Samsung poklon

naslov

Iskoristite Samsung promociju. Kupite Samsung televizor The Frame ili The Serif model i Samsung vam poklanja soundbar HW-S40T ili HW-S41T zvučnik.

Ako želite kvalitetan i moćan televizor koji će zavladati prostorom i osvežiti ga očaravajućom bojom i neverovatnim zvukom iskoristite Samsung promociju i osvežite svoj prostor.

Kupite TV do 21. marta i na poklon dobijate soundbar.

Elegantan dizaj i vrhunski zvuk idu zajedno i zato iskoristite ovu pogodnost i Samsung promociju.

Ako se odlučite za kupovinu The Frame modela veličine ekrana 50″ ili više u tom periodu na poklon dobijate jedinstveni HW-S40T model zvučnika. Samsung TV The Serif su takođe sjajni televizori sa brojnim mogućnostima i ako izaberete neki od ovih modela, na dar dobijate HW-S41T model zvučnika.

image

Pravo na poklon ostvarujete registracijom na ce.promotion@samsung.com i to najkasnije 15 dana od kupovine.

Samsung The Frame su jedinstveni zbog umetničkog režima rada. Vaš dom pretvoriće u pravu umetničku galeriju. Frame TV izgleda kao elegantna uramljena slika. Prostor će dobiti specifičnu atmosferu i ako izaberete da prikaže i vaše lične fotografije. TV je prilagodljiv jer nudi okvire u raznim bojama. Zahvaljujući magnetima za stavljanje i skidanje okvira možete izabrati idealan okvir prema ukusu, interesovanjima, enetrijeru. Kvalitet slike je besprekoran jer QLED tehnologija pruža samo vrhunski doživljaj. Realistične boje i bogatstvo detalja će vas oduševiti čak i pod širokim uglom gledanja. Kada je uključen imaćete TV, a kada televizor isključite dobijate umetnost, jer je dizajniran kao okvir, odnosno ram slike. Boje imaju 100% trodimenzionalni opseg zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji. Na osnovu temperature pozadinskog osvetljenja zbog postizanja savršenog tona, Dual LED tehnologija povećava kontrast.

image

Ovi televizori analiziraju svaku scenu i istovremeno precizno kontrolišu pozadinsko osvetljenje pružajući fenomenalan pogled sa više dubina i jačim kontrastima. Sada možete jasno da vidite dublje crne nijanse, kao i najmanje detalje koji su nekada ostajali skriveni u tamnim senkama ili obasjani jarkom svetlošću. Duboko unutar QLED televizora nalazi se moćan procesor (quantum procesor) koji je deo ekskluzivne tehnologije kompanije Samsung. Ovaj inteligentan procesor za mašinsko učenje daje najbolje osvetljenje na ekranu i kontroliše zvuk.

Izaberite: SAMSUNG THE FRAME QE32LS03TBKXXH, SAMSUNG THE FRAME QE43LS03TAUXXH, SAMSUNG THE FRAME QE32LS03TBKXXH ili SAMSUNG THE FRAME QE55LS03TAUXXH.

Samsung The Serif televizor možete postaviti bilo gde u prostoriji i izgledaće prelepo i savršeno će se uklopiti. Na polici, stolu ili podu, svejedno je. Karakteriše ga i odvojivo postolje.

Svojim jedinstvenim, svedenim dizajnom u obliku slova “I”, Serif će vaš prostor obeležiti jedinstvenim stilom. Lako možete iskoristiti mnoge pametne funkcije koje pružaju ovi televizori. Možete uživati u svojim mobilnim sadržajima na velikom ekranu i sa lakoćom ih kontrolisati. U njemu je smeštena moćna Samsung QLED tehnologija. Tako dobijate sadržaj koji vam je potreban u briljantnom kvalitetu slike omogućenom milijardama nijansi boja Quantum Dot tehnologije sa 100% volumenom. Sve je upotpunjeno jasnim i čistim zvukom tako da ćete razumeti svaki dijalog.

image

Uz ove modele Samsung televizora odličan spoj je Samsung soundbar zvučnik. Savršeno izbalansiran zvuk u prostoriji i kombinacija soundbar zvučnika i Samsung TV-a donosi idelan spoj, pravu harmoniju i savršenu atmosferu. Samsung soundbar zvučnik pruža vam mogućnost i za pametno slušanje putem aplikacije SmartThings preko koje u svoju mrežu pametnih uređaja možete da dodate zvučnike i tako obogatite svoj dom još jednim pametnim uređajem. Ovi zvučnici su dizajnirani tako da će vas prirodni zvuk oduševiti, a bezvremenski dizajn osvojiti.

Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite odgovarajući model Samsung televizora po povoljnoj ceni i uživajte u soundbar poklonu. Samsung promocija traje u periodu od 10. februara do 21. marta ili do isteka zaliha. Ove televizore karakteriše fantastičan dizajn i tehnologija prve klase. Ukoliko imate oštre kriterijume kada se radi o dizajnu onda je ovo pravi televizor za vas. Spoj fantastične forme i odličnih funkcija.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *