Tačno merenje

naslovna vaga

Ako niste zadovoljni kako vam je ispao kolač ili neka pita, razlog može biti što ste u smesu stavljali sastojke “onako otprilike”.

Digitalna vaga za precizno merenje težine sastojaka vam je neophodna. Ona sve precizno beleži. Nećete morati više da se nervirate oko količine sastojaka koje dodajete u slatkiše ili slaniše, jer je tajna uspeha u tačnim merama. Možete meriti i tečnost u decilitrima. U Tehnomedia prodavnicama imate veliki izbor kuhinjskih vaga, sa posudom ili bez.

naslovna

Ove vage se razlikuju po veličini i dizajnu. Zauzimaju malo prostora, praktične su, lake za rukovanje i održavanje. Neki modeli sadrže posude, a neki ne. Baterije su dugotrajne, pa može proći i nekoliko godina pre nego što ih je potrebno zameniti novim. Kuhinjske vage koje su glomazne, neprecizne, teške, sa tegovima i kazaljkama su otišle u istoriju i zaborav. Uz pomoć novih digitalnih vaga modernog dizajna, koje u svom asortimanu Tehnomedia centar ima, dobijate tačnost kakvu ste želeli i konačno ćete biti zadovoljni. Bilo da merite namirnice u tečnom ili čvrstom stanju, uz digitalnu vagu sve je mnogo lakše.

kuhinjska vaga

Glavna odlika ovih kuhinjskih aparata je njihova preciznost i sigurnost. Mogu da se mere i vrlo male količine. Njihova maksimalna težina merenja je uglavnom do 5 kilograma. Kontrole su osetljive na dodir i ne sadrže dugmiće. Neki modeli u sebi imaju senzor, težina namirnica se u trenutku oslikava na LCD ekranu i automatski se isključuje. Praktični su i modeli vaga koje sadrže činiju, a mogu i da se odvoje. Neke vage sadrže i opciju merenja zapremine vode i mleka, u gramima i mililitrima. Možete sami da izaberete merne jedinice, a digitalna vaga poseduje četiri senzora za veću tačnost merenja. Ova kuhinjska vaga ima i indikator preopterećenja, kao i ispražnjenost baterije, tako da ako se na primer ne koriste dva minuta automatski se gasi.

kuhinjska vaga

Već neko vreme vežbate, trčite i upražnjavate fizičku aktivnost jer želite da se oslobodite viška kilograma. Kada god stanete na vagu ona pokazuje da imate višak. Nezadovoljni ste i besni jer vam se čini da je vaš trud uzaludan i jedino može da vas smiri čokolada. Pre nego što je pojedete razmislite možda je vreme da tu staru vagu zamenite nekom novom. U Tehnomedia centru imate odličan izbor raznih proizvođača i modela telesnih vaga.

telesna vaga

Malo je onih koji u svom domu nemaju vagu za merenje težine i koje tu vagu gotovo svakodnevno ne koriste. Najbolje je koristiti je na ravnoj i tvrdoj podlozi i nemojte da je stavljate na tepih ili laminat. Najbolje je da se merite uvek u isto vreme, jer u različitim periodima dana može da dovede do velikih razlika u kilaži. Najbolje doba dana za merenje je jutro i to pre jela i pića. Razlog je što tokom dana jedemo, pijemo i znojimo se, a to dovodi do oscilacije u kilogramima.

U Tehnomedia prodavnicama vas očekuje veliki izbor različitih modela, modernog dizajna i proizvođača koji će zadovoljiti vaš ukus i potrebu.

telesna vaga

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *