Hisense ULED televizor je odličan izbor

x Hisense Tv

Sva vaša očekivanja ispuniće Hisense ULED televizor H55U7B Smart 4K. Ovaj model uređaja otkriće vam novu dimenziju gledanja televizije.

Želite da kupite novi televizor, ali ste u dilemi za koji da se odlučite. Tržište je preplavljeno nepoznatim brendovima i jeftinim uređajima, a uglavnom se ti uređaji razlikuju samo u logotipu. Zato je uvek bolje opredeliti se za poznatog proizvođača koji garantuje kvalitet. U proizvodnji tehnike, Kina je velika sila i pored one loše klase i sitnih proizvođača ima i svoje gigante kao što je Hisense, na primer, koji je neprikosnoven kada se radi o televizorima.

Po najpovoljnoj ceni dobićete izuzetan Tv uređaj. Ova nova Hisense linija ima poboljšan kvalitet slike i opciju za unapređenje boja. Model je iz Ultra Slim kategorije izuzetno tanak uređaj i stilizovan. Bez okvira je, a čist i veoma kvalitetan metalni okvir i baza čine ga neodoljivim.

Ova multinacionalna kompanija ima 13 fabrika u Kini i 6 širom sveta, a uspešno radi 50 godina. Hisense nam donosi novi TV uređaj koji je originalan, izuzetnog dizajna, sa izuzetnim performansama…Hisense ULED televizor H55U7B Smart 4K je uređaj visoke klase, izuzetnog kvaliteta izrade. Dizajn je efektan i jednostavan. Elegantan Hisense televizor ravnog ekrana i  dijagonale 55 inča (140 cm) nudi novi i drugačiji doživljaj. Poverenje uliva odlična čvrstina kućišta, a dobar utisak ostavlja i zakrivljeni luk postolja.

x Hisense ULED  eZahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, ovaj televizor pruža vrhunski kvalitet  i sliku iz više uglova. ULED je Hisense tehnologija koja pored opšte optimizacije parametara poput boje i osvetljenosti, poseduje i jednu od najreprezentativnijih tehnika za ULED, a to je upravljanje zonom, odnosno kontrolu zonalne svetlosti. Znak Hisense-ovog high-end televizora je postao ULED. Ova ULED tehnologija označava naprednu tehnologiju prikazivanja LED pozadinskog osvetljenja, kao i upravljanja bojama. Ukupan kvalitet slike televizora na neverovatan nivo  podiže ukupni kvalitet slike. Za razliku od onih tradicionalnih LED televizora slike koje vidite na ULED televizorima su živopisnije, izvrsnije i detaljnije. Svaku zonu pozadinskog osvetljenja  precizno kontroliše lokalni algoritam zatamnjenja, a rezultat toga je optimalna slika sa svetlijom belom i dubljim crnom bojom. Zahvaljujući ovom Hisense ULED modelu  videćete svet u više boja. U boju vas uranja široki raspon boja koja je stvarna  sa prirodnim tonovima nudeći široki spektar senki na ekranu. Kako bi povećao jasnoću u brzo pokretnim slikama ovaj Hisense TV adaptira procenu kretanja i kompenzaciju kretanja. Model ovog televizora napravljen je tako da sadržaj bude jasniji, tečniji, glatkiji, odnosno pruža mogućnost gledanja bez tragova. Poseduje jasan, glasan i prodoran zvuk, a prostor oko vas  ispuniće zvuk zadivljujuće realan. Dolby Vision HDR tehnologijja je ustvari inspirisana bioskopom. Pred vašim očima ukazaće vam se boje i detalji koji oživljavaju zabavu. Ultra živopisne slike, neverovatnih boja, svetlosti i detalja. Rukovanje je veoma jednostavno. Bez napora moći ćete da prelazite sa jedne na drugu omiljenu aplikaciju u nekoliko koraka.

Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite Hisense ULED model televizora H55U7B Smart 4K. Dobićete garanciju 5 godina tako da možete bezbrižno uživati uz vaš “prozor u svet”.  Kompanija je na ovaj način želela da kupcima pruži dodatno uverenje u kvalitet svojih proizvoda. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 

 

 

 

 

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *