Tehnomedia i u Žarkovu

x Otvaranje Zarkovo

U četvrtak, 29. oktobra svečano će se otvoriti novi 46. po redu, maloprodajni objekat Tehnomedie u Žarkovu u ulici Ilije Đuričića bb.

Sve što vam je potrebno za opremanje doma ili poslovnog prostora pronaći ćete na novoj adresi Tehnomedie u Beogradu, tačnije u Žarkovu. Ovo je 6. po redu prodavnica u prestonici, a 46. u našoj zemlji.

Ekskluzivni Tehnomedia prostor od 300 kvadrata nudi ogroman broj malih i velikih aparata širokih namena, sve za domaćinstvo, belu i ugradnu tehniku, audio i video uređaje najmodernije generacije, najnovije IT uređaje, desktop računare, laptopove, tablete i još mnogo toga. Najpoznatiji brendovi i najpopularniji proizvodi očekuju vas uskoro na još jednoj beogradskoj adresi u Žarkovu. Zaposleno je 10 radnika.

Radno vreme radnim danima i subotom je od 9 do 21 sat, a nedeljom od 9 do 15 sati.

  n

Na otvaranju vas očekuju vredne nagrade, popusti i akcije.

Na redovne cene 15% popusta dobićete na belu tehniku, TV, audio i video, kao i na IT i telefone. Na male kućne aparate i periferije sleduje vam 20% popusta. Akcija traje do 31. oktobra.

  n

Na dan otvaranja, 29. oktobra za kupovinu preko 2 000 dinara, tri 46. kupca dobijaju na dar od Tehnomedie: mašinu za pranje veša, televizor i usisivač.

  n

46. kupcu sleduje Whirlpool mašina za pranje veša FWG81496WS. Redovna cena je 51 100 dinara, a srećni dobitnik će je dobiti besplatno od Tehnomedie.

image

Kapacitet pranja ove mašine je 8 kg. Poseduje inverter motor, a maksimalna brzina centrifuge je 1400 rpm. Štedi energiju A+++. Ima: zaslon – Big Digit, 6th Sense tehnologija, 6th Sense pametni senzori prilagođavaju svoje resurse u skladu s količinom i tipom rublja što vam omogućava uštedu do 50% energije, vode i vremena. Opcija FreshCare+ omogućava da sačuvate svežinu odeće čak do 6 sati nakon završetka programa. Clean+ znači da možete izabrati jedan od 3 nivoa zaprljanosti: Intenzivno, Svakodnevno ili Brzo – ostalo će postaviti opcija Clean+ koja uklanja najtvrdokornije mrlje na temperaturi od 40º. Mnogo je funkcija pranja: Colours, Colours 15, Rapid 30′, Synthetics cold, predpranje – uz timer, odložen start, Brzo pranje 30, Program hladnog pranja, Delikatno rublje, Drain & spin, Gentle Spin, Jeans/Baby, Rinse & Gentle Spin, Sport, Vuna. Prilikom rada centrifuga proizvodi buku od 78 dB-a.

92. kupac će sa specijalnim poklonom Fox DLED televizor 50DLE788 android 9.0 4K otići kući. Uštedeće 44 450 dinara koliko košta ovaj TV uređaj, jer je Tehnomedia rešila da vas obraduje i da vam ga pokloni.

image

Zahvaljujući ovom televizoru doživećete realnost uz kristalno jasnu sliku sa četiri puta više detalja od televizora sa Full HD rezolucijom. Imaćete i mogućnost savremenog multimedijalnog doživljaja. Dijagonala ekrana je 50” (127 cm), rezolucije ekrana 3840 x 2160 Ultra HD, sa Android 9.0 Smart opcijom. ARM Cortex-A53 Quad core. Memorija: 8 GB, RAM: 1,5 GB. Ugao gledanja: 178°. Ultra Kontrast i vreme odziva 9,5 ms. Ima PVR – Funkciju snimanja sadržaja. Podržava: Deljenje ekrana sa mobilnog uređaja, daljinsko upravljanje pomoću mobilnog uređaja. Pokretna rezolucija je 1000 RMR.

138. kupac od Tehnomedie na dar dobija Bosch usisivač BBH32101. Cena ovog akumulatorskog usisivača je 28 330 dinara, ali ako budete imali sreće na dan svečanog otvaranja dobićete ga na poklon.

image

Ovaj usisivač je ustvari 2 u 1: ručni i baterijski u jednom uređaju za veću fleksibilnost prilikom svakodnevnog čišćenja. Sa 2u1 dodacima, svaki tip prljavštine biće očišćen, od poda do plafona. sa njim možete očistiti i stolove, stolice, tapacirung ili unutrašnjost automobila na primer, kao i teško dostupna mesta. Rezultati temeljnog čišćenja na svim tipovima podova daće savršene rezultate zahvaljujući visoko efikasnoj tehnologiji bez kese i četki za sve tipove podova AllFloor HighPower Brush. Možete ga jednostavno odložiti jer ne zauzima puno prostora i uvek vam može biti pri ruci. Posuda za prašinu i filter se mogu lako isprazniti i zameniti. Bežično usisavanje je bez ograničenja, uz pouzdanu funkciju koja omogućava samostalno stajanje usisivača za lako postavljanje i punjenje bilo gde u domu. Jednostavan je za upotrebu, čuvanje i čišćenje, zahvaljujući maloj težini i sistemu Easy Clean System.

  n

Tehnomedia vam je obezbedila sigurnu, prijatnu i povoljnu kupovinu.

Ne morate više da lutate, sve što vam je potrebno uskoro ćete pronaći na novoj Tehnomedia adresi u ulici Ilije Đuričića bb na mestu nekadašnje pijace u Žarkovu.

Sva moć tehnologije na jednom mestu. Tehnomedia, 46 prodavnica u 29 gradova. Nastavljamo dalje sa širenjem maloprodajne mreže. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

  n

Radna atmosfera u par fotografija i kako sve izgleda 8 dana pre otvaranja.

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *