VOX za savršen ukus

sporet

VOX nova linija šporeta. Izaberite jedan od 19 novih modela po svojoj meri. Oni su: kvalitetni, dugotrajni, funkcionalni, lepog dizajna…

Šporet se svakodnevno koristi. Nije svejedno na kakvom šporetu pripremate obroke. Za ukusnu hranu potreban je i kvalitetan uređaj. Novu liniju šporeta kompanije VOX potražite u Tehnomedia prodavnicama. Sigurni smo da ćete pronaći model za sebe od ukupno 19 novih. U zavisnosti od kuhinje ili želje izaberite onaj modernog izgleda, tradicionalnog, minimalističkog, vizionarski ili nešto između.

image

Unapređene funkcije i brojne mogućnosti i opcije olakšaće vam pripremu obroka. Tako na primer pomoću funkcionalne turbo rerne odjednom ćete moći da pripremite više jela. Vaš idealni pomoćnik u kuhinji može biti od staklekaramike, električni, ili kombinovani šporet. Tehnomedia vam nudi maksimalan izbor po minimalnoj ceni.

Jedan od najvažnijih sastojaka za dobar ukus pripremljene hrane je ravnomerno zagrevanje. Predlažemo vam VOX električni šporet model sa oznakom EHT6020WG. Sve ćete pripremiti na najbolji mogući način, ukusi će biti intenzivni a sve što poželite na njemu ćete moći da pripremite lako, sigurno i brzo.

Ovaj tradicionalni model lepo izgleda. Ima 4 ringle: dve male i dve veće prečnika 145 i 180 mm.

Rerna je prostrana i velika. Njen kapacitet je 65 litara, sa osvetljenjem od 25 W. Ako je potrebno da pripremite veće i obilnije obroke efikasno ćete to obaviti u kratkom vremenskom periodu, pomoću ove rerne. Ona štedi energiju i vreme. Pomoću dva pleha u rerni (plitki i duboki) u isto vreme možete peći i kombinovati dva jela u isto vreme. Zahvaljujući ventilatoru u rerni pripremićete najukusniju hranu. Sve što izađe iz ovakve rerne biće idealno hrskavo spolja, a iznutra sočno i ukusno. Ravnomerno i brzo pečenje omogućavaju VOX rerne sa integrisanim ventilatorom. Metalna vrata su sa punim spoljašnjim staklom i manjim unutrašnjim staklom.

Specijalnim slojem katalizatora koji na temperaturi pečenja upija masnoće obložena je zadnja stranica rerne. Formiranje tvrdokornih naslaga nečistoće na zidovima rerne je sprečeno zahvaljujući ovoj tehnološkoj inovaciji. Zahvaljujući tome održavanje i čišćenje je mnogo jednostavnije. Čišćenje rerne je olakšano i zbog glatkih površina od emajla i stakla.

Donja fioka je velika, tako da možete u nju smestiti pribor, posude za pečenje i pripremu jela koje ne koristite često i sve što želite. Na ovaj način dobili ste dodatni kuhinjski element za skladištenje. Snaga šporeta iznosi 8600 W i energetske je klase A. Uz novi VOX šporet na poklon dobijate i strujni kabl na poklon.

Ovaj VOX električni šporet sa mehaničkom kontrolom termostata ima 8 odličnih funkcija rerne. Sve će biti jednostavnije sa na primer: defrost funkcijom, statičkog pečenja, donjeg grejača sa ventilatorom, bržeg roštiljanja, funkcijom ventilatora, duplog grila sa ventilatorom…

Kako bi se toplota iskoristila na najbolji način potrebno je da posuda u kojoj kuvate ne bude manja od ringle.
Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite VOX šporet po povoljnoj ceni. Period trajanja akcije je od 15. do 31. marta.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *