Sigurnosna oprema

naslov

Potražite bezbednosni set za auto u Tehnomedia prodavnicama.

Svaki auto mora imatio bezbednosni set. Po neverovatno povoljnoj ceni sve što vam je potrebno potražite u Tehnomedii. Bezbednosni set sadrži: komplet za prvu pomoć, euro trougao, uže za vuču 3t, garnitura sijalica H7, obeležavajući prsluk. Boja prsluka je narandžasta ili zelena.

prva pomoc

Paket za prvu pomoć je standardizovan i svi kvaliteti su zadovoljeni. Komplet sadrži zavoje i komprese od prirodnih materijala. Naravno, oprema za pružanje prve pomoći mora uvek da se nalazi na dostupnom mestu. Obeležavajući prsluk je reflektujući. Vozač je obavezan da ga obuče prilikom svakog izlaska iz auta. Naročito tokom večeri i noći kada je smanjena vidljivost zbog magle, snega, kiše i slično. Potrebno je da vam ovaj prsluk uvek bude pri ruci. Tako ćete moći da ga obučete u autu, jer ako vam je u gepeku na primer morate da izlazite i gubite dragoceno vreme u traženju.

Za obeležavanje mesta nesreće ili prilikom vuče auta kao i prilikom zaustavljanja automobila na putu postavlja se euro sigurnosni trougao. Iza zaustavljenog vozila i na udaljenosti koja nije manja od 100 m se stavlja. Tako će vozači vozila koji nailaze iz smera u kome je znak postavljen mogu na vreme uočiti znak pa samim tim usporiti ili jednostavno zaustaviti vozilo. Dakle, ako ste prinuđeni da zaustavite automobil na nekom rizičnom mestu ili zbog loše vidljivosti potrebno je da prvo upalite sva 4 migavca, obučete obeležavajući odnosno reflektujući svetloodbojni prsluk i da postavite trougao iza vozila.

Uže za vuču takođe mora stajati na dostupnom mestu. Omogućava vuču vozila na rastojanju od 3 m do 5 m kada se koristi uže, odnosno do 3 m kada se koristi poluga.

image

Xiaomi kompresor Mi Portable Electric Air Compressor vam je neophodan. Ova električna bežična prenosiva pumpa za vazduh sa digitalnim prikazom obezbediće da jednostavno postavite željeni pritisak i sačekate da se guma sama naduva. Pumpa je kompatibilna sa bežičnim punjačima. Poseduje dodatnu funkciju: merenje pritiska gume. Možete ga koristiti kako za auto tako i za bicikl. Otporan je na udar. Poseduje led display a baterija je kapaciteta 2000mAh. Vreme punjenja je do 3 sata. Maksimalan pritisak je 10,3 bara. Ovaj kompresor je težine samo 450 g, a dimenzije su  124 mm x 71 mm x 45,3 mm.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte ili jednostavno poručite online ovu opremu po neverovatno povoljnoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *