Savršen laptop za gamere

x Gaming Laptop

Do pre nekoliko godina gameri nisu mogli da zamisle kako će im laptop biti osnova za dobru igru. HP notebook Omen 15-dc1063nm (7SG42EA) je idealan model.

Ovaj laptop sadrži u sebi najbolje komponente. Ima idealnu brzinu, težinu, dimenzije, kao i zvuk, praćenje zenice oka, striming. Odlikuju ga sjajne performanse i snaga. Najnovija verzija laptopa Omen 15 koji je namenjen gamerima kompanije HP pružiće moć, mobilnost i jačinu. Pomoćiće vam da budete među prvima i uvek u prednosti nad suparničkim igračima. Kroz najzahtevnije gamerske zadatke zahvaljujući ovoj mašini proći ćete lako. Ima lep dizajn i tanji je od svog prethodnika. Novom šarkom od 180 stepeni pričvršćen je njegov 15,6-inčni ekran.

image

Ako želite laptop za surfovanje internetom i za igranje igrica, HP Omen kao multifunkcionlani PC će vas u potpunosti zadovoljiti. Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite ovaj laptop za gamere. Bez ikakvih problema pokrenuće sve igrice. Ovo je moćan, a pristupačan gaming laptop. Ovaj model laptopa ima impresivnu grafičku karticu. Intel® UHD Graphics 630. NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 (6 GB GDDR6 dedicated). Između performane, funkcije i cene treba da balansira odlična grafička kartica. Postoji mnogo dobrih, a RTX 2060 je verovatno najbolja opcija. Odlikuju je odlične osobine, a dobijate sve nove RTX karakteristike. RTX 2060 ima dovoljno snage za većinu igara na visokim ili ultra podešavanjima. Osim ako ne upalite ray tracing u igrama koje ga podržavaju, tada ćete biti primorani da smanjite detalje ili rezoluciju.

Na ovom laptopu moći ćete da igrate zahtevne igre, a odlikuje ga dobra izdržljivost i poboljšano hlađenje. Ovaj gaming laptop je zbog moćnog hardvera odličan izbor u zahtevnim aplikacijama kao što su CAD, CAM, 3Dmodeling, obrada video i audio materijala. Gaming laptop HP Omen 15-dc1063nm 7SG42EA se izdvaja izgledom i dizajnom koji je prilagođen gamerima. Karakterišu ga i posebne funkcije kao što su osvetljena tastatura koja olakšava igranje u maraku. Odlikuje ga i perfektan zvuk.

HP Omen 15-dc1063nm 7SG42EA

Igre imaju grafički kvalitet, svoje nivoe detalja i slično i zato je važno pre kupovine dobro se informisati. Ovaj gaming laptop zadovoljiće vaše potrebe i preneti pravu atmosferu igrice.

HP Omen 15-dc1063nm 7SG42EA ima izuzetno snažnu grafičku karticu, moćni procesor, brz hard disk, veliku količinu brze RAM memorije, izdržljivu tastaturu.

Potražite gaming laptop HP Omen u Tehnomedia centru, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 

 

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *