Mini a moćan

tablet

Zbog veličine i neverovatnih mogućnosti Apple iPad mini 5 će vas osvojiti na prvi dodir i pogled. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama.

Ovaj iPad je pravo čudo u džepnom formatu. Zbog laganog i tankog dizajna postaće vaš najbolji prijatelj. Neverovatno brz, udoban dok ga držite u ruci i veoma lagan zadovoljiće sve vaše potrebe. Zahvaljujući težini od 300 grama kao i tome što je tanak 6,1 mm jednostavno ćete ga izvaditi iz torbe, džepa ili nositi u ruci. Kao i kod prethodnih modela veličina displeja kao i kućište su isti. Čip A12 Bionic sa Neural Engineom, 7,9-inčni Retina ekran sa True Tone i olovkom Apple Pencil zabeležiće sve što vam padne na pamet.

Birajte između ovih modela Apple iPad mini 5: Cellular 256GB – Silver muxd2hc/a (srebrna), Cellular 256GB – Space Grey (tamno siva), Cellular 256GB – Gold muxe2hc/a (zlatna), Wi-Fi 256GB – Silver muu52hc/a (srebrna), Wi-Fi 256GB – Gold muu62hc/a (zlatna), Cellular 64GB – Space Grey mux52hc/a (tamno siva), Cellular 64GB – Silver mux62hc/a (srebrna), Cellular 64GB – Gold mux72hc/a (zlatna), Wi-Fi 64GB – Silver muqx2hc/a (srebrna), Wi-Fi 64GB – Space Grey muqw2hc/a (tamno siva), Wi-Fi 64GB – Gold muqy2hc/a (zlatna).

image

Veličina ekrana nije bitna već kvalitet piksela. Na 7,9-inčnom displeju iPad mini ima više od 3 miliona piksela. Prednja i zadnja kamera snimaju živopisne fotografije i video zapise filmskog kvaliteta na iPadu mini. Tu je i čarobni štapić. Apple Pencil pretvara vaš iPad mini u digitalni notes koji uvek možete nositi sa sobom. Tako ćete pravite beleške, potpisivati dokumenta ili slikati, skicirati… Sa Apple olovkom otkrićete novi način crtanja i pisanja beležaka koji je magičan i precizan.

Širok spektar boja i antirefleksni premaz prikazuju verne detalje i savršeno oštru sliku. True Tone trenutno podešava balans belog tako da slike izgledaju prirodno u bilo kom svetlu. Retina ekran čini ovaj tablet odličnim za igre i čitanje, a zahvaljujući prečniku 4: 3 mnogo je bolji za prikazivanje dokumenata i pregled fotografija.

Možete istovremeno raditi u više aplikacija, pokretati svoje omiljene aplikacije sa Dock-a, kao i prevlačiti i ispuštati datoteke koristeći jednostavne Multi-Touch pokrete. A sa aplikacijom Datoteke sve vam je dostupno na jednom mestu. iPad Mini 5 je odličan za svrhu za koju je dizajniran. Ovaj turbo brzi tablet će lako stati u torbu i neverovatan je za reprodukciju i gledanje video zapisa. Ovo je odličan mali tablet koji možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama po povoljnoj ceni. Apple nije uneo mnogo promena u sam dizajn od originalne verzije.

Posetite Tehnomedai prodavnicu ili jednostavno poručite iz fotelje online Apple iPad mini 5. Dobićete dobrog prijatelja koji vas nikada neće izdati i uvek će vam biti pri ruci i od pomoći. Cene su povoljne, a kvalitet zagarantovan. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *