Osvojite svet sa DJI MAVIC Air 2 dronom

x Dji Dron

Ako ste stalno u pokretu, volite da putujete, istražujete i fotografišete, DJI dron MAVIC Air 2 Fly More Combo je pravi izbor za vas.

Da li volite dobru zabavu i da fotografišete i snimate iz vazduha? Bespilotne letilice, odnosno dronovi su uređaji koji će vam to omogućiti. Ako volite da istražujete, eksperimentište i zabavite se, dron je pravi izbor. Oni se kreću u prostoru i sve vide, jer su opremljeni kamerama pa tako i teren koji preleću snimaju i fotografišu. Posetite neku od naših prodavnica i izaberite dron odličnog kvaliteta, performansi i mogućnosti, DJI MAVIC Air 2 Fly More Combo.

image

Njegova težina od 570 grama, nam je pokazala kako je kompanija DJI najsavremeniju tehnologiju stavila u malo pakovanje. MAVIC Air 2 je teži od minijaturnog Sparka (300g), ali lakši od Mavic Pro drona (734g). Ovaj model odlikuje spoj kompaktnosti, snažne fizičke predispozicije, kao i vrhunske video mogućnosti.

   air  .jpeg ×

Maksimalna brzina i autonomija letenja zavise od različitih faktora kao što su vremenski uslovi i verzija softvera. Ovaj dron je tipa ip: Quadcopter sa ugrađenom kamerom.  Zahvaljujući ovom modelu drona dobićete maksimalna rezolucija fotografije i video zapisa: 8000 x 6000. Poseduje 4K UHD snimanje. Maksimalan radijus letenja je 10000 m, a maksimalno trajanje leta je 33 minuta. To je 12 minuta duže nego što pruža Mavic Air i 17 minuta više od DJI Spark-a.

   HsByGqbL. AC SL .jpg ×

Ovaj model drona ima izuzetne slikovne mogućnosti. Mavic Air 2 koristi senzor veličine 1/2″ CMOS, koji pruža RAW fotografije od 12MP. Pored vertikalnih, horizontalnih i panorama od 180º, inteligentni sistem kojim je opremljen Mavic Air  2 može da stvara sferne panorame od 48MP. Objektiv je 24mm f/2.8 i čitava kamerica se nalazi na gimbalu koji se kreće u 3 ose i koji može da se pohvali unapređenom redukcijom vibracija. Interna memorija je 8GB.

   UOMAEFDYLNBQTXFQFUJHU.jpg ×

DJI Mavic Air 2 je inteligentan dron i poseduje pametne režime rada. Senzori koje ima na sebi detektuju predmete iz okoline. Opremljen je pilot sistemom koji na vreme upozori na prepreke, detektuje ih i unapred proračuna kojim putem će proći, pa čak i na udaljenosti do 20 m. Zahvaljući posebnoj tehnologiji Mavic Air 2 stvara 3D mapu okruženja u kome se nalazi. Istovremeno može detektovati više objekata. Ovaj dron donosi nove inteligentne režime letenja.

Što se fizičkih performansi tiče DJI Mavic Air 2 nudi maksimalnu brzinu u Sport modu fenomenalnih 68, 4 km/h, što Air čini najbržim Mavic-om do sada. Dostiže maksimalnu visinu od 10 000 m. Maksimalna brzina uspona je 14,4 km/h, dok maksimalna brzina spuštanja iznosi 10,8 km/h. Ima internu memoriju od 8GB, tako da ne morate da brinete ako ste zaboravili karticu. Za transfer podataka tu su USB-C port ili Wi-Fi, preko DJI GO 4  aplikacije. Dron će se automatski vratiti na svoju polaznu tačku ako se na daljinskom baterija isprazni ili ukoliko je GPS signal loš.  Jednostavan je za upravljanje, odlikuje ga izdržljivost baterije. Proizvođač uz ovu seriju drona (Fly more combo) poklanja i rezervne propelere koji će dobro doći ukoliko se oštete prilikom pada.

   DJI Mavic Air Mavic Air fly more combo drone with k camera min.jpg ×

Paket ovog modela sadrži: daljinski upravljač, 3 inteligentne baterije, punjač, 6 pari propelera, USB kablove, set ND filtera, HUB za punjenje baterije, adapter za bateriju i adaprer za powerbank kao i torbu za rame.

Sa ovim moćnim uređajem osvojićete svet i bićete zadivljeni mogućnostima koje  može da vam pruži. Samo zamislite želju, a ovaj Aladin iz čarobnog drona uradiće sve da je ispuni. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia centru. Proverite.

 

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *