Veš mašina sa 3 brza programa koja pere za manje od sat vremena

x   T.

Jedina veš mašina sa 3 brza programa za pranje za manje od sat vremena zove se Indesit MyTime.

MyTime je inovativna mašina za pranje veša kompanije Indesit. Poseduje 3 brza programa pranja. Stavite veš koji imate, bilo da je mešovit ili pamučan i podesite brzi program pranja koji želite i za manje od sat vremena i to sa maksimalnim opterećenjem bubnja dobićete savršene rezultate. Posetite Tehnomediu i nabavite određeni model po super ceni.

Extra Rinse je savršeno rešenje za sigurno i optimalno uklanjanje deterdženta. Poboljšano je ispiranje i ovo je savršena opcija za sve one sa osetljivom kožom. Indesit automatski podešava parametre pranja kako bi sačuvali vaše vreme, energiju i vodu. Senzori omogućavaju mašini za veš da automatski namesti parametre zavisno od vrste veša, uz optimalno korišćenje vode potrebne za jedno pranje.

Bićete bezbrižni, sigurni i mirni sa petogogišnjom garancijom koju dobijate sa ovim veš mašinama. Imaju visok energetski razred A+++ i A++. Mašine imaju efikasan broj obrtaja u centrifugi od 1200 ili 1 400 obrtaja u minuti. Opremljene su naprednim tehnologijama. Jedna od njih je Water Balance Plus koja ima specijalni senzor koji meri težinu tkanine kako bi se protok vode precizno regulisao. Uštede su velike kada se pere manja količina garderobe i veša. Štedi se više od 70% vode, 50% električne energije i 35% vremena.

Izaberite model MyTime sa kapacitetom od 6 kg, 7 kg i 8 kg veša, a intuitivni kontrolni panel olakšava rukovanje. Zahvaljući brzim programima – FastCycles od 15 do 59 minuta posao ćete brzo i jednostavno završiti i uštedeti vreme. Pamuk 30, sintetika, svila i osetljivo rublje, vuna, 15 – minutni express. Lakoća punjenja i pražnjenja mašine je moguća zbog povećanog otvora vrata. Otvor prečnika 46 cm omogućava jednostavno pranje velikih komada veša kao što su zavese, posteljina i stolnjaci na primer.

Ove veš mašine se same čuvaju i štite. Potrebno je samo da namestite Autoclean ciklus i dodirnete dugme bez upotrebe deterdženta. Funkcija Zaključavanja tastera dizajnirana je za slučajno uključivanje kontrolne table. Na ovaj način ste se dodatno osigurali. Ovo je odličan izbor za porodice s decom. Vaši radoznali mališani na primer neće moći da slučajno otvore vrata veš mašine ili slučajno promene podešavanja. Niije glasna. Nivo buke tokom rada je nizak.

Častite sebe uređajem koji će vam pružiti maksimalno po povoljnoj ceni. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite Indesit model po svojoj meri. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *