Savršen laptop za gamere - Dobro došli u svet tehnike!
Početna » IT ćoše » Savršen laptop za gamere

Savršen laptop za gamere

29.07.2020

Do pre nekoliko godina gameri nisu mogli da zamisle kako će im laptop biti osnova za dobru igru. HP notebook Omen 15-dc1063nm (7SG42EA) je idealan model.

Ovaj laptop sadrži u sebi najbolje komponente. Ima idealnu brzinu, težinu, dimenzije, kao i zvuk, praćenje zenice oka, striming. Odlikuju ga sjajne performanse i snaga. Najnovija verzija laptopa Omen 15 koji je namenjen gamerima kompanije HP pružiće moć, mobilnost i jačinu. Pomoćiće vam da budete među prvima i uvek u prednosti nad suparničkim igračima. Kroz najzahtevnije gamerske zadatke zahvaljujući ovoj mašini proći ćete lako. Ima lep dizajn i tanji je od svog prethodnika. Novom šarkom od 180 stepeni pričvršćen je njegov 15,6-inčni ekran.

Ako želite laptop za surfovanje internetom i za igranje igrica, HP Omen kao multifunkcionlani PC će vas u potpunosti zadovoljiti. Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite ovaj laptop za gamere. Bez ikakvih problema pokrenuće sve igrice. Ovo je moćan, a pristupačan gaming laptop. Ovaj model laptopa ima impresivnu grafičku karticu. Intel® UHD Graphics 630. NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 (6 GB GDDR6 dedicated). Između performane, funkcije i cene treba da balansira odlična grafička kartica. Postoji mnogo dobrih, a RTX 2060 je verovatno najbolja opcija. Odlikuju je odlične osobine, a dobijate sve nove RTX karakteristike. RTX 2060 ima dovoljno snage za većinu igara na visokim ili ultra podešavanjima. Osim ako ne upalite ray tracing u igrama koje ga podržavaju, tada ćete biti primorani da smanjite detalje ili rezoluciju.

Na ovom laptopu moći ćete da igrate zahtevne igre, a odlikuje ga dobra izdržljivost i poboljšano hlađenje. Ovaj gaming laptop je zbog moćnog hardvera odličan izbor u zahtevnim aplikacijama kao što su CAD, CAM, 3Dmodeling, obrada video i audio materijala. Gaming laptop HP Omen 15-dc1063nm 7SG42EA se izdvaja izgledom i dizajnom koji je prilagođen gamerima. Karakterišu ga i posebne funkcije kao što su osvetljena tastatura koja olakšava igranje u maraku. Odlikuje ga i perfektan zvuk.

HP Omen 15-dc1063nm 7SG42EA

Igre imaju grafički kvalitet, svoje nivoe detalja i slično i zato je važno pre kupovine dobro se informisati. Ovaj gaming laptop zadovoljiće vaše potrebe i preneti pravu atmosferu igrice.

HP Omen 15-dc1063nm 7SG42EA ima izuzetno snažnu grafičku karticu, moćni procesor, brz hard disk, veliku količinu brze RAM memorije, izdržljivu tastaturu.

Potražite gaming laptop HP Omen u Tehnomedia centru, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 

 

 

Ocenite ovaj članak!

TehnomediaView all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram