Živite zdravo – Bosch

x Yivite ydravo

Bosch nudi rešenja za zdrav život. U toku je kampanja “Živite zdravo #LikeaBosch”.

Za kvalitetan i zdrav život potrebni su vam uređaji u domu koji će vam to i obezbediti. Zahvaljujući naprednim tehnologijama i besprekornim tehnološkim rešenjima Bosch uređaji čuvaju zdravlje.

Bosch je konstruisao asortiman kućnih aparata dizajniranih sa fokusom na zdravu ishranu. Između ostalih, to su inovativni rashladni sistemi koji duže održavaju hranu svežom, kao i parne rerne koje čuvaju vredne hranljive materije tokom kuvanja. Bez obzira na to koju svežu hranu donosete kući iz prodavnice, Bosch aparati olakšavaju vam da se zdravo hranite i pripremate ukusna jela.

Kućni aparati ovog brenda pomoći će vam da se hranite zdravije kao i da na pravi način održavate higijenu doma. Bosch kampanja “Živite zdravo #LikeaBosch”traje do kraja godine.

image

Bosch uređaji i aparati imaju savršene mogućnosti koje čuvaju vaše zdravlje. Svi vole da jedu prženo meso na primer. Nikada ne možete da podesite idealnu temperaturu, pa vam se dešava da zagori ili ne bude dovoljno pečeno. Bosch ima Senzor PerfectFry koji neprekidno reguliše temperaturu tokom prženja i precizno je podešava po potrebi.

Funkcija dodatka pare je rešenje za ukusne obroke. Sve što se pripremi pečenjem ili zagrevanjem je ukusnije pomoću ove funkcije, jer para sprečava da se hrana suši. Vaš posao je samo da napunite rezervoar za vodu, a rerna sve drugo uradi sama.Pri pečenju hleba na prmer dodavanjem pare tačno u pravom trenutku dobićete najukusniji hleb sa hrskavom koricom i savršenog ukusa.

Bosch uređaji imaju funkciju AllergyPlus koja uništava mikrobe,a čuva osetljivu kožu. Naime,alergene koji sasvim sigurno izazivaju iritaciju kože ima odeća koja nije pravilno oprana. Bosch je razvio AllergyPlus i kada izaberete ovu funkciju u dužem vremenskom periodu se održava veća temperatura a primenjuje se i dodatno ispiranje za efikasno smanjenje alergena, odnosno prašine na odeći, čestice polena, životinjske dlake. Ovaj program je savršen za sve one sa osetljivom kožom i sa onima koji imaju probleme sa alergijama.

Maksimalnu higijenu zahvaljujući antibakterijskom čišćenju omogućava opcija HygienePlus i može da bude aktivirana kod mnogih programa. Ovaj efekat se postiže  pomoću višeg nivoa temperature do 70°C u  toku ispiranja, koja se održava oko 10 minuta. 

image

Bosch je konstruisao kućne aparate koji vam omogućavaju da dovedete nivo higijene do vrhunca i da brže završite obaveze vezane za čišćenje. Bilo da perete veš, sudove ili usisavate podove, uz Bosch možete biti sigurni da će rezultat uvek biti savršen.

Izaberite Bosch: aspiratore, frižidere, mašine za pranje sudova, mašine za sušenje veša, ugradne mašine za pranje sudova, ugradne ploče, ugradne rerne, usisivači.

Bosch kampanja “Živite zdravo #LikeaBosch” traje u periodu od 1. oktobra do 31. decembra 2020.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *