Tajna dobrog soka je u sokovniku

naslovna

Sveže ceđene napitke iz voća i povrća ćete brzo i lako pripremiti uz pomoć sokovnika. Dobićete zdrav proizvod bez veštačkih aroma i zaslađivača.

Kada kupujete sokove u marketima često se odlučujete za one guste jer mislite da su zdravi. Ako pročitate sastojke na poleđini ambalaže iznenadićete se. Videćete u sastojcima da su puni šećera, vode, konzervansa, veštačkih aroma, koncentrata… Najbolje je imati svoj sokovnik jer sve ono što izađe iz njega je najzdravije, najhranljivije i najukusnije. U Tehnomedia prodavnicama ponuda sokovnika je odlična. Ovi praktični uređaji su izuzetnog kvaliteta, a u ponudi su renomirani proizvođači: Alpina, Beko, Bosch, Clatronic, GorenjeSmeg, Tefal, Vivax, Vorner, Vox.

sokovnik

Pravo bogatstvo ukusa i onu pravu aromu osetićete ako sami napravite sok pomoću sokovnika iz Tehnomedie. Samo ubacite šta želite od voća i povrća u sokovnik i kao krajnji rezultat dobićete svež, kvalitetan, zdrav i bogat sok.

Najbolje je dan početi i završiti čašom svežeg soka. Svakodnevno obradujte svoj organizam vitaminskom bombom koju ćete dobiti upravo sokom pripremljenim u sokovniku.

Svi hranljivi sastojci, vitamini i minerali ostaće sačuvani u sveže isceđenom soku iz voća i povrća. Sokovnik iz Tehnomedie će vam sasvim sigurno izvući svaki vitamin. Brzo i jednostavno melje voće i povrće i izdvaja prirodni sok. Motor je veoma važan kod sokovnika. Što je jači, više će biti iskorišćeno sastojaka iz voća, ili povrća. Količina isceđenog soka zavisi od od broja obrtaja. Na obradu sastojaka napitka deluje centrifugalna sila, a što je ona veća i njihov broj je veći. Optimalan broj obrtaja u minuti je 10 000 do 15 000. Nije potrebna ista snaga za obradu različitih namirnica i zato je dobro da sokovnik ima mogućnost podešavanja brzine. Sokovnici se razlikuju po svojim funkcijama, dizajnu i boji. neki modeli skupljaju i automatski izbacuju pulpu. Ovi aparati imaju vakumske nožice što im pruža stabilnost tokom. Rukovanje je lako, proces rada jednostavan. Za par trenutaka dobićete kvalitetan sok. Na kraju je potrebno da samo ostatke ispraznite a posudu operete.

sokovnik

Sokovnici se razlikuju i po tome da li se voće i povrće stavlja u sokovnik u komadu ili je potrebno skinuti koru i iseći ga.

Vodite računa o zdravlju i redovno konzumirajte vitamine. Oni dobijeni iz svežeg voća i povrća pomoću sokovnika su nezamenjivi. Izuzetan izbor funkcionalnih i kvalitetnih sokovnika lepog dizajna potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnoj ceni. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *