Sigurnost uz Hama kablove i adaptere

x Hama godgar

Na HAMA kablove i adaptere dobićete 10 godina garancije.

Sigurno ste se mnogo puta našli u bezizlaznoj situaciji jer niste imali adekvatne kablove i priključke u rukama kako biste povezali određene aparate. Za sigurno povezvanje dva ili više uređaja poput televizora, računara, DVD, pojačala i slično u jednu celinu potrebni su vam kablovi i adapteri proverenog brenda. Hama garantuje za dugovečnost. Sada sa garancijom od 10 godina, možete biti mirni.

Adapteri i kablovi brenda Hama su kvalitetni i pouzdani. Od sada bićete sigurni uz desetogodišnju garanciju. Kako biste ostvarili pravo na garanciju potreban vam je samo fiskalni račun.

image

Za prenos digitalnog audio-video signala neophodan vam je HDMI kabl HAMA. On vam je potreban za spajanje HD uređaja, novijih televizora, prijemnika digitalne televizije i Blu-ray kućnih plejera. Dužina nije previše bitna kod njih jer oni prenose digitalni signal i tu nema gubitaka kvaliteta. HDMI kabl poseduje mogućnost dvosmerne komunikacije i to olakšava povezivanje.

U Tehnomedia maloprodajnim objektima u zavisnosti od vaših potreba možete pronaći USB, napojni ili produžni kabl, HDMI adapter ili neki drugi, različitih dužina. IT kablovi i adapteri su jako bitni i moraju biti pre svega pozdani i kvalitetni, kako bi doprineli celokupnoj efikasnosti rada.

image

Od strane Udruženja video elektronskih standarda razvijen je digitalni interfejs ekrana DisplayPort. Preko odgovarajućih adaptera i kablova je kompatibilan sa DVI, VGA i HDMI konektorima. Njegova primarna namena je povezivanje video izvora do uređaja za prikaz. Može se koristiti i za prenos zvuka kao i drugih podataka. Zavisno od uređaja na kojima se koriste ti izlazi postoje u mini i micro varijanti.

image

DVI priključci nalaze se na grafičkim karticama i novim monitorima. DVI je kabl za PC monitore koji mogu da prenose digitalni i analogni video signal. Mala je razlika između vrsta DVI konektora koja je napravljena tako da ne bi došlo do pogrešnog spajanja analognog u digitalni signal.

Prilikom kupovine obratite pažnju i na dužinu ,jer nije potrebno da kupujete duži kabl nego što vam je potrebno.

image

VGA je klasičan kabl za PC monitore koji prenosi isključivo analogni video signal. Ovaj klasičan kabl je u upotrebi godinama unazad a i dalje ima OC monitora sa VGA priključkom. Na DVI priključke se lako povezuje pomoću jednostavnih adaptera. VGA pomoću kompleksnijeg konvertera je moguće povećati na HDMI izlaz. Isto tako sa komponentnim ulazom je moguće povezati VGA izlaz sa kablom.VGA se poput analognog signala sve ređe koristi jer nema dovoljnu propusnu moć kako bi se preneli video signali visokih rezolucija koji se danas koriste. Nasledio ga je digitalni DVI-D i HDMI.

image

SCART je univerzalni kabl. Pomoću njega jednostavno ćete povezati kućnu opremu poput konzola za igre, televizora, video rikordera , DVD-a i slično. U jedan univerzalni konektor scart sažima mnoge tipove signala. Lako ga je priključiti. Pomoću posebnih adaptera scart kabl ili priključak može se spojiti sa komponentnim, kompozitnim i S-Video kalovima.

Ovo je samo deo iz ponude Hama kablova i adaptera. Kako bi što bolji bio preneseni analogni audio-video signal potrebno je koristiti kvalitene kablove. Hama garantuje za kvalite garancijom od 10 godina.

Sigurnu kupovinu kao i različite opcije plaćanja omogućila vam je Tehnomedia. Na sva pitanja odgovore ćete dobiti u maloprodajnim objektima Tehnomedie kao i u našem call centru. Kupovina je sigurna, a isporuka brza. Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Besplatna isporuka za online porudžbine važi za kupovine veće od 2.500 dinara.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *