Idealna sredstva za čišćenje aparata

x Pegle

Čisti delovi su glavni preduslovi za dugotrajnost i dobar rad vaših aparata, uređaja ili bele tehnike.

Ako ihodržavate na pravi način, sredstvima za čišćenje iz Tehnomedie bićete mirni, sigurni i bezbrižni. Dovoljno je da jednom nedeljno obavite čišćenje.

Za siguran rad važno je da su aparati pre svega čisti. Kod aparata za kafu i za pravljenje espresso kafe morate redovno čistiti posudu u kojoj se cedi ekstrakt kafe kao i filter. Ako vam se u aparatu nakupio kamenac i drugi talog nikakav majstor vam neće pomoći. Ta prljavština će zagušiti rad vašeg uređaja, a jedino rešenje je da redovno koristite sredstva za čišćenje iz Tehnomedia prodavnica.

XAVAX tablete za čišćenje aparata za kafu je sredstvo koje čisti i odmašćuje automatske i polu-automatske aparate za kafu. Pogodno je i za čišćenje termos boca i čajnika. Posle korišćenja tableta ukus napitka ostaje nepromenjen.

Najbolje sredstvo za redovno čišćenje visoko-kvalitetnih aparata za kafu i espreso svih aktuelnih brendova je Xavax premium čistač kamenca za kafomate. Uklanjanje kamenca se može odvijati i pod pritiskom aparata od 15 bara. Pogodno je i za posude čija površina nije osetljiva na kisele supstance. Sadrži 4 premium aditiva za optimalnu zaštitu od korozije. Nije štetan za metalne i plastične delove uređaja.

Kako bi vaša pegla radila besprekorno potrebno je da je očistite od kamenca. Potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima Xavax čistac kamenca za pegle na paru. Ovaj čistač je u tečnom stanju i odmah je spreman za upotrebu. Ovo je specijalna smesa za visoko-kvalitetne pegle (bez ugrožavanja unutrašnjeg đona).

Xavax sprej za spoljno čišćenje pegle uklanja nečistoću sa grejne površine pegle. Namenjen je za grejne površine pegle od aluminijuma, nerđajućeg čelika i keramike. Uz ovaj sprej na poklon dobijate i krpu.

ciscenje pegle

Xavax sredstvo za čišćenje ravnih grejnih ploča je nešto što uvek morate da imate. Idealno čisti sve staklokeramičke indukcione grejne ploče.

Za ravne ploče štednjaka odlično sredstvo za čišćenje je čistač ravnih ploča štednjaka Dr.Beckmann. Namenjen je za sve staklokeramičke ploče i vrata rerni od vatrostalnog stakla. Brzo deluje i jednostavan je za upotrebu. Specijalne površinski aktivne materije čiste i neguju ploču bez ogrebotina. Na kraju bićete oduševljeni rezultatom, jer ostavlja dugotrajan brilijantni sjaj.

Čistač rerni i grila Dr. Beckmann je izuzetno efikasan i na vertikalnim površinama, ne sliva se niz vertikalne stranice, jer je u obliku gela. Zagrevanje nije neophodno, a aktivni sastojci eliminišu i stare tvrdokorne ostatke masnoće i hrane. Nije opasan po zdravlje i nema štetnih isparenja.

Tehnomedia ima bogatu ponudu sredstva za čišćenje, a nečete pogrešiti ako se odlučite za univerzalno Xavax sredstvo protiv kamenca. Kombinuje uklanjanje kamenca i zaštitu uređaja sa odličnom biorazgradljivošću. Način upotrebe je veoma jednostavan: Dodate 125 ml sredstva protiv kamenca u 500 ml vode. Sipajte rastvor u uređaj koji želite da očistite od kamenaca, uključite uređaj i zagrejte ga. Isperite aparat sa dve vode nakon efekta sredstva. Pogodano je za sve mašine, sudopere, nerđajući čelik, hrom, keramiku, plastične površine i ostale površine kod kojih se taloži kamenac.

XAVAX univerzalno sredstvo protiv kamenca je pogodno za sve površine sa kojih je potrebno nežno skidanje kamenca. Za čaj, espreso i kafe aparate, kuvala za jaja, ketlere, grejače, lonce, šerpe od nerđajućeg čelika, sudopere, nerđajući čelik, hrom, keramiku i plastične površine. Na bazi je limunske kiseline koja poništava neprijatne mirise tokom procesa uklanjanja kamenca.

Odstranjivač kamenca iz kuhinjskih aparata, Dr. Beckmann je izuzetno brz i efikasan, savršen za čišćenje automata za kafu, za sve male kuhinjske aparate. Naslage kamenca mogu umanjiti efikasnost aparata i time povećati i potrošnju struje, a redovnim čišćenjem kamenca sa aparata, (električni bokal za vodu, aparati za kafu i dr.) uz pomoć Dr.Beckmann intenzivnog odstranjivača kamenca izbeći ćete smetnje u radu aparata.

ciscenje

Dr. Beckmann čistač inoxa, hroma i aluminijuma ne sadrži abrazive.Čisti bez opasnosti od grebanja i pogodan je za sve površine od inoxa, hroma, aluminijuma, kao i za plastične i staklene površine. Aktivna pena rastvara masnoće, ostavljajući površine čiste i sjajne. Uklanja masnoću, vodu, fleke od oksidacije i otiske prstiju. Polira i štiti metal i sadrži korozivni inhibitor.

Ako se odlučite za Dr. Beckmann čistac sudomašina P+M nećete pogrešiti. Ovaj prašak higijenski čisti mašinu za sudove, naročito delove koji su nepristupačni, kao što su filter, odvodna cev, pumpa za vodu. Otklanja 99,9% bakterija i gljivica. Gumeni delovi i ivice se čiste specijalnom krpom koju dobijate na poklon uz pakovanje. Važno je istaći i da ovo sredstvo otklanja neprijatne mirise.

Finish Quantum Tablete za mašinsko pranje posuđa  imaju notu jabuke i limuna. Tablete pružaju sjaj i štite vaše sudove, a sadrže i dejstvo za zaštitu stakala.

Finish Gel za mašinsko pranje posuđa daje besprekornu čistoću. Omogućava zaštitu stakla i štiti čaše od korozije stakla. Snažno i brzo deluje i pruža vam dubinsku snagu čišćenja, kao i fantastičan pojačivač sjaja kojim se uklanjaju tvrdokorne mrlje.

Čistač frižidera, Dr.Beckmann se sastoji od manje od 5 % nejonskih i katjonskih tenzida, parfema, limonema.U  skladu sa regulativama o čuvanju hrane, neutrališe neprijatne mirise za sve površine u frižiderima, zamrzivačima, u kuhinji. Način upotrebe je jednostavan. Naprskajte sredstvo po površini, ostavite da deluje nekoliko minuta i obrišite suvom krpom.

Sredstvo za čišćenje i negu veš mašine, Dr. Beckmann se koristi samo u bubnju od nerđajućeg čelika. Čisti, osvežava i štiti veš mašinu.

Prašak za čišćenje mašina za pranje veša Dr. Beckmann eliminiše kamenac, prljavštinu i neprijatne mirise. Delotvoran je u sprečavanju čestih kvarova i nepravilnog rada, a štiti delove koje ne možete videti. Čisti, osvežava i neguje. Na kraju eliminiše i ostatke deterdženta.

U Tehnomedia centru u zavisnosti od modela aparata ili uređaja i njegovih delova izaberite sredstva za čišćenje i održavanje. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *