Tehnomedia PES turnir u Beogradu

x   T.

Na Adi Ciganliji u subotu, 11. septembra biće održan Tehnomedia PES 2021 turnir. Najbolji će dobiti vredne nagrade: ELEKTRIČNI TROTINET, GAMING STOLICU, MOBILNI TELEFON i TEHNOMEDIA poklon pakete. Organizatori su obezbedili i nagrade za publiku i navijače.

Najvažniju sporedna stvar na svetu, fudbal, možete igrati i putem video igrica, a PES – fudbalski gaming je najpopularnija zabava skoro 2. decenije. Tehnomedia organizuje pravi sportski dan za pamćenje u prestonici, na najposećenijem, najvećem i najlepšem izletištu, kupalištu i odmaralištu, na Adi Ciganliji.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na Adi kod sportskih terena u blizini piknik zone sa novobeogradske strane u subotu, 11. septembra. Kompanija Tehnomedia centar d.o.o prirediće takmičarima i navijačima zabavan, razigran i nezaboravan dan.

Pravila turnira

Mečevi će se igrati u BO1 formatu. U slučaju nerešenog rezultata, preskaču se produžeci i šutiraju se penali. Trajanje meča je 5 minuta, a brzina igranja normalna. Maksimalan broj igrača na turniru je 64. Kotizacija je 1000 dinara, a sav prikupljen iznos ići će u humanitarne svrhe, Udruženju roditelja ZVONČICA – http://www.zvoncica.org.rs/ . Prijava preko google forme je obavezna pre uplate.

Udruženju roditelja “ZVONČICA

“Zvončica” je Udruženje roditelja dece obolele od malignih i drugih retkih bolesti. Osnovano je 1992. godine pri Službi za hematoonkologiju Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić” u Beogradu. Udruženje pomaže oboleloj deci, njihovim porodicama i bolnici. Članovi udruženja su roditelji i bliski članovi porodica obolele, izlečene i preminule dece, bivši pacijenti, zdravstveni radnici, prijatelji. Udruženjem upravlja Skupština i Upravni Odbor, koji čine petoro roditelja lečene dece. Imaju stručnu službu, spoljne saradnike i volontere, a finansiraju se iz donacija i budžetom odobrenih projekata.

Kotizacija, podaci za uplatu

Podaci za uplatu, sadrže sledeće:
* Platilac: ime, prezime, ulica i broj, mesto
* Svrha uplate: uplata kotizacije – PES u humanitarne svrhe
*Primalac: Tehnomedia centar doo, Generala Gambete 44, Zaječar
*Šifra plaćanja: 189
* Iznos: 1000 RSD
* Račun primaoca: 205-132428-19

Prijavljivanje

Svi zainteresovani za nadmetanje u virtuelnom fudbalu mogu se prijaviti za učešće do četvrtka, 9. septembra. Jednostavno kliknite na ovaj link https://forms.gle/ZuSHqTqgEpfKMM2Q7 i unesite tražene podatke. Požurite, jer je broj mesta ograničen!!! Tačno vreme početka turnira biće naknadno objavljeno u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika.

Nagrade

Organizator takmičenja Tehnomedia je obezbedila vredne nagrade za najbolje.

Capture

ŠAMPION I POBEDNIK TURNIRA DOBIJA ELEKTRIČNI TROTINET Ring RX2 black. Online cena ovog električno sklopivog trotineta je 42 999 dinara.

Poseduje snažan motor od 300 W. Maksimalna brzina je 25 km/h, domet je 20 km, a nosivost do 110 kg. Poseduje ekran za prikazivanje brzine i nivoa baterije. Tu je i aplikacija Mini Robot: kontrola perfomansi trotineta. Indikator preostalog kapaciteta baterije, trenutne brzine vožnje.

DRUGOPLASIRANI, Marvo gejmerska stolica CH301 BLACK/RED. Online cena je 15 990 dinara.

Capture

Ova stolica je neverovatno udobna i atraktivnog gejming izgleda. Visina stolice je podesiva kao i nagib. Plastični nasloni za ruke presvučeni su mekanim materijalom, a stolica je presvučena eko kožom. Neverovatano prijatan osećaj tokom sedenja ili igranja igrice pružaju 2 jastučića za podršku vratnog dela kao i donji deo leđa koji se nalaze na samom naslonu. Tu je i 100 mm gasni sistem podizanja i 320 mm najlonska baza. Baza je čelična i nosivost stolice je do 150 kg.

A OSVAJAČ TREĆEG MESTA Xiaomi mobilni telefon Redmi 9C NFC 32GB Midnight Gray. Online cena je 12 999 dinara.

Capture

Dijagonala ekrana je 6,53″. Rezolucija: 1600 x 720 pix.RAM memorija je 2 GB, a interna memorija 32 GB. Zadnja kamera je 13 + 2 + 2 Mpix, a prednja 5 Mpix. Operativni sistem: Android 10, MIUI 12. Procesor Octa Core 2,3 GHz, 1,8 GHz. Kapacitet baterije je 5000 mAh.

Nagrađeni će dobiti i Tehnomedia poklon pakete. Organizatori su obezbedili i nagrade za navijače i publiku.

Ako imate dobre reflekse i ako ste precizni i znate kako da prevaziđete probleme i savladate prepreke Tehnomedia PES 2021 turnir u Beogradu je pravo mesto za vas. Dođite da zajedno igramo PES fudbal, dobro se zabavimo i ko zna možda ćete baš Vi osvojiti neku vrednu nagradu. Ne zaboravite, Tehnomedia nagrađuje navijače i publiku!!!

Očekujemo Vas i srećno!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *