Super Candy cene

candy

Iskoristite Candy slatki vikend popusta. Određene Candy proizvode bele i ugradne tehnike kupite po povoljnoj ceni do 15. aprila.

Mnogo je brendova na domaćem tržištu, a Candy je jedan od onih sa najvećim brojem zadovoljnih korisnika.  Italijani su poznati po tome da osim kvaliteta, veliki značaj pridaju i fizičkom izgledu koji treba da zadovolji različite ukuse kupaca. Kvalitet, funkcionalnost, izdržljivost, snaga i lepota je ono što ih izdvaja iz mase.

Pravi je momenat da posetite Tehnomediu i nabavite Candy uređaj. U toku je Candy akcija tako da možete za malo novca dobiti mnogo. Iskoristite ovu pogodnost i uređaj kupite po povoljnoj ceni. Odlučite se za sjajne Candy modele mašine za pranje veša, sušenje i pranje i sušenje veša. U njima će veš biti savršeno opran, osušen, sačuvan, mirišljav i najbolje tretiran. Brzo i lako ćete pripremiti obroke pomoću ugradne ploče i rerne. Obezbedite sigurnost, dugotrajnost i svežinu namirnica u frižiderima ovog brenda.

image

Akcija traje mesec dana, od 15. marta do 15. aprila. Savršen kvalitet dobijate sa ovim brendom po neverovatno pristupačnim cenama. Tokom narednih vikenda iskoristite dodatne popuste na odabrane uređaje Candy. Frižideri, mašine za pranje i sušenje veša, mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, ugradne ploče, ugradne rerne.

Frižideri Candy su opremljeni najnaprednijom tehnologijom , ručnim automatskim odleđivanjem i kontrolom sistema zamrzavanja. Sačuvaće svežinu vaših namirnica kao i pripremljenih jela. Karakteriše ih vrhunska funkcionalnost, prelep dizajn, tradicionalni stil. Visoke su energetske klase A+ i A++. Možete izabrati tehnologiju hlađenja koju želite: No Frost, samootapajući, ručno otapajući.

Za lako održavanje garderobe i veša odaberite model iz bogate Candy ponude i to po sniženoj ceni. Mašine za pranje veša, za sušenje ili za pranje i sušenje veša. Štede i vodu i struju, jer su visoke energetske efikasnosti .Dva u jedan ćete dobiti sa Candy mašinom za pranje i sušenje veša. Sa njima će vam prostiranje veša postati prošlost. Samo stavite veš u nju, a ona će sve obaviti sama. Opraće i osušiti veš na najbolji način.

image

U ovoj Candy ponudi možete izabrati modele mašine za pranje veša sa standardnim, prednjim i gornjim punjenjem. One sa gornjim punjenjem su idealne za male prostore i kupatila. Ove energetski efikasne veš mašine su vrhunskih karakteristika, visokih performansi i vrazličitog kapaciteta. Candy mašina za sušenje veša je nešto što vam je neophodno ne samo za hladnije dane nego uvek. Ne morate da stavljate veš na žicu nego ga samo stavite u mašinu i ona će sve sama odraditi. Za to vreme možete se posvetiti nekim drugim poslovima. Štedi struju i vaše vreme. Možete osušiti do 10 kg veša uz minimalno korišćenje električne energije.

Candy nudi širok asortiman ugradnih ploča za kuvanje. Izaberite onu koja najviše odgovara vašim potrebama u crnoj ili beloj boji. Sve su sa senzorskim upravljanjem od staklokeramike i sa senzorskim upravljanjem.

image

Candy rerne su kombinacija savršenih tehnologija i dizajna. Zahvaljujući ovim rernama možete da istražujete i eksperimentišete. Definitivno najukusnioje obroke pripremićete upravo pomoću njih. Funkcija SoftCook čuva mekoću, a U-SEE LED omogućava da uštedite i da u svakom trenutku znate i imate uvid u tok pečenja hrane.

Candy uređaje koji su spoj inovacije i tradicije po super cenama možete kupiti u Tehnomedia maloprodajnim objektima do 15 aprila. Kupite i uštedite, jer u ovom periodu dobijate dodatne popuste. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama. Naravno možete kupovati i iz fotolje. Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *