Dva fenomenalna ekrana, jedna neverovatna ponuda

mobilni

Specijalna Samsung promocija u Tehnomedia prodavnicama. Kupite Samsung The Sero televizor do 21. marta i na poklon dobijate Galaxy A31.

Razmišljate da kupite novi televizor, ili jednostavno da stari zamenite novim. Posetite Tehnomediu jer Samsung ima fenomenalnu ponudu za vas. Kupovinom Samsung The Sero televizora na poklon dobijate mobilni telefon Galaxy A31.

Ova specijalna promocija traje u periodu od 10. februara do 21. marta, ili do isteka zaliha.

Pravo na poklon ostvarićete ako uređaj koji ste kupili registrujete najkasnije 15 dana od datuma kupovine. Potrebno je da pošaljete mail na  ce.promotion@samsung.com. Unesite sledeće podatke: ime, prezime, e-mail adresu, vašu kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije kako bi vam se dostavio poklon, model i serijski broj uređaja kao i prikaz fisklanog računa sa prodajnog mesta zbog potvrde registracije.

Televizor je za neke stvari mnogo bolja opcija od telefona. Samsung je još jednom dokazao da je najbolji sa novim originalnim televizorom u 4K razoluciji The Sero. Ovaj TV je specifičan jer može da se rotira horizontalno i vertikalno i na taj način simulira doživljaj korišćenja pametnog telefona. Razume u potpunosti današnje potrebe. Ova inovacija je oduševila korisnike, jer sada imaju veliki ekran televizora koji je sličan mobilnom. Prelazak u vertikalni položaj je neverovatno bolji ako često strimujete na TV internet sadržaj. Skrolovanje kroz YouTube listu biće vam lako i pregledno.

Ekran se rotira automatski i može postaviti po želji u uspravni ili vodoravan položaj. To omogućava ekran “43” koji se nalazi na specijalnom postolju zahvaljujući mehanizmu i elektromotoru koje u sebi poseduje. Rotaciju možete izvršiti za par sekundi putem tastera na daljinskom upravljaču ili na nekoliko drugih načina. Kada isključite TV ekran se vraća u standardni položaj portret. Naravno ako želite možete podesiti i da bude u vodoravnom položaju. Jednostavno ovaj televizor prilagodite svojim potrebama i u svakom trenutku imaćete pravi ugao gledanja. Podesite i rotirajte ga da stoji položeno prilikom gledanja filmova, TV sadržaje, a uspravno za razne mobilne sadržaje kao i aplikacije.

U Sero model Samsung televizor zaljubićete se na prvo gledanje kada budete shvatili sve mogućnosti koje nudi. Umesto sve da pratite na malim ekranima telefona sada vam je sve omogućeno na velikom. Ima USB priključke i HDMI 2.0, TV tjuner sa RF ulazom za zemaljsku televiziju. Preko Wi-Fi mreže ostvarićete vezu sa spoljnim svetom. Tizen OS je dobro poznati operativni sistem koji koristi The Sero tako da su brzina i funkcionalnost zagarantovani. Poseduje sve standardne mogućnosti, a naravno imate i opciju instaliranja određenih aplikacija. Samsung The Sero televizor koristi QLED IPS panel. Imaćete neverovatan doživljaj gledanja a reprodukcija boja je precizna, dok su uglovi gledanja dobri. Zvuk je besprekoran i ovaj model ima sistem integrisanih zvučnika koji je najbolji. Komplet dobrih zvučnika snage 60 vati u 4.1 konfiguraciji nalazi se u velikom postolju televizora. Direktno sa mobilnog telefona na televizor možete da prebacite sadržaj i uživati u reprodukciji spotova, muzike ili audio sadržaja. Za to vreme na ekranu možete da gledate neke druge sadržaje nezavisno od zvuka. Tako da to nije samo baza za ekran televizora, a izgleda lepo i elegantno, a prostor je pametno iskorišćen.

Sadržaj sa mobilnog se prenosi na Sero Tv samo jednim dodirom okvira preko opcije Tap View. Sero će sadržaj, odnosno aplikacije i društvene mreže, prikazati u veličini optimalnoj za gledanje i uživaćete na velikom ekranu.

Zahvaljujući ovom televizoru dobićete i novu kućnu kancelariju, jer sve posovne obaveze možete završiti na njemu. Daljinski pristup omogućava da bežično na svoj TV preslikaš sadržaja ekrana računara. Kroz Microsoft Office 365 možete pristupati datotekama u svom kancelarijskom PC računaru ili radite u okviru dokumenata.

Ako želite da posedujete nešto originalno, novo, drugačije, posebno i moderno Samsung The Sero je odličan izbor. Ako ovaj model televizora kupite u Tehnomedia maloprodajnim objektima do 21 marta dobićete na poklon mobilni telefon Galaxy A31.

image

Fenomenalni Samsung Galaxy A31 dolazi iz najpopularnije serije Samsung telefona Galaxy A i poseduje brojne napredne mogućnosti. Ima multifunkcionalnu četvorostruku kameru, Infinity-U displej, veliki 6,4-inčni ekran u odličnom FHD+ Super AMOLED kvalitetu, snažnu bateriju od 5 000 mAh. Jedan od glavnih aduta je kamera. Četiri objektiva nalaze se na zadnjoj strani: 48 MP glavna kamera, 8 MP širokougaona kamera, 5 MP makro kamera i senzor dubine od 5 MP koji omogućava Live Focus snimke. Octa-core procesor, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije smešteni su u 8,6 mm kućišta. Sa microSD karticom do 512 GB se može proširiti memorija. Sve podatke na uređaju čuva Samsung Knox zaštitna tehnologija.

Ako želite ekran vašeg mobilnog telefona da bude veliki kao televizor, onda je Samsung Sero model nešto što morate imati. Posetite Tehnomedia prodavnice i kupite ovaj televizor po neverovatno povoljnoj ceni a dobićete i sjajan poklon. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

https://www.youtube.com/watch?v=1E1gEApdpOY
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *