Tehnomedia u ŠC Karaburma poklanja popuste

dani namestaja karaburma

U Tehnomedia prodavnici u Šoping centru Karaburma u Beogradu, povodom Dana nameštaja i tehnike, popusti od 2. do 6. novembra.

Po najpovoljnijim cenama i uz sjajne popuste naši potrošači mogu kupiti aparate i uređaje za domaćinstvo i poboljšati komfor prostora u kome žive i rade.

Gde?

U našoj prodavnici koja se nalazi u Šoping centru “Karaburma”, u beogradskom naselju Karaburma, na adresi Mirijevski Bulevar 18b, na oko 5 kilometara od najužeg centra grada. Doživećete prijatno iskustvo kupovine i pronaći sve što vam je potrebno za opremanje doma i poslovnog prostora. Nudimo proizvode renomiranih svetskih i domaćih brendova od bele tehnike, velikih i malih kućnih i kuhinjskih aparata, it uređaja, televizora, telefona, audio i video opreme do uređaja za grejanje i klimatizaciju i još mnogo toga po povoljnim načinima plaćanja. Radno vreme je od 9 do 21 sat.

x   T.

Akcija niskih cena od 2. do 6. novembra

Od 2. do 4. novembra 2022. godine

  • 20% popusta dobićete za kupovinu malih kućnih aparata i 15% popusta za belu tehniku, za gotovinsko plaćanje
  • 10% popusta na male kućne aparate i 5% popusta na kategoriju bela tehnika, za kupovinu na odloženo plaćanje.

Od 5. do 6. novembra 2022. godine

  • 20% popusta na kategoriju periferije i 15% popusta na kategorije IT, telefonija, televizori, audio i video, za gotovinsko plaćanje.
  • 10% popusta na kategoriju periferije i 5% popusta na kategorije IT, telefonija, televizori, audio i video, za odloženo plaćanje.

Popusti se obračunavaju na kasi, na maloprodajne cene i ne odnose se na artikle koji se već nalaze na sniženju.

Krenite u sjajnu šoping avanturu uz specijalne popuste. Iskoristitie vatromet popusta i obradujte sebe kupovinom po nižim cenama. Manje je ipak više.  

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *