Tehnomedia i dalje raste: nova prodavnica u Surčinu

x  T.

Tehnomedia još bliže kupcima u Beogradu sa svojom novom prodavnicom. Počeo sa radom naš 13. maloprodajni objekat u prestonici u Surčinu.

Svečano smo otvorili još jednu prodavnicu, što predstavlja veliki korak u širenju Tehnomedia mreže prodavnica. Nova Tehnomedia radnja se nalazi u centralnom delu Surčina u Capitol Park-u u Dubrovačkoj 3a.

 x

Radno vreme

Bez obzira na to da li ste zaposleni ili ne, naša nova prodavnica u Surčinu je otvorena svakodnevno, tako da nas možete posetiti kada god vam to odgovara radnim danima i vikendom od 9 do 21 sat.

Sve što vam treba na jednom mestu

Otvaranje je privuklo mnoge potrošače, kupce, zaljubljenike u tehnologiju i znatiželjne posetioce. Naš novi maloprodajni objekat predstavlja pravo mesto za kupovinu sa ponudom najnovijih proizvoda i odličnim izborom uređaja i aparata za opremanje doma i poslovnog prostora. Poznati smo po kvalitetu proizvoda koje prodajemo kao i po atraktivnim cenama.

Kupci su dobili i mogućnost da 3 dana obave kupovinu po znatno nižim slavljeničkim cenama i uštede znatnu sumu novca.

 • Od 27. do 29. aprila20% popusta dobijate za kupovinu malih kućnih aparata i periferije i 15% popusta na belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.
image

“Sviđa mi se kako izgleda prodavnica. Cene nisu loše. Prodavci su ljubazni i uslužni. Kupila sam toster i nadam se nekoj nagradi ako budem imao sreće,” podelio je sa nama svoje utiske Goran Manojlović.

“Videla sam reklamu i došla iz Zemuna. Vredne poklone koje delite su zaista za svaku pohvalu pa se nadam naravno i da ću dobiti možda neki. Još uvek razgledam vašu ponudu i prvi utisak je dobar. Sve lepo deluje a vidim i jedan fen koji je sada na super popustu tako da ću njega da kupim, a možda i još nešto,” kazala je Ivana Mančić.

“Potrebna mi je klima i došao sam da razgledam ponudu i da vidim cene. Oduševio sam se kada sam video da je jedan od poklona koji uručujete baš klima. Još kada bi mi se posrećilo da je baš ja dobijem bilo bi super,” rekao je Đorđe Marković.

Vredne nagrade

Kao zahvalnost našim kupcima, dodelićemo vredne poklone u nadi da ćemo stvoriti dugoročan odnos.

 • Danijela Nanić iz Beograda dobitnica je Vivax inverter klime ACP-12CH35AEXIs R32.
  n x
 • Goran Arsić iz Beograda dobitnik je Hisense LED televizora 32A5710FA Smart.
  n x

Nikola Radijević iz Beograda dobitnik je Nutribullet blendera NB606B.

  n x

Dobro smo poznati po svom širokom asortimanu proizvoda, uključujući uređaje bele tehnike, ugradne proizvode, računarsku opremu, mobilne telefone, televizore, kamere, kućnu zabavu, igračke i druge aparate za kuću. Svoju reputaciju stekli smo pružanjem vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga svojim kupcima. Trenutno imamo 67 prodavnica u 40 gradova u Srbiji. Vidimo se uskoro u Vršcu!

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *