Tehnomedia i VOX slave mesec ljubavi

naslovvox

Februar je pravi mesec za kupovinu. Iskoristite veliku akciju u Tehnomedia prodavnicama i nabavite VOX šporet po fantastičnim cenama. Prilikom kupovine na poklon dobijate VOX mikser.

Svoju kuhinju opremite kvalitetnim VOX šporetima koji su modernog dizajna tako da će se lepo uklopiti u vaš prostor. Za pripremanje raznih jela mikser vam je neophodan. Novo je uvek najbolje, a ovog puta ne morate da kupujete mikser, jer ćete ga dobiti na dar. Uz odličan šporet i fantastičan mikser svaki obrok biće brzo pripremljen, a ukus nezaboravan. Akcija traje tokom meseca ljubavi, do 28. februara.

image

VOX staklokeramički šporeti poseduju veću rernu pa ćete moći da pripremate šta god želite. Efikasni su tako da ćete jednostavno i brzo spremiti slane i slatke specijalitete. Poseduju mnoge funkcije i bezbroj mogućnosti. Svaki šporet ima više grejnih zona, kao i fantastične rerne sa brojnim funkcijama. Uglavnom sa 2 nivoa pečenja u rerni i električnim grilom.

Po neverovatno povoljnim cenama izaberite VOX električni šporet sa ravnom pločom (staklokeramički), kombinovani sa ringlama, električni i plinski…Kod klasičnih šporeta, podesite određeni podeok i ringla će raditi konstantno, a kod staklokeramičkih grejna tela su tako sklopljena da poseduju period paljenja i gašenja kao i postizanje određene temperature.Kako bi obroci bili ukusni veoma je važno i na kakvom uređaju pripremate jela. Najvažniji sastojak je i ravnomerno zagrevanje obroka. Sva jela i recepte možete isprobati na ovim šporetima, a uspeh je zagarantovan.

image

Kombinovani šporet je isto dobar izbor. U jednom uređaju dobijate i plin i struju. Takav kombinovan šporet sa dve opcije vam daje mogućnost da iskoristite ono najbolje i samo prednosti. VOX šporet sa plinskim ringlama odlikuje dugotrajniji radni vek grejnih zona, sa svim funkcionalnostima električne rerne. Uz komplet za konverziju gasa, ovi uređaji dozvoljavaju povezivanje na plinsku bocu ili na centralni gasovod u zavisnosti od mogućnosti.

VOX šporeti su najefikasniji i nude mogućnost da pripremite šta god poželite. A uz VOX mikser MX-3001 sve će biti brzo pripremljeno i smućkano za tili čas. Snaga motora ovog miksera je 250W. Ima 5 brzina i turbo delovanje.Mehanizam easy eject omogućava jednostavno izbacivanje metlica. A uz mikser sleduju vam 2 mutilice za šlag i jaja kao i 2 mešalice za testo.

image

VOX šporeti su štedljivi jer poseduju energetski razred A. Čišćenje šporeta sa ravnom pločom je lako. Samo sredstvom za čišćenje stakla i sunđerom pređite preko ploče.

Ovakva prilika se ne propušta. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite VOX šporete jer štede električnu energiju, kvalitetni su, a cena je neverovatno pristupačna. Ako kupovinu obavite tokom meseca ljubavi na poklon dobijate i VOX mikser MX – 3001.

Akcija važi od 1. do. 28. februara 2021. ili do isteka zaliha u svim Tehnomedia prodavnicanma, kao i online shop-u. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *