Savršena šoljica kafe plus vaučer

x   T.

Šta je potrebno za pripremu savršene kafe? Samo jedna stvar – Nespresso aparat.

Da li dan počinjete šoljicom omiljenog napitka? Koliko puta se dogodilo da nemate dovoljno vremena da pripremite kafu i da vam je dosadilo da čekate da voda provri? Najbolji pomoćnik za pripremu koji će vam za par sekundi dati šoljicu savršene kafe je Nespresso aparat.

NESPRESSO Citiz&Milk Mch Red Nespresso C123-EUCRNE2-S

Uz šoljicu kafe sabiramo misli, odmaramo se, preispitujemo ili pravimo planove. Ona je i lek za dušu pa je zato i često nazivaju čarobnim napitkom. Samo u Nespresso aparatu dobijate kafu neverovatne gustine sa glatkom kremom. Nespresso sistem usavršava tradicionalnu espresso tehnologiju od optimizirajućeg principa ekstrakcije pod visokim pritiskom i prvi put ga kombinuje sa pravom dozom pržene, mlevene kafe odabrane od najkavlitetnijih zrna kafe na svetu čiji se sadržaj nalazi u jedinstvenoj kapsuli.

Za koji god Nespresso aparat za kafu da se odlučite nećete pogrešiti. Kompaktnog su dizajna koji se uklopa u svaku kuhinju ili kancelariju.

Akcija

Iskoristite neodoljivu zimsku ponudu. Na odabrane aparate za kafu poklanjamo 20 % popusta. Za kupovinu 60 ili više kapsula bilo koje Nespresso kafe u Nespresso buticima dobijate poklon kod u vrednosti od 3 000 dinara. Za poklon vaučer možete se registrovati ovde.

Akcija traje od 1. novembra do 31. decembra 2022. godine.

Nespresso kafa

Ovu kafu karakterišu prefinjene arome božanstvenog i besprekornog ukusa. Ima sertifikovano poreklo. Nespresso bira samo vrhunska zrna. Vrši se selekcija najkvalitetnije zelene kafe iz najboljih svetskih predela u kojima ova biljka raste. Postupak selekcije zrna je veoma strog. Svako zrno kafe se ručno skuplja. Ređaju se po boji, gustini i veličini. Zato iz celog sveta ukus, aromu i merilo kvaliteta ovog brenda zadovoljava samo jedan do dva odsto kafe.

Ponuda Nespresso aparata

NESPRESSO Inissia  Red C40-EURENE4-S

Inissia

Inissia aparat odiše elegancijom i zauzima malo prostora. Kvalitetan je i inovativan optimizovan za maksimalnu efikasnost. Pruža mogućnost podešavanja veličine za dve šoljice, kao i nakon 9 minuta rada automatsko isključivanje. Kako bi voda dostigla idealnu temperaturu dovoljno je 25 sekundi i jedan dodir dugmeta i možete pripremiti i do 9 Nespresso kafa sa jednim punjenjem rezervoara za vodu od 0,7 l. Posuda za kapljanje za Latte Macchiato čašu je sklapajuća. Za iskorišćenu vodu i iskorišćene kapsule su odvojene posude. Lagan je (2,4 kg), kompaktan, ima ergonomsku ručicu i savršeno se uklapa u svaki kutak i prostor. Ako volite retro dizajn u ovaj aparat ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Citiz

Okrepite se kafom iz Citiz modela aparata. Funkcionalan i modernog dizajna daće savršen ukus. CitiZ & MILK je sa ugrađenim Aeroccino3 sistemom koji stvara neverovatnu mlečnu pena za sve recepte sa kafom.

NESPRESSO Citiz Mch Silver Nespresso C113-EUSINE2-S

NESPRESSO Essenza Mini  Grey & Aeroccino A3NC30EUGR-TX

Esenza mini

Ovaj model Nespreso aparata uklopiće se i u najmanju kuhinju. Može da pravi i Lungo kafu. Stvoriće savršenu kafu, baš po vašem ukusu nudeći dve veličine šoljica.

Lattisima one aparat – jedan na jedan daje jednostavne napitke na bazi kafe. Napunite, umutite i gotovo. Jedan aparat vam omogućava mnogo mogućnosti za pripremu kafe. U ovom najkompaktnijem možete pripremiti uobičajeni Espresso, Lungo, ili Cappuccino, ili Latte Macchiato napicima. Svi napici od kafe i mleka dostupni su vam zahvaljujući novom i inovativnom sistemu svežeg mleka sa jednim dugmetom. Jednostavno je i čišćenje, jer u sudomašini možete prati posudu za mleko. Ima sistem za doziranje tako da je rasipanje mleka sprečeno.

NESPRESSO Lattisima One  White F121-EUWHNE-S

NESPRESSO Pixie Electric Titan Nespresso C61-EUTINE-S

Pixie je minimalističkog dizajna, kompaktni i energetski efikasan aparat. Napredan je. Uz niz naprednih funkcija opremljen je i vrhunskim metalnim bočno postavljenim panelima.

Nespresso atelier

U ovom aparatu možete pripremiti različite recepte kafe i tom prilikom koristiti pored kravljeg i razne vrste mleka: sojino, ovseno, bademovo, pirinčano. Poseduje 6 programski zadatih recepata sa toplim i hladnim mlekom: Mocha, Cappuccino XL, Iced Frappe, Latte Machhiato, Hot foam i Cold foam. Priprema 3 standardne dužine kafe: lungo, espresso, ristretto. Jednostavno se i koristi i čisti.

Zašto su ovi aparati za kafu moćni?

  • Za 10 sekundi mogu da naprave kafu
  • Resetuju se jednostavno
  • Nakon 9 minuta od poslednjeg korišćenja se automatski isključuju
  • Prave espresso i lungo kafu
  • U zavisnosti od potrebe mogu da se programiraju i podešavaju na određenu količinu kafe

Pumpa za pritisak od 19 bara

Svi Nespresso aparati opremljeni su pumpom za pritisak od 19 bara. Obezbeđuje snagu koja je potrebna za proboj filma kapsule i samim tim oslobodiće 900 različitih aroma kafe. Tokom estrakcije voda pod pritiskom ravnomerno prolazi kroz mlevenu kafu a to omogućava specijalno dizajniran oblik Nespresso kapsule. Kako bi do izražaja došla svaka dragocena aroma omogućavaju podešena temepratura i vreme protoka.

Istorija

Sve je počelo sedamdesetih godina kada je mala espresso mašina pojednostavila proces pripreme kafe vrhunskog kvaliteta kod kuće i izazvala pravu revoluciju. Nespresso brend se proširio na čak 76 zemalja, a dostupan je i u Srbiji.

Priuštite sebi nezaboravne momente ispijanja kafe sa dobrom aromom i fantastičnim ukusom. Šoljica prave kafe iz ovog aparata doneće vam mir i zadovoljstvo.

Maksimalan izbor po minimalnim cenama potražite u Tehnomedia prodavnicama, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *