Savitljiva Motorola

x Motorola Razer

Motorola mobilni telefon RAZR 128GB je pametni uređaj sa fleksibilnim ekranom. Idealan otvoren i zatvoren.

Svakodnevni život više ne može da se zamisli bez mobilnog telefona. Neophodan je za komunikaciju i zabavu. Praktičan je i koristan. Sve što vam je potrebno nalazi se u tom malom uređaju. Možete da razgovarate, šaljete poruke, zamenjuje vaš računar, foto, video uređaj, pm3 player, bioskop, fitness uređaje i sve što poželite i što vam je neophodno.

motorola  e

Motorolin model ima dva ekrana u jednom. Ne morate ni da otvarate pametni telefon ako želite da napravite neki selfi, pustite muziku ili nešto pogledate. Tako malog svuda ćete mu naći mesto i smestiti ga. Ako vam je veličina bitna potrebno je samo da ga otvorite i uživaće u sadržaju sa velikog ekrana. Jednostavno otvorite mobilni i sadržaj će se samo premestiti na veći i ceo 6,2 gOLED ekran koji će vam pružiti bioskopski osećaj. Moći ćete da gledate sve filmove i video snimke u visokoj rezoluciji na fenomenalnom razr 6.2” CinemaVision ekranu koji donosi iste ultraširoke dimenzije koje se koriste u filmskoj industriji.
Razr se zatvara tako da se obe strane potpuno poravnaju, a taj spoj i štiti glavni ekran.
motorola

Motorola mobilni telefon RAZR 128GB ima savitljiv ekran i to ga čini veoma atraktivnim i praktičnim. Poseduje RAM memoriju 6 GB, internu memoriju 128 GB i procesor Octa Core 2,2 GHz, 1,7 GHz. Kapacitet baterije je  2510 mAh. Za jednu SIM karticu. Operativni sistem je Android 9.0 (Pie). Na raspolaganju vam je 128 gigabajta tako da ćete sve nezaboravne trenutke koji ste snimuli kamerom moći da sačuvate. Ima dovoljno mesta za igrice, aplikacije i za sve što vam se učini da je zanimljivo. Super Qualcomm® Snapdragon™ 710 procesor sa ukupno 6GB memorije pobrinuće se da sve bude brzo sačuvano.

Ovo je ustvari rimejk modela na preklop od pre petnaestak godina koji su svi obožavali. Motorola RAZR 128GB kada je savijena nudi Quick View ekran od 2,7 inča koja omogućava uobičajene aktivnosti. Kada je telefon skopljen  na prednjoj strani se nalazi kamera od 16MP, a postaje zadnja kada se telefon rasklopi,kao i funkcionalna prednja kamera od 5MP. Kapacitet baterije je  2510 mAh. Operativni sistem je Android 9.0 (Pie).

motorola

Rasklopljen je dimenzija 172 x 72 x 6,9 mm, a sklopljen 72 x 94 x 14 mm. Njegova težina iznosi 205 grama

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i potražite Motorolin mobilni telefon RAZR 128GB po najpovoljnijoj ceni i najboljim uslovima kupovine. Originaln i kvalitetan pametni telefon sa savitljivim ekranom na preklop zadovoljiće sve vaše prohteve i želje. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *