Rowenta – mesec sjajnih cena

rowenta x blog

Nabavite vrhunski Rowenta usisivač, robot-usisivač ili paročistač po povoljnim cenama do kraja maja meseca.

Nema boljeg vremena za kupovinu novog usisivača nego sada, u periodu od 1 do 31. maja kada traje “Mesec sjajnih cena Rowenta”! Ako tražite usisivač koji će efikasno očistiti vaš dom, a pritom biti izuzetno praktičan i jednostavan za korišćenje, ne tražite dalje.

Usisivači

Rowenta usisivači su poznati po svom kvalitetu, izdržljivosti i efikasnosti, a sada ih možete nabaviti po neverovatnoj ceni. U ponudi su različiti modeli, tako da ćete sigurno pronaći onaj koji odgovara vašim potrebama.

Jedna od prednosti usisivača ovog brenda je njihova tehnologija usisavanja zasnovana na ciklonskom sistemu. Ova tehnologija omogućava usisavanje prljavštine i prašine bez zamene kese za prašinu, što je ogromna prednost jer može uštedeti novac i vreme. Takođe, usisivači imaju veliku usisnu snagu, što omogućava efikasno čišćenje čak i najtvrdokornijih prljavština. Dolaze u različitim modelima i veličinama kako bi zadovoljili različite potrebe kupaca. Takođe tu su i modeli usisivača sa posebnim priborom za čišćenje tepiha, nameštaja i teško dostupnih mesta, što ih čini veoma praktičnim za kućnu upotrebu.

Zašto su Rowenta usisivači dobri i drugačiji od drugih?

Postoji nekoliko razloga zašto se usisivači ovog brenda razlikuju od drugih, a neki od najvažnijih su:

 • Tehnologija usisivača: Rowenta usisivači koriste naprednu tehnologiju koja im omogućava dubinsko čišćenje tepiha, i drugih površina. Njihova Ciclonic tehnologija omogućava efikasno odvajanje prašine i prljavštine iz vazduha, što obezbeđuje čišćenje uz moćno usisavanje.
 • Filtracija: Opremljeni su višeslojnim filterima koji uklanjaju alergene, prašinu, bakterije i druge nečistoće iz vazduha. To znači da Rowenta usisivači ne uklanjaju samo vidljivu prljavštinu, već i one nevidljive nečistoće koje mogu biti štetne po zdravlje.
 • Snaga i performanse: Njihovi motori su izuzetno snažni i mogu se koristiti za dubinsko čišćenje bilo koje vrste poda. Pored toga, veoma su tihi i neće praviti mnogo buke tokom rada.
 • Dizajn i praktičnost: Njihov ergonomski dizajn omogućava lako rukovanje i kretanje po kući, dok njihova lakoća olakšava prenošenje iz jedne prostorije u drugu. Takođe, opremljeni su dodacima kao što su četke, uske mlaznice i drugi alati koji omogućavaju čišćenje različitih površina.
 • Svest o životnoj sredini: Oni troše manje energije od drugih usisivača, a njihovi filteri su napravljeni od materijala koji se mogu reciklirati. To znači da će smanjiti vašu potrošnju energije i smanjiti vaš uticaj na životnu sredinu.

Štapni usisivači

image

Ovi usisivači su dizajnirani za brzo i lako čišćenje različitih površina, uključujući tepihe, parkete i pločice. Jedan od ključnih faktora popularnosti je njihova snažna usisna snaga. Koriste visoko efikasan motor i tehnologiju koja omogućava usisavanje čestica prašine i drugih nečistoća sa svih vrsta površina. Pored velike usisne snage, poznati su i po jednostavnosti upotrebe i praktičnosti. Sa svojim ergonomskim ručkama i malom težinom, idealni su za brzo i bez napora čišćenje doma.

Dodatne karakteristike uključuju visokokvalitetne filtere koji obezbeđuju da se prašina i drugi alergeni ne raspršuju nazad u vazduh, što može biti izuzetno korisno za osobe sa alergijama ili respiratornim problemima. Naravno tu su i razni dodaci za čišćenje.

Usisivači sa posudom

image

Jedan od njihovih najpopularnijih proizvoda su usisivači sa posudom, koji su idealni za one koji žele lako i praktično čišćenje. Jedna od glavnih prednosti usisivača sa “kanisterom” je da ne morate stalno da menjate kese za prašinu. Umesto toga, možete jednostavno isprazniti posudu nakon što se napuni, zatim je očistiti i ponovo koristiti. Ovo čini ovaj tip usisivača veoma praktičnom i ekonomičnom opcijom.

Neke od karakteristika koje biste trebali uzeti u obzir pri izboru su: snaga usisavanja, veličina posude za prašinu, različiti dodaci za čišćenje. Što se tiče usisne snage, ovi modeli ne razočaravaju. Dizajnirani su sa snažnim motorima koji omogućavaju brzo i efikasno čišćenje. Veličina posude za prašinu takođe može da varira u zavisnosti od modela koji odaberete. Veće posude će vam omogućiti da usisavate duže pre nego što morate da je ispraznite.

Uz usisivač dobijate i razne dodatke za čišćenje, kao što su četke za čišćenje tepiha, četke za nameštaj i uske nastavke za teško dostupna mesta. Sa svojom snagom usisavanja, veličinom posude za prašinu, različitim priključcima i pristupačnom cenom, ovaj usisivač će vam pomoći da vaš dom bude čist i uredan bez ikakvog napora.

Usisivači sa kesom

image

Jedna od glavnih prednosti Rowenta usisivača sa kesama je to što se kese lako menjaju. Ovo omogućava korisnicima da uvek daju usisivaču optimalnu snagu usisavanja, bez obzira na to koliko je prljavštine i prašine već usisano. Takođe, kese koje se koriste u ovim usisivačima su veoma izdržljive i ne propuštaju prašinu, što omogućava veoma efikasno čišćenje prostora u kome se koriste.

Rowenta usisivači sa kesom poznati su i po snažnim motorima koji omogućavaju lako i brzo usisavanje veće količine prašine i prljavštine. Opremljeni su i filterima koji sprečavaju ispuštanje prašine i alergena u prostoriju, čime se obezbeđuje čist i zdrav životni prostor. Još jedna prednost modela sa kesom je što su veoma tihi tokom upotrebe. Ovo je od velikog značaja za ljude koji žive u stanovima ili kućama sa tankim zidovima ili ako imaju male bebe ili kućne ljubimce. Veoma su praktični za upotrebu, jer se zbog svoje veličine i težine lako skladište i transportuju.

Paročistači i njegove prednosti u odnosu na druge

image

Parni čistači koriste paru pod visokim pritiskom za uklanjanje prljavštine, bakterija i virusa sa različitih površina u vašem domu, a Rowenta modeli su dobar su izbor iz nekoliko razloga.

 • Brzina: Zahvaljujući pari pod visokim pritiskom, lako i brzo možete očistiti tepihe, tapacirane stolice, kuhinjske pultove, pločice u kupatilu, prozore i druge često korišćene površine.
 • Velika snaga pare: Oni koriste paru pod visokim pritiskom za uklanjanje tvrdokorne prljavštine i bakterija. To znači da se parna mlaznica zagreva na veoma visoke temperature da bi se proizvela moćna i efikasna para koja brzo i temeljno čisti površine.
 • Višenamenska upotreba: Dizajnirani su da čiste različite površine, uključujući tepihe, tapacirani nameštaj, pločice u kupatilu, prozore, podove i druge tvrde površine. Takođe, neki modeli imaju dodatke za čišćenje odeće, nameštaja i drugih kućnih površina.
 • Bezbednost: Bezbedni su za upotrebu jer koriste samo vodu za proizvodnju pare, što znači da ne koristite hemikalije i deterdžente. Ovo takođe smanjuje troškove čišćenja i štiti životnu sredinu.
 • Visoka efikasnost: Para visokog pritiska koju koristi parni čistač uništava do 99,9% bakterija i virusa na površinama u vašem domu.
 • Lako održavanje: Jednostavni su za upotrebu i održavanje. Filteri se lako menjaju i uređaj se lako čisti nakon upotrebe. Pored ovih prednosti, parni čistači ovog proizvođača su poznati i po svom kvalitetu i dugovečnosti.

Ovo je odličan uređaj za čišćenje domaćinstva koji je brz, efikasan, ekološki prihvatljiv i siguran za upotrebu. Ako tražite jednostavan i efikasan način da očistite svoj dom, ovo je pravi izbor za vas.

Ne propustite priliku da nabavite vrhunski Rowenta usisivač po povoljnoj ceni tokom “Meseca sjajnih cena Rowenta”. Ovo je savršena prilika da obnovite svoj dom sa najnovijom tehnologijom u čišćenju. Iskoristite ovu sjajnu ponude, jer kada ako ne sada?

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *