Roboti usisivači

x IRobot

I-Robot usisivači sami automatski čiste sve vrste podova. Parket, laminat, tepih, pločice, kamen biće besprekorno očišćeni pomoću ovih aparata.

Trudite se da vaš dom uvek bude uredan i čist? Često ste umorni, na ivici snage, nemate dovoljno vremena i priželjkujete da vam oko čišćenja neko pomogne. Rešenje se zove robot usisivač. On će sve uraditi umesto vas. Dovoljno je da ga samo podesite. Dok vi obavaljate neke druge poslove ili ste van kuće on će očistiti sve što je potrebno.

robot usisivaci

Robot usisivači poseduju brojne funkcije, mogućnosti i veštine, a odličan izbor nudi vam Tehnomedia.

I-Robot usisivači su veoma praktični i pametni. Ako kojim slučajem u nekoj prostoriji pod nije očišćen, a baterija je pri kraju, za vreme usisavanja on će otići napuniti bateriju pa se nakon punjenja vratiti. Odlično se orijentiše u prostoru i prepoznaje ga vizuelno. Komande mu možete izdati kad god poželite, ručno ili putem aplikacije.  Zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone i tablete može postaviti raspored čišćenja ili ga aktivirati i sa svog radnog mesta, na primer. Poseduju litijum-jonsku bateriju. Tokom rada usisna snaga motora može da se poveća i do 10 puta tokom usisavanja tepiha. Čiste površine i do 185 kvadratnih metara, a poseduju najpametniji navigacioni sistem za čišćenje, kao i akustične i optičke senzore za detekciju prašine, senzore protiv pada niz stepenice i još mnogo toga. Čišćenje prostorija u isto vreme moguće je uz ove usisivače zbog karakteristike Virtuelnog zida (Virtual Wall) Lighthouse. Odvajanje, četkanje i usisavanje su kombinacije koje koristi ovaj robot usisivač. Prvo prljavštinu odvoji od vlakana tepiha. Zatim nastupa faza četkanja tako što dva ekstraktora koja se vrte u suprotnim smerovima podižu nečistoću i prljavštinu sa svih vrsta podova. Na kraju dolazi do usisavanja tako što savršen motor ovih aparata omogućava neverovatnu usisnu snagu.

robot usisivaci

U čišćenju kuća, stanova i okoline u domaćinstvima širom sveta  I-Robot je nazamenljiv. Ovaj usisivač se sam efikasno kreće po celoj površini vašeg doma i prati svaki položaj. Radi neprikidno dva sata i sam se automatski puni i nastavlja sa čišćenjem sve dok ne obavi do kraja svoj posao. Zahvaljujući ovom robot usisivaču moći ćete da isplanirate svoje vreme i da izaberete dan i sat početka čišćenja. Može on bez vaše pomoći automatski svaki dan u različito vreme da obavi posao za koji je isprogramiran. Moguće je da očisti samo prostore koji želite i da zaobiđe one koje planirate da izbegnete iz nekog razloga, kao i da se robot usisivač zadrži na distanci od predmeta koje hoćete da zaštitite.

Zahvaljujući I-Robotu svaki kutak vašeg doma biće očišćen. Lako se održava i jednostavno koristi. Požurite do Tehnomedie po svoj I-Robot usisivač, jer vas očekuje maksimalan izbor po minimalnim cenama. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *