Završen Tehnomedia PES turnir u Nišu

Ranđel Mikić, Danijel Demirović i Jovan Stojanović su pobednici Tehnomedia PES turnira koji je održan u Nišu. Njima su uručene vredne nagrade.

Ovaj turnir u Nišu je uspešno završen. Usijana i pozitivna atmosfera vladala je 6 sati koliko je i trajalo nadmetanje u  e-football-u PES. Takmičenje je organizovano u parku Svetog Save koji se nalazi na jednom od najlepših mesta na Bulevaru Nemanjića, na teritotoriji opštine Medijana, pored same zgrade opštinske uprave.

Takmičari

Za titulu Pro Evolution Soccer (PES)šampiona nadmetalo se 62 takmičara. Takmičenje se održavalo na dva stejdža, a učesnici su pokazali svoje umeće na Sony PlayStation 4 konzolama.

“Za dobrog igrača je potrebno da se uloži puno rada i truda, kako bi se savladao svaki pokret ili potez karaktera. Važna je i motivacija i istrajnost, “ istakao je Dušan Pešić jedan od takmičara.

“Volim kompjuterski fudbal i ova igrica mi je omiljena. U Tehnomedii sam nedavno kupio konzolu tako da sam vežbao i nadam se da ću osvojiti neku nagradu”, iskren je bio Dragan Mijatović.

Promoterke i navijači

Promoterke su se pobrinule za pozitivnu energiju, kao i da niko ne ostane žedan. Delile su Tehnomedia balone i promo materijale. Takmičari su imali i svoje navijače, a posebno su se u bodrenju svojih favorita istakle pripadnice nežnijeg pola. Brojna publika je bila veoma zainteresovana za ovakav događaj, dopala im se atmosfera i kako si rekli, nadaju se da će Tehnomedia i u budućnosti praviti ovakve i slične događaje.

” Nemam reči, zaista sve izgleda sjajno i ovo je pravo uživanje, možda čak i uzbudljivije od pravog fubala”, naglasio je Ivan Marković.

“Sada sam zakasnio, ali ću se naredni put sigurno prijaviti. Super je ovde i ovako nešto nam je nedostajalo i zato hvala Medijani i Tehnomedii što su organizovala ovako nešto, kazao je Igor Mitić.

Pobednici

Predstavnici kompanije Tehnomedia d.o.o. su uručili vredne nagrade trojici prvoplasiranih igrača.

Šampion i najbolji na Tehnomedia PES turniru u Nišu je Ranđel Mikić i on je dobio DLED SMART TELEVIZOR od 32″ TESLA.

Drugo mesto osvojio je Danijel Demirović i njemu je kao nagrada pripala GAMING STOLICA MARVO.

Treće mesto zauzeo je Jovan Stojanović i osvojio je DENVER ZVUČNIK.

Pravila igre

Mečevi su se igrali u BO1 formatu. Kod nerešenog rezultata, preskakali su se se produžeci i šutirali se penali. Meč je trajao 5 minuta, a brzina igranja bila je normalna.

Prikupljen novac ide u humanitarne svrhe

Tehnomedia je ovaj turnir organizovala u saradnji sa opštinom Medijana. Za sredstva prikupljena od kotizacije u visini od 31 000 dinara i doniranih 3 400 dinara iz kase niške Gradske opštine Medijana kupljena je rasveta za Ginekološko-akušersku kliniku u Nišu.

Tehnomedia PES 2021 turnir je uspešno startovao u Zaječaru i odlično se pozicionirao u Nišu gde je priređen pravi fudbalski gaming. Karavan igre, zabave i poklona putuje dalje, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

(atmosfera s turnira…)

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *