Vox poklon akcija!

blog x

U periodu od 1. do 31. oktobra kupite Vox sudomašinu i dobijate na poklon Fairy Platinum Plus kapsule za pranje!

Vox mašine za pranje sudova nežno tretiraju posuđe, ostavljajući ga čistim i sjajnim. Njihova izuzetno niska buka doprinosi stvaranju mirne i prijatne kuhinjske atmosfere, bez potrebe za brigom oko prljavog posuđa.

  • Nabavite Vox sudomašinu do kraja oktobra i osvojite besplatne Fairy Platinum Plus kapsule za pranje kao poklon.
  • Dobijate dovoljno kapsula za četiri meseca pranja kada kupite Vox mašinu za pranje sudova.
FairyVOXBanerx x
  • O Vox mašinama za pranje posuđa

Vox sudomašine pružaju negu i tretman vašeg posuđa s pažnjom i preciznošću, rezultirajući blistavim i čistim sudovima. Osim toga, ovi uređaji su visokog kvaliteta i imaju elegantan dizajn.

U ponudi su sudomašine različitih dimenzija, omogućavajući vam da prilagodite uređaj vašem jedinstvenom prostoru i potrebama. Možete birati između samostojećih modela širine 60 cm, užih slim modela širine 45 cm ili ugradnih modela u ovim dimenzijama. Za one s manjim potrebama, tu je i Table Top model širine 55 cm s kapacitetom od 6 kompleta, dok širok izbor nudi mašine kapaciteta od 6 pa sve do impresivnih 15 kompleta sudova.

image

Neki od modela dolaze s dodatnom gornjom mlaznicom, što predstavlja značajnu prednost. Ova opcija omogućava ravnomerno raspršivanje vode sa tri strane, postižući time maksimalne rezultate pranja.

Kod Vox modela sudomašina, opcija Eco Wash omogućava štednju električne energije i vode tako što pruža performanse pranja kada mašina nije potpuno puna. U ovom režimu se koristi samo donja ili gornja korpa, u zavisnosti od modela, prilagođavajući potrošnju vode i električne energije vašim potrebama.

Vox sudomašine su opremljene sa tri vrste filtera: mikrofilterom, grubim filterom i metalnim filterom. Ovi filteri sprečavaju ostatak hrane da zapuši cev i omogućavaju kontrolisano oticanje vode. Bez obzira na veličinu vaše porodice ili potrebu za uštedom prostora, Vox nudi odgovarajuće modele koji će olakšati život svima.

Ne čekajte, unapredite svoju kuhinju sa Vox mašinom za pranje sudova i dozvolite da vaša kuhinja postane mesto uživanja, bez brige o zaprljanim sudovima.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *