Tehnomedia, prijatelj 65. Dana berbe grožđa u Vršcu

blog x

Grožđebal, kako ga popularno zovu Vrščani, predstavlja najveću, najstariju i najposećeniju turističko-privrednu manifestaciju u ovom gradu i okolini.

Tokom četvorodnevnog trajanja (od 14. do 17. septembra), najposećenija manifestacija u Vršcu – “Dani berbe grožđa”, privukla je veliki broj posetilaca, zaljubljenika u vino i proizvode od grožđa. Ova manifestacija je bila ispunjena brojnim zabavnim, kulturnim i sportskim događajima, koncertima i izložbama vina i grožđa.

Naša kompanija uvek podržava važne lokalne događaje i kao prijatelji manifestacije Dani berbe grožđa i ove godine obradovali smo i razveselili nagrađene, publiku i prisutne poklon vaučerima i poklon paketima.

Na manifestaciji smo obradovali 10 najsrećnijih posetilaca sa po 10 poklon vaučera u vrednosti od 1 000 dinara. Nagradili smo i najbolje. Dobitnik prvog mesta je dobio poklon vaučer od 10 000 dinara, drugo mesto je nagrađeno sa 5 000 dinara, dok je treće mesto dobilo poklon vaučer vredan 3 000 dinara.

Prvi dan obeležili su: pečenje kobasica na vidikovcu kod crkve Svetog Krsta, koncerti lokalnih bendova na velikoj bini u centru grada i izbor za Vinsku lepoticu, koji se održao u hotelu Vila Breg. Pred prepunom velikom salom, žiri je izabrao najlepše među kandidatkinjama:

  • Milica Rajin je ponela tituli – Vinska lepotica 65. Dana berbe grožđa. Nađa Pilić je izabrana za prvu pratilju, a Milica Bradvarević proglašena je za drugu pratilju. Aleksandra Čebzan Zeman okitila se titulom najšarmantnija devojka 65. Dana berbe grožđa, dok je Dragana Grujić izabrana za devojku sa najlepšim osmehom.

Drugog dana svečano je otvorena tradicionalna izložba grožđa, voća i vina u holu gradske kuće, kao i koncert “Mali jubileji” Muzičke škole Josif Marinković. Priređeno je svečano otvaranje, predaja ključeva između gradonačelnice i privremenog gradonačelnika Grožđebala, Vinka Lozićakao, kao i koncert Tanje Savić.

Trećeg dana, više od 180 dečaka i devojčica iz Vršca i okoline učestvovalo je na dečijem maskenbalu. Najuspešnije maske nagrađene su od strane žirija. Nakon završetka maskenbala, na velikoj bini održan je dečji program u nekoliko segmenata, a uveče su koncerte izveli Sergej Ćetković i Tropiko bend.

Poslednji, četvrti dan je bio najposećeniji dan Grožđebala. U podne je prošla karnevalska povorka sa više od 20 grupa kroz centar grada, koje su se predstavile posetiocima. Nakon završetka karnevala, svi posetioci koji su se našli u centru grada imali su priliku da učestvuju u “vazdušnoj lutriji” – svako ko je uhvatio neki od više od 150 padobrana sa nagradnim kuponima mogao je sa kuponom da dođe u prostorije Turističke organizacije Vršac i preuzme nagradu. Darodavci nagrada bili su lokalni privrednici i firme koje posluju u Vršcu i naravno naša kompanija Tehnomedia. Veliko finale 65. Berbe obeležio je koncert Zdravka Čolića, koji se održao nakon svečanog zatvaranja.

Tokom četiri dana Grožđebala, procenjuje se da je Vršac posetilo oko 130 hiljada gostiju iz Srbije i inostranstva.

(foto: Turistička organizacija Vršac)

x

image

image

image

image

image

image

image

Grozdjebal

Grozdjebal

Grozdjebal

Grozdjebal

Grozdjebal

Grozdjebal

Grozdjebal

Grozdjebal

Grozdjebal
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *