Rešite se mirisa cigareta u domu

dim

Miris cigarete je nemoguće sakriti a pomoću aparata iz Tehnomedie pročistićete vazduh u domu i efikasno ga ukloniti. Odlična pomoć su i namirnice iz kuhinje.

Pušenje šteti zdravlju i stvara veliku zavisnost to svi znamo. Međutim posledice duvanskog dima osetiće i oni u okruženju pušača. Zbog toga potrebno je odstraniti duvanski dim iz prostorija. U ovim zimskim uslovima je mnogo teško održavati vazduh čistim u stanu.

Neprijatan miris cigareta uvlači se u nameštaj, odeću, zavese i vrlo brzo zagospodari celim domom. Teško ga je ukloniti provetravanjem. Pomoću kvalitetnih kućnih aparata iz Tehnomedie možete se rešiti tog neprijatnog duvanskog mirisa, a u isto vreme osvežićete i prečistiti vazduh u domu. Mogu pomoći i neka prirodna sredstva iz domaćinstva.

vazduh

Pomoću tih specijalnih aparata otarasićete se duvanskog dima, pročistiti vazduh, jonizujete ga i ovlažite. Koriste zdrav i najjednostavniji način prečišćavanja a to je voda. Pomoću aromatičnih eteričnih ulja možerte dodatno osvežiti i namirisati prostor.

Hladno je i prozori su zatvoreni a kratko i brzo provetravanje prostorija neće pomoći i ukloniti dim cigareta.

U kuhinji imate namirnice koje će vam biti odlična prva pomoć. Soda bikarbona, sirće, jabuke su delotvorna sredstva.

Sirće uklanja, neutrališe i skuplja neprijatne mirise i dim cigareta. Dobro je domaće sredstvo za dezinfekciju. Otvorite posudu sa sirćetom u prostoru gde se puši i ima dima. Njegov miris je jak ali će brzo nestati i ispariti čim posudu prospete ili zatvorite. Alkoholno sirće je najbolje. Sa rastvorom koji ćete napraviti sa vodom i sirćetom prebrišite tepihe, nameštaj, uređaje i aparate i vratićete mu sjaj i otkloniti miris.

Dim odlično upijaju i jabuke. Isecite ih na polovine i stavite tamo gde ima najviše dima i pepeljare. Pobediće neprijatni dim cigareta i osvežiti prostoriju.

Miris cigareta možete ukloniti i sodom bikarbonom. Ustajao vazduh je karakterističan za dom pušača. Usisajte tepihe i nameštaj a onda pospite preko sodu bikarbonu u tankom sloju. Ostavite tako preko noći, a ujutru samo usisajte. Soda bikarbona će pokupiti sve što je loše i neprijatno miriše, a sve će biti osveženo. Možete i sve prebrisati rastvorom koji ćete napraviti pomoću sirćeta i dva puta više vode.

image

Redovna higijena doma mora da se održava zbog zdravlja. S obzirom da se dim lepi svuda potreban vam je jak usisivač. On će se izboriti ne samo sa grinjem i prašinom već i sa duvanskim dimom i smolom koja se svuda uvlači i lepi. Odličan izbor je i paročistač. Ovaj aparat je praktičan. Odstranjuje sve što je prljavo i nezdravo a ujedno i dezinfikuje. Mirisnim i čistim pomoću paročistača održavaćete dom. Bez deterdženata i hemijskih sredstava pomoću čiste vode očistićete i ona nepristupačna mesta kao i osetljive tkanine, zavese i slično.

Konzumenti cigareta u domu dodatno moraju da vode brigu o čistoći. Redovno usisavajte, brišite, provetravajte i osvežavajte vazduh. Specijalni aparati iz Tehnomedie poput: jonizatora, odvlaživača, ovlaživača, osveživača, prečiščavača su najbolja rešenja. Najteže je zimi održavati čistim i zdravim vazduh u domu a pomoću ovih aparata to ćete uspeti. Maksimalan izbor po minmalnoj ceni očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *