TCL u Tehnomedia ponudi

x  T.

Život bez pametnog telefona ne može da se zamisli. Predlažemo vam brend TCL. Pružiće vam savršen kvalitet po neverovatno pristupačnoj ceni.

O TCL brendu

TCL je jedna od najvećih kompanija za proizvodnju elektronske opreme u Kini. Počeli su sa radom 1981, a u svetu su najpoznatiji po proizvodnji televizora. Inovacije su im na prvom mestu.

TCL 75C725

Postali su pioniri u mnogim oblastima. Različiti brendovi, Alcatel i Palm funkcionišu u okviru kompanije TCL, a pored proizvodnje telefona i TV uređaja, proizvode i kućnu tehniku, kućne aparate, klima uređaje, robot usisivače i razvijaju sopstvenu veštačku inteligenciju i mrežu. AI i IoT platforma za komunikaciju među TCL uređajima olakšaće korišćenje. Platforma povezuje pametne robot usisivače, klime i druge kućne aparate, dok će vam veza telefona sa televizorom i drugim uređajima pomoći da ih bolje koristite zajedno ili posebno. Ta platforma je pouzdana, bezbedna i jednostavna za upotrebu.

Njihovi tableti su takođe pregledni i odličnog kvaliteta. TUV Rheinland sertifikat garantuje za smanjenje plave svetlosti na nivou hardvera od 30%.

Širom sveta imaju 28 R&D centra i 10 laboratorija. Francuska 5G laboratorija i poljska laboratorija za razvoj veštačke inteligencije su posebno izdvojene.

Sve što prodaju sami proizvedu. Odlikuje ih i jednostavnost korišćenja. Filozofija kompanije je biti originalan, poseban i drugačiji od svega viđenog na tržištu.

TCL telefoni

TCL telefoni poseduju najkvalitetnije ekrane. Oni proizvode samostalno pored TV panela i ekrane za telefone.

 • Njihovi ekrani su savršena zaštita za vaše oči zahvaljujući tehnologiji smanjenja prikaza plavog dela spektra koji su za vaše oči najštetniji. Nečete tokom gledanja u ekran naprezati oči, naročito noću. Ono po čemu se TCL tehnologija smanjenja plavog svetla razlikuje od drugih je da je primenjuje na način koji neće uticati na kvalitet boja i prikaza i da se u odnosu na ekrane bez primene ove opcije smanji i za polovinu.
 • Imaju vrhunske kamere. Odlični su za snimanje u svim uslovima.

Prvi pametni telefon sa ekspertskim ekranom je TCL Plex. Na zadnjoj kameri se nalazi trostruka kamera.Kako bi vaši snimci bili savršeni i pro slabom osvetljenju pomoći će pored glavne kamere od 48 MP i kamere od 2 MP i super širokougaona kamera od 16 MP i 123 stepena. Snimićete 4 puta više sadržaja u jednom kadru. Stakleni paneli su sjajni i dvostruko zakrivljeni, 3D holografsko završna obrada i prelivanje boje čine ga posebnim.

 • Izdvajaju se i po fleksibilnim i savitljivim TCL ekranima raznih tipova OLED, IPS i sjajnim karakteristikama. Na pola, na više delova spolja ili unutra, rolanje, na vama je da izaberete način presavijanja ekrana.
 • TCL vam je omogućio i neverovatno povoljnu cenu za vrhunski telefon.

5 veličanstvenih

Capture x
foto:TCL

Nova TCL serija 30 donosi nam 5 fantastičnih novih modela. Imaju velike ekrane i kamere sa velikim senzorima.

Od iste osnove pa dalje nadogradnje i 5G konekcije. Sjani modeli: TCL 30 5G, TCL 30+, TCL 30 i TCL 30 SE poseduju trostruku kameru od 50 MP, dok dvostruku kameru sa glavnim sočivom od 50 MP ima TCL 30 E.

Napravićete fotografije koje oduzimaju dah, a na video zapisima će vam svako zavideti zahvaljujući funkcijama koje imaju i brojnim mogućnostima koje pružaju.

 • Opciju Steady Snap jasno snimanje u pokretu i pauziranje vremena omogućava razvijen softver.
 • Intelligent AI detection prepoznaje do 22 različite scene.
 • AI HDR video služi za podešavanje ekspozicije, kao i optimizaciju detalja.
 • Low Light HDR vam garantuje dobro izbalansirane kadrove uprkos slabom osvetljenju.
 • One Shot vam daje iz samo jedne fotografije različite tipove slika.

FHD+ AMOLED displej od 6,7 inča poseduju 2 najjača modela. Ekran veličine 6,52 inča imaju preostala 3 modela. Kvalitetan ekran je nešto što se podrazumeva kod TCL-a, a ova serija 30 opremljena je tehnologijom TCL NXTVISION koja štiti vaše oči dok gledate u ekran.

Zvuk je odličan. Dvostruki zvučnici, sa gornje i donje strane telefona nalaze sa na modelima TCL 30+ i 30 tako da ćete imati neverovatan osećaj prilikom slušanja muzike, gledanja nekog sadržaja ili igranja igrica.

Imaju i veliku memoriju. 128 GB ROM memorije: TCL 30+, TCL 30 SE i TCL 30 5G, a sertifikovani uređaji za Google Android Enterprise Recommended su modeli:TCL 30 i TCL 30+.

Baterija je izdržljiva i dugotrajna. Kapaciteta 5000 mAh imaju TCL 30 SE i TCL 30 E , a od 5010 mAh TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30. Punjenje je brzo od 18W kod modela: TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30. Svi modeli podržani su tehnologijom koja produžava životni vek baterije Al pametnim punjenjem.

 • Telefoni su modernog dizajna i lepih boja i pristupačnih cena.

Ako želite kvalitetan, moćan, lepo dizajniran i dugotrajan uređaj, odlučite se za TCL brend. Posetite Tehnomedia prodavnicu i izaberite TCL telefon po svoj meri.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *