Savršenstvo se zove Liebherr

x   T.

Rashladni uređaji poznatog nemačkog brenda Liebherr su poznati po kvalitetu, inovativnim tehnologijama, dugovečnosti i pouzdanosti.

Vratili ste se iz nabavke sa puno namirnica i razmišljate kako da sve smestite u rashladni uređaj. Liebherr je mislio na svaki detalj i zahvaljujući odličnom dizajnu i funkcionalnosti sve će vam biti pregledno i na dohvat ruke, a hrana bezbedna i na sigurnom u frižiderima, zamrzivačima, ili vinskim rashladnim vitrinama ovog proizvođača. Svaka namirnica je vidljiva, a priprema obroka će proteći jednostavno i brzo.

image

Liebherr rashladni uređaji

Najbolji pomoćnik u kuhinji je rashladni uređaj svetski poznatog brenda bele tehnike Liebherr. Pored inovativnih, pametnih funkcija, kvaliteta, sigurnosti, dugotrajnosti, lepog dizajna, krase ga korisne, pametne i praktične opcije. Ovi uređaji su napravljeni i sklopljeni od visokokvalitetnih materijala. Liebher tehnologija je pouzdana i sigurna. Izaberite samostojeći ili ugradni model.

Zašto Liebherr?

Zato što su Liebherr frižideri i zamrzivači, pouzdani, kvalitetni, energetski efikasni i služiće vas decenijama. Rashladni uređaji nisu bučni, malo troše struju, jer su visoke energetske efikasnosti i imaju savršenu rashladnu snagu.

Liebherr frižideri

Napredne funkcije upakovane u elegantan dizajn omogućiće da Liebherr frižideri rade besprekorno. Namirnice se nalaze u optimalnim klimatskim uslovima i dugo će ostati sačuvane. Zahvaljujući savršenoj kombinaciji integrisanih tehnologija za održavanje svežine, hrana se neće kvariti, već će dugo biti sveža, nepromenjenog ukusa i postojana.

BioFresh Professional

Voće i povrće možete smestiti u BioFresh delu frižidera i ostaće dugo sveži sa funkcijom HidroBreeze. Hladna maglica svežine garantuje hrskavu svežinu i poboljšava strukturu. U delu gde je temperatura malo iznad 0 stepeni, meso, riba i mlečni proizvodi najbolje će biti sačuvani u DrySafe pregradi, jer se tu nalazi nizak procenat vlažnosti. U pregradi HydroSafe gde se nalazi visoka vlažnost najbolje je smestiti voće i povrće. Dugotrajnu svežinu namirnica omogućavaju BioFresh i BioCool.

image

Prednosti Liebherr uređaja

Pored BioFresh-a, tu su i GlassLine Storage Shelves. Ove police koje su izrađene od nerđajućeg čelika su otporne na ogrebotine, lake su za održavanje i čvrste. Veoma su fleksibilne. Možete lako da napravite i više prostora. Naime, jedna od tih staklenih polica je presečena i može da se pomeri i smesti ispod druge polovine. Veliki plus su i prenosive fioke za začine-VarioBoxes. Samo ih prenesete iz frižidera na sto i možete početi sa obedovanjem. Sitne stvari mogu lako da se zagube u frižideru i zato je Liebherr napravio VarioSafe odeljak gde možete čuvati teglice i tube. Ako želite da u zamrzivač smestite velike posude ili one neobičnog oblika na primer, možete i to jer u ovim uređajima postoji praktičan deo za obezbeđivanje dodatnog prostora-VarioSpace. Od čvrstog stakla su napravljene središnje police zamrzivača i mogu da se pomeraju. Za bolju preglednost hrane veoma su praktične providne fioke-Transparent Drawer. Tu je navedeno i koje vreme se preporučuje za čuvanje namirnica. Iznad i ispod svake fioke sa FrostSafe sistemom nalaze se temperature hlađenja. Dublje, providnije i zatvorene sa svih strana su fioke zamrzivača. Zahvaljujući NoFrost tehnologiji recite zbogom ručnom odmrzavanju frižidera i zamrzivača. Hrana se brzo zamrzava i neće se previše zalediti, jer je višak vlažnosti iz zamrzivača izbačen i pre samog zamrzavanja. Vrata se zatvaraju pod uglom od 30 stepeni, automatski, nežno zahvaljujući SoftSystem-u koji je integrisan u vratima. Kombinovani frižideri imaju DuoCooling, odnosno 2 nezavisna sistema kružnog hlađenja. Neće doći do mešanja i prenošenja mirisa, kao ni smrzavanja voća i povrća, a ni isušivanja hrane u frižideru. Frižider i zamrzivač, nezavisno jedan od drugog mogu da se isključe. Možete da napravite idealan par od svih modela frižidera i zamrzivača.

Jednostavno korišćenje

Za izradu su korišćeni materijali visokog kvaliteta i sve je izrađeno detaljno. BluPerformance palete uređaja karakteriše vrhunska udubnost. Korišćenje je jednostavno zahvaljujući preciznom elektronskom upravljanju na dodir.

Ovi uređaju su štedljivi. Veliku energetsku efikasnost omogućava i komapaktna integracija rashladnog sistema u dno frižidera uz preciznu elektroniku. Korisni prostor u frižideru je povećan dok je ergonomičnost dela gde je smešten zamrzivač poboljšan.

image

Dizajn

Liebherr rashladni uređaji izgledaju elegantno i dizajn je prilagođen svakoj kuhinji. Uklopiće se savršeno u vaš enetrijer i oplemeniti prostor. Možete izabrati frižidere u zelenoj, naranđastoj, plavoj, crnoj, bež, beloj, srebrnoj, inox boji. Unutrašnjost čine komponente napravljene od stakla i nerđajućeg čelika. LightTower, novi koncept osvetljenja unutrašnjost ravnomerno osvetljava i staklene police pridržava. Možete izabrati i neki ugradni model. Ako želite možete ga i sakriti u element kuhinje tako što ćete se odlučiti za ugradni kombinovani frižider

Kockice leda

Možete izabrati model sa opcijom MaxIce sa ubrzanom proizvodnjom kockica leda. Ice Maker dnevno proizvede do 130 kockica leda tako da ćete moći da uživate u napicima.

Dozer vode InfinitySpring

Izvor čiste i hladne vode dobijate sa dozerom vode InfinitySpring. Za savršen kvalitet vode pobrinuo se integrisani sistem za filtriranje. Dozer je integrisan u istoj ravni i skoro je neprimetan, a tu je kada je potrebno. Pogodan je za gotovo sve veličine posuda, uključujući bokale ili flaše.

Vinske rashladne vitrine

Rashladne vinske vitrine pružiće uslove kao u vinskom podrumu. Hlađenje i čuvanje vina je na najvišem nivou. Liebher nudi premium vinske vitrine i frižidere koji garantuju savršene temperature za svaku potrebu. Idealni su uslovi za vina jer se vazduh u frižideru pročišćava preko filtera sa aktivnim ugljenom.

Capture

5 godina garancije

Bićete bezbrižni i mirni sa Liebherrovim uređajima jer dobijate garanciju u trajanju od 5 godina.

Najbolji pomoćnici u kuhinji su Liebherr rashladni uređaji. Pored inovativnih funkcija, kvaliteta, sigurnosti, dugotrajnosti, lepog dizajna krase ih korisne i praktične opcije.

O Libherr-u

Liebherr je svetski premium brend u domenu bele tehnike. Osnivač Hans Liebherr je 1949. godine u posleratnoj Nemačkoj započeo svoj porodični biznis. Proizvodnjom lako rasklopivih i pokretnih kranova je postigao prvi veći uspeh. Hans Liebherr je proizveo prvi frižider 1954. godine, a godinu dana kasnije pokrenut aje i serijska proizvodnja. Ovaj brend je poznat i po inovativnim uređajima u raznim tehnološkim kategorijama. Sa 50 godina iskustva u proizvodnji rashladnih uređaja, uz konstantan tehnološki napredak, Liebherr predstavlja jednu od najznačajnijih kompanija na ovom polju. Danas Liebherr grupa ima više od 39 000 zaposlenih u više od 130 kompanija na svim kontinentima.

Svetski poznati brend bele tehnike-Liebherr će vam pružiti sve što vam treba. Makismalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *