Idealan Philips monitor

x Philips Monitor

Za udoban rad za računarom dobar monitor je neophodan. Philips 32 325E1C/00 Curved je pravi izbor.

Prozor u kompjuterski svet je monitor. Pravi izbor monitora je veoma važan, jer ispred računara provodite dosta vremena. Philips 32 325E1C/00 Curved pruža vam uživanje u vrhunskom kvalitetu slike i olakšaće vam svakodnevni rad.

Za korisnike računara i gejmere, monitor izuzetnog kvaliteta je nešto bez čega se ne može. Investirali ste u računarsku konfiguraciju, ali za kompletan doživljaj rada na računaru ili igranje igrica Philipsov monitor je odlična investicija. Ovaj monitor ima odlične performense. Namenjen je i za posao i zabavu. Odlično će vam  poslužiti i za gledanje Tv emisija, filmova, prikaz dokumenata na više stranica, igranje igrica…Odlikuje ga visoka rezolucija 2560 x 1440 WQHD.  Rezolucija utiče na kvalitet slike i u odnosu na druge monitore Philips 32 325E1C/00 Curved ima 50 veću.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite ovaj monitor koji će vam pružiti razne mogućnosti i odličan kvalitet prikaza.

x Philips Monitor e

Philips stoni monitor će vas jednostavno opčiniti sa svojim 31,5 – inčnim zaobljenim E Line ekranom i elegantnim dizajnom. Prijatan i pun efekat doživećete zahvaljujući zaobljenom ekranu u čijem ste središtu za stolom. Upoznaćete jasnu Full HD sliku kao i uglađen prikaz akcije iz tehnologije Adaptive-Sync. Široke uglove gledanja i izvanrednu živopisnu, svetlu i oštru sliku daje ovakav monitor. Uz Full HD za oštre detalje, u kombinaciji sa visokom osvetljenošću, neverovatnim kontrastom i realističnim bojama kao krajnji rezultat dobićete vernu sliku.
Philips 32 325E1C/00 Curved je više od običnog kvaliteta slike. Odličan je za standardne kancelarijske načine primene i za fotografije, igranje igrica, gledanje filmova, za grafički rad, pregledanje veba…
Vreme odziva se meri u milisekundama, a označava koliko je pikselu potrebno da promeni svoju boju, odnosno koliko svoju sliku može brzo da promeni ekran. Ovaj Philipsov monitor ima odziv 4 ms. Monitor ima HDMI koji nosi video i audio signal. Dobar je za reprodukciju HD sadržaja iz vašeg računara, Blu-ray plejera, Konzole za igru, ili drugih uređaja.

Zanimljivost…

Philips je jedan od njavećih proizvođača elektronskih uređaja, a sedište firme je u Amsterdamu. Ova korporacija je nastala 1891. godine kao kompanija za osvetljenje, nakon čega je proširila poslovanje i postala jedna od najprepoznatljivijih evropski kompanija. Tokom XX veka postala je jedna od vodećih u svetu.

Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite ovaj Philips 32 325E1C/00 Curved monitor. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia centru. Proverite.

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *