image

Požurite do najbliže Tehnomedia prodavnice ili jednostavno poručite online ReDragon i bićete prezadovoljni i bezbrižni 3 godine. Akcija traje u periodu od 15. januara do 15. aprila. Tehnomedia vam je omogućila maksimalan izbor po minimalnim cenama. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *