Završen Tehnomedia PES turnir u Nišu

x

Ranđel Mikić, Danijel Demirović i Jovan Stojanović su pobednici Tehnomedia PES turnira koji je održan u Nišu. Njima su uručene vredne nagrade.

Ovaj turnir u Nišu je uspešno završen. Usijana i pozitivna atmosfera vladala je 6 sati koliko je i trajalo nadmetanje u  e-football-u PES. Takmičenje je organizovano u parku Svetog Save koji se nalazi na jednom od najlepših mesta na Bulevaru Nemanjića, na teritotoriji opštine Medijana, pored same zgrade opštinske uprave.

  n

Takmičari

Za titulu Pro Evolution Soccer (PES)šampiona nadmetalo se 62 takmičara. Takmičenje se održavalo na dva stejdža, a učesnici su pokazali svoje umeće na Sony PlayStation 4 konzolama.

“Za dobrog igrača je potrebno da se uloži puno rada i truda, kako bi se savladao svaki pokret ili potez karaktera. Važna je i motivacija i istrajnost, “ istakao je Dušan Pešić jedan od takmičara.

“Volim kompjuterski fudbal i ova igrica mi je omiljena. U Tehnomedii sam nedavno kupio konzolu tako da sam vežbao i nadam se da ću osvojiti neku nagradu”, iskren je bio Dragan Mijatović.

Promoterke i navijači

  n

Promoterke su se pobrinule za pozitivnu energiju, kao i da niko ne ostane žedan. Delile su Tehnomedia balone i promo materijale. Takmičari su imali i svoje navijače, a posebno su se u bodrenju svojih favorita istakle pripadnice nežnijeg pola. Brojna publika je bila veoma zainteresovana za ovakav događaj, dopala im se atmosfera i kako si rekli, nadaju se da će Tehnomedia i u budućnosti praviti ovakve i slične događaje.

” Nemam reči, zaista sve izgleda sjajno i ovo je pravo uživanje, možda čak i uzbudljivije od pravog fubala”, naglasio je Ivan Marković.

“Sada sam zakasnio, ali ću se naredni put sigurno prijaviti. Super je ovde i ovako nešto nam je nedostajalo i zato hvala Medijani i Tehnomedii što su organizovala ovako nešto, kazao je Igor Mitić.

Pobednici

Predstavnici kompanije Tehnomedia d.o.o. su uručili vredne nagrade trojici prvoplasiranih igrača.

Šampion i najbolji na Tehnomedia PES turniru u Nišu je Ranđel Mikić i on je dobio DLED SMART TELEVIZOR od 32″ TESLA.

  n

Drugo mesto osvojio je Danijel Demirović i njemu je kao nagrada pripala GAMING STOLICA MARVO.

  n

Treće mesto zauzeo je Jovan Stojanović i osvojio je DENVER ZVUČNIK.

  n

Pravila igre

Mečevi su se igrali u BO1 formatu. Kod nerešenog rezultata, preskakali su se se produžeci i šutirali se penali. Meč je trajao 5 minuta, a brzina igranja bila je normalna.

Prikupljen novac ide u humanitarne svrhe

donacija gak x

Tehnomedia je ovaj turnir organizovala u saradnji sa opštinom Medijana. Za sredstva prikupljena od kotizacije u visini od 31 000 dinara i doniranih 3 400 dinara iz kase niške Gradske opštine Medijana kupljena je rasveta za Ginekološko-akušersku kliniku u Nišu.

Tehnomedia PES 2021 turnir je uspešno startovao u Zaječaru i odlično se pozicionirao u Nišu gde je priređen pravi fudbalski gaming. Karavan igre, zabave i poklona putuje dalje, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

(atmosfera s turnira…)

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *