Samsung za dvoje

naslov

Specijalna promocija povodom Dana zaljubljenih u Tehnomedia prodavnicama, jer kod nas sve ide u paru. Odaberite jedan od Samsung telefona Galaxy A51 ili Galaxy A71 i drugi će biti vaš po 50 % nižoj ceni.

Bez mobilnog telefona ne možemo da zamislimo svakodnevni život. U mnogim situacijama nam omogućavaju funkcionisanje, rešavaju važne stvari i dobro nas zabave. Jedan od najtraženijih, najprodavanijih, najpopularnijih i najkvalitetnijih je Samsung.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte jer je u toku specijalna promocija i obradujte sebe i svoju drugu polovinu Samsung telefonom.

*Iskoristite specijalnu Samsung promociju i kupite Galaxy A51 model dok ćete drugi Galaxy A51 model platiti po ceni sniženoj za 50%.

*Ako se odlučite za Galaxy A71 model imate mogućnost kupovine još jednog Galaxy A51 ili A71 modela takođe po 50% nižoj ceni.

Specijalna Samsung promocija traje do 14 februara ili do isteka zaliha.

image

Predlažemo vam 6 Samsung telefona: Galaxy A71 model možete birati u tri boje: Galaxy A71 DS Blue , Galaxy A71 DS Black i Galaxy A71 DS Silver.

Nudimo vam i 3 boje modela Samsung Galaxy A51: Galaxy A51 DS Blue, Galaxy A51 DS Black i Galaxy A51 DS White.

Sjajne tehničke specifikacije poseduje Samsung A serija mobilnih telefona. Fotoapoarat je sa više objektiva, ekrani su visoke rezolucije, baterija izdržljiva, a dizajn lep.

Jasno i čisto gledanje sa živopisnim bojama pružiće vam 6.5″ inčni Super AMOLED ekran modela A 51. Model A71 je malo veći sa odnosom ekrana i tela 87,4%. Ekran kod Samsung Galaxy A71 je 6.7″ inča. Ekran Super AMOLED Plus je sa neverovatnom brzinom osvežavanja i perciznošću boja. Na poleđini je jedinstven dizajn prizme u raznim bojama sa magičnim sjajem tako da izgleda neverovatno glatko. Neverovatno udobno će vam ležati u ruci. Galaxy A71 je težak 179 g, a Galaxy A51 samo 172 g.

Kamere su odlične. Imaju četiri profesionalna zadnja sočiva, a A71 na glavnoj kameri plus još nekoliko megapiksela. Galaxy A71 ima naprednu glavnu kameru od 64MP, 12MP ultra široku kameru, 5MP makro kameru kao i dubinsku kameru od 5MP. Sve je isto i kod A51 jedino je glavna kamera kod ovog modela sa 48MP. Ovi telefoni napraviće snimke i fotografije neverovatnog kvaliteta i snimaju u svim uslovima, bez obzira da li je jako svetloili taman prostor. Oba modela zahvaljujući izuzetno širokoj kameri od 12MP mogu da snimaju pod uglom od 123 stepena. Makro kamera od 5MP je savršena za krupne planove. Uklapanjem u okvir ili fokusiranjem na najmanje detalje, obe kamere će vam pružiti fleksibilnost o kojoj ste mogli samo da sanjate. Objektiv dubine 5MP je neophodan za postizanje neverovatnih efekta, a vaše portretne slike izgledaće neverovatno. Što se tiče selfi kamere, nećete imati problema da pronađete dobru stranu. Video zapise možete snimati do 4K, a super stabilni režim smanjuje neželjeno podrhtavanje tokom snimanja u pokretu.

image

Karakteriše ih velika baterija i brzi procesor. Snažna baterija trajaće 2 . Galaxy A71 nudi najveću bateriju od 4 500 mAh. S jednim punjenjem dobićete do 107 sati reprodukcije zvuka, a zahvaljujući brzom punjenju od 25 W neće vam trebati dugo da vratite energiju do 100%. Samsung Galaxy A51 ima bateriju od 4 000 mAh i 15 W punjenje, a napaja ga okta-core CPU i Android 10. Obe serije imaju puno raspoloživog prostora. Bilo koji uređaj može da uskladišti dodatnih 512 GB putem microSD kartice koja se prodaje odvojeno.

Sakriven od pogleda javnosti je Samsungov novi Game Booster. Dizajniran da poboljša igračke performanse, smanjiće svako ometanje isključivanjem svih obaveštenja, sve dok optimizuje temperaturu uređaja, upotrebu memorije i potrošnju baterije kako bi se osiguralo da je fokus telefona 100% fokusiran na vašu igru.

Skener otiska prsta na ekranu je potpuno neprepoznatljiv. Ugrađen u ekran oba uređaja serije A, koristi biometrijsku potvrdu identiteta kako bi vam pružio siguran, ali brz pristup, sve bez zauzimanja prostora na prednjoj strani oba telefona. Ugrađen u hardver i softver telefona, Samsung Knox štiti tvoj telefon od trenutka kada ga prvi put uključiš. Nudeći višeslojnu sigurnost, Knox čuva tvoje najosetljivije informacije od zlonamernog softvera i zlonamernih pretnji.

Količine su ograničene i zato požurite do Tehnomedie. Kupovinu možete obaviti i online. Promocija traje od 8. do 14.februara. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *