Tehnomedia jedan od sponzora Međunarodnog memorijalnog rvačkog turnira u Mladenovcu 

Untitled design

Impozantan broj rvača iz zemlje, regiona i inostranstva učestvovao je na rvačkom turniru u Mladenovcu.

Više od 130 takmičara iz devet zemalja učestvovalo je na Međunarodnom memorijalnom turniru „Ljubomir Ivanović Gedža“. Ovaj tradicionalni turnir u rvanju grčko-rimskim stilom za seniore se održava već 35 godina za redom.

DSC x
foto:Ivan Strizak

Šampion otvorio turnir

Olimpijski i svetski šampion u rvanju Davor Štefanek otvorio je ovogodišnji memorijal. Publici su se obratili i predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković, kao i predsednik organizacionog odbora turnira, Goran Spasojević.

DSC x
foto:Ivan Strizak

Nagrada za publiku

Navijači su iz sve snage bodrili takmičare i reprezentativce. Za publiku je organizovana nagradna igra. Pojedini su otišli kućama sa vrednim poklonima. Najviše sreće imala je desetogodišnja devojčica koja je kao nagradu dobila televizor Hisense, dar kompanije Tehnomedia.

DSC x
foto:Ivan Strizak

Tehnomedia podržala turnir

Tehnomedia je bila jedan od sponzora ovog turnira, a Nebojša Jovanović ispred organizatora Rvačkog kluba Mladenovac “Ljubomir Ivanović Gedža” se zahvalio na pomoći.

“Veliko hvala kompaniji Tehnomedia što nam je pomogla oko realizacije, a vaš poklon TV je dodeljen devojčici koja nije mogla da sakrije svoje oduševljenje i iznenađenje što je baš ona dobila nagradu pored toliko ljudi u publici. Nagradu je uručila maskota Rvačkog saveza Srbije koja je ujedno i zvanična maskota Svetskog prvenstva koji će biti održano narednog meseca u Beogradu. Takmičari su svojim nastupom pokazali da je rvanje jedan od najpopularnijih sportova,” istakao je Jovanović.

DSC x
foto:Ivan Strizak

Druženje sa posetiocima turnira

Bila je ovo i odlična prilika da ljubitelje ovog sporta i sve prisutne upoznamo sa našim radom, bogatom ponudom uređaja i aparata za svaki dom i poslovni prostor. Naše kolege i promoteri su delili promo materijale i odgovarali na pitanja.

This image has an empty alt attribute; its file name is viber_image_2022-08-14_21-50-36-365-1-768x1024.jpg

Mladenovac je i ove godine bio uspešan domaćin ovog nadmetanja koje je održano u hali Sportskog centra koje nosi ime ovog proslavljenog sportiste i trenera. Svetsko prvenstvo će biti održano u septembru u Beogradu, a ovaj Gedžin memorijal je predstavljao ujedno i generalnu probu za to važno takmičenje.

DSC  x
DSC x
DSC x
DSC x
viber image     x
viber image     x
viber image     x
viber image     x
viber image     x
viber image     x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *