Sjajna vest! Stigao je Nokia tablet T 20

x  T.

Radite, učite i igrajte se, uz Nokia tablet T 20 koji je dizajniran da traje. Spreman je za sve izazove svakodnevnog korišćenja.

Odlučili ste da kupite tablet, ali ne znate za koji da se odlučite? Predlažemo vam moćan Nokia T20. Poseduje sjajne performanse, inovativne i pristupačne funkcije, jasan ekran sa 2K rezolucijom, tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja i dve godine besplatnih ažuriranja operativnog sistema. Za rad, učenje ili zabavu je odličan izbor. Izaberite u Tehnomedia prodavnici savršen Nokia Tablet T 20 po neverovatno povoljnoj ceni.

Akcija

U našim prodavnicama možete kupiti Nokia T 20 tablet po specijalnoj ceni od 18. aprila do 8. maja.

Šta će vam se dopasti kod Nokia T20 tableta?

 • Ekran 2K rezolucije + sertifikat plavog osvetljenja niskog intenziteta, što je posebno pogodno za vaše oči. Veličina ekrana je 10,4″.
 • Zadnja kamera 8MP, prednja kamera 5MP
 • Android 11
 • 2 mikrofona
 • Baterija koja traje ceo dan. Jačina baterija 8 200 mAh (15W brzo punjenje)
 • 2 godine nadogradnje operativnog sistema + 3 godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja.
 • Otključavanje putem funkcije prepoznavanja lica za potpunu zaštitu
 • Stereo zvučnici sa OZO reprodukcijom za zvuk vrhunskog kvaliteta
 • Pouzdani kvalitet kojem možete verovati
 • IP52 zaštita od vode i prašine
NOKIA T20 10,4 F20RID1A014

Dostupan je u dve verzije, karaktersitike su iste, a razlika je u količini memorije: 3GB/32GB WiFi 4GB/64GB LTE.

Na velikom i fenomenalnom ekranu 2K rezolucije videćete i najsitnije detalje, bilo da ste u pokretu ili sedite opušteno kod kuće i gledate neki film. Svakodnevni pregled sadržaja biće jednostavan i noću. Zahvaljujući sertifikatu plavog osvetljenja niskog intenziteta ovaj tablet ćete moći dugo da koristite bez problema, jer on čuva vaš vid. Baterija je dugotrajna i može da  izdrži 7 sati onlajn poslovnih sastanaka, 15 sati pretraživanja interneta ili 10 sati gledanja filmova. Zahvaljujući bržem punjenju nesmetano ćete obavljati sve zadatke. Bićete uvek u toku uz 2 godine nadogradnje operativnog sistema i osiguraće i bezbednost svoje porodice uz pomoć 3 godine blagovremenih bezbednosnih ažuriranja. Sve je bezbedno i zaštićeno uz jednostavno otključavanje putem funkcije prepoznavanja lica.

Poseduje ocenu IP52 što znači da će izdržati povremeno prskanje vode i prašinu.

Performense

Nokia T20 će vas ispratiti u svakom momentu i u raznim situacijama. Bilo da igrate igrice ili istovremeno obavljate više poslova u nekoliko različitih aplikacija. Ispod kućišta se nalazi moć, snaga i jačina. Bez obzira koliko ga opteretite, osmojezgarni čip će vam obezbediti brže i pouzdanije korisničko iskustvo.

NOKIA T20 10,4 F20RID1A014

Zvuk

Zvuk i svaki detalj ćete savršeno čuti gde god da se nalazite zahvaljujući stereo zvučnicima sa OZO reprodukcijom. Čućete se i kada ste u bučnom okruženju zahvaljujući dvostrukim mikrofonima.

Google Kids Space

Nokia T20 dolazi sa Google Kids Space. Ovaj pouzdani mod je namenjen mališanima za istraživanje aplikacija, video zapisa i knjiga kako bi se podstakla njihova kreativnost, radoznalost, učenje, istraživački duh i interesovanja. Radi u kombinaciji sa detetovim Google nalogom, kojim roditelji mogu da upravljaju pomoću Family Link roditeljskog nadzora.

Dizajn

Lepog je i čistog dizajna u plavom tonu prepoznatljive Nokia nijanse plave boje. Upotreba je jednostavna. Kvalitetan je i dugotrajan. Kućište je čvrste metalne strukture, polirani 3D okvir ekrana pričvršćuje veliki displej uz tanko metalno kućište tableta.

Požurite do Tehnomedie i kupite po povoljnoj ceni tablet Nokia T20, jer zahvaljujući performansama i mogućnostima koje nudi, kao i jedinstvenom i lepom dizajnu je odličan izbor. 

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

This image has an empty alt attribute; its file name is tablet.jpg

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *