Surfovanje po tlu

x Balans skuter

Balans skuter je jednostavno prevozno sredstvo za zabavu i vožnju.

Lepo vreme je idealno za vožnju samobalansirajućeg skutera.Balans skuterom dobijate sve u jednom paketu. Dobar je za prevoz, rekreaciju, zabavu.  Dovoljno je samo da stojite, balansitrate i uživate, a dobra zabava je zagarantovana. U Tehnomedia prodavnicama, ponuda je bogata, raznovrsna i atraktivnih boja tako da možete pronaći balans skuter baš onakav kakav ste oduvek želeli.

Sastoji se od: baterije, motora i dva točka. U zavisnosti od modela, težina se kreće od 5 do 11,5 kg. Ovo prevozno sredstvo ima dva motorizovana točka, sa leve i desne strane koji su povezani  površinom na kojoj vozač stoji i balansira, odnosno kontroliše uređaj. Motor je jačine od 480 do 700W. Brzina kojom se kreće zavisi od naginjanja tela napred i nazad, a pravac kretanja se kontroliše blagim naginjanjem površine na kojoj stoji vozač.

Za razvoj motorike kod dece balans skuter je odličan izbor. Izaberite odgovarajući model za dete ili sebe u Tehnomedia centru.

x Hoverboard

Istorija samobalansirajućeg skutera…

Šejn Čan je izumeo hoverboard 2013. godine kada je imao 59. godina. Hoverboard, iako nije ni ličio na levitirajuću dasku koju je Marty McFly  vozio u filmu “Povratak u budućnost”, postao je neverovatno popularan za kratko vreme, zahvaljujući poznatim ličnostima. Hoverbord je danas jedna od omiljenih igrački za vožnju. Godinama su se modeli samo unapređivali.

balans skuter

Prilikom kupovine potrebno je obratiti pažnju na veličinu. Onaj koji odgovara vašem prirodnom raskoraku je najsigurniji i najbolji. Važna je i veličina točkova. Oni veći su bolji za neke male prepreke, ali će biti samim tim i teži. Ta težina zavisi i od tipa i materijala baterija koje se ugrađene. Brzina je od 8 do 16 km/h, a možete lako savladati i uspone. Duže razdaljine se mogu preći i sa samo jednim punjenjem baterija. Veoma su izdržljivi, ali od težine osobe koja vozi zavisi brzina koju može da razvije. Može da podnese težinu čoveka do 130 kg. Modeli specijalizivani za decu su do 60 kg. Napunjene baterije traju do 3 sata.

Interesantno je da neki modeli imaju i sopstvene zvučnike pa preko bluetooth-a možete da se povežete sa mobilnim telefonom i slušate muziku, a sa zvučnika mogu da se čuju i upozorenja vezana za vožnju. Ima i vodootpornih tako da ne morate brinuti o vremenu kada vozite ili pređete neku baru.

Posetite TEHNOMEDIA CENTAR i izaberite model po svojoj meri. ODLIČAN IZBOR! Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *