Isprobajte Philips HomeRun robotske usisivače sa 60 dana povraćaja novca

blog x

Uživajte u savršeno čistom domu bez napora! Philips HomeRun robotski usisivači su tu da vam olakšaju život.

Zaboravite da proverite svaki ugao – novim Philips robotskim usisivačima ništa neće promaći. Pronađite ih u najbližoj prodavnici Tehnomedie ili naručite online. Upoznajte Philips HomeRun robotske usisivače. Sada imate priliku da bezbrižno isprobate tehnologiju koju koriste Philips HomeRun roboti, uz 60-dnevnu garanciju povrata novca.

Nudimo 60-dnevnu garanciju povrata novca za robotske usisivače Philips HomeRun serije 3000 i serije 7000. Za uslove vraćanja uređaja kliknite ovde.

Da biste iskoristili ovu ponudu, potrebno je da:

  • Vratite proizvod sa priborom i garantnim listom u originalnom pakovanju na prodajno mesto u roku od najmanje 14 dana, ali najkasnije u roku od 60 dana od datuma kupovine navedenog na fakturi. Proizvod mora biti u savršenom stanju i bez nedostataka uzrokovanih nepravilnim rukovanjem.
  • Paket treba da sadrži originalan račun kojim se potvrđuje kupovina proizvoda u promotivnom periodu od 1. septembra do 31. decembra 2023., zajedno sa formularom za povrat uređaja popunjenim vašim ličnim podacima.
image

Philips HomeRun robot za usisavanje i brisanje serije 3000 Aqua

Sa svojom ultra-snažnom usisnom snagom, dizajniran je kako bi postigao izvanredne rezultate uz minimalan napor. On ne samo da usisava, već i briše u jednom prolazu, čineći vaše tvrde podove besprekorno čistim i bez tragova prašine.

Robot automatski prepoznaje tepihe i itisone, povećavajući svoju snagu usisavanja kako bi temeljito očistio dubinu tepiha. Pomoću laserske navigacije od 360° (LiDAR), robot brzo skenira sve prostorije i precizno mapira vaš dom. Ovaj inteligentni uređaj koristi algoritme za efikasno planiranje najbrže putanje čišćenja od sobe do sobe.

Aplikacija HomeRun omogućava vam da odaberete koje sobe želite da robot očisti, postavite redosled čišćenja i prilagodite režim čišćenja za svaku sobu. Konačno, možete se vratiti kući u potpuno čist i blistav dom bez ikakvog napora.

Philips HomeRun robot takođe ima impresivnu autonomiju. Sa snažnom litijum-jonskom baterijom od 4800 mAh, može čistiti do 230 minuta sa samo jednim punjenjem, što pokriva više od 150 kvadratnih metara. Kada se baterija isprazni, robot se automatski vraća na stanicu za punjenje, a nakon punjenja se vraća tamo gde je stao kako bi nastavio sa čišćenjem.

Osim toga, ovaj robot se automatski prazni u stanici za automatsko pražnjenje za manje od 30 sekundi. Stanica sadrži 3-litarsku kesu protiv alergija za jednokratnu upotrebu, koja čuva prašinu, dlake i drugu prljavštinu do 30 dana. Ovo je savršeno za osobe koje pate od astme i alergija, jer omogućava higijensko odlaganje bez oblaka prašine.

image

Philips HomeRun robot za usisavanje i brisanje serije 7000 Aqua

Njegova ultra-moćna usisna snaga, uparena sa pametnim senzorima koji otkrivaju i najmanje prepreke, garantuje temeljno čišćenje koje ne propušta ništa. Ovaj uređaj ne samo da usisava, već i briše podove u jednom prolazu, čime se eliminiše čak i najfinija prašina koja se svakodnevno taloži na podovima. Vaše stopalo će ostati čisto čak i ako hodate bosonogi.

Zahvaljujući svojoj izdržljivoj litijum-jonskoj bateriji od 5200 mAh, robot može raditi do 180 minuta sa jednim punjenjem, što pokriva više od 130 kvadratnih metara. Nakon ispražnjenja baterije, robot će samostalno otići na punjenje i nastaviti tamo gde je stao.

Tehnologija vibracije s perivom krpom od mikrofibera uklanja 99,9% bakterija koje prenose cipele i dlake kućnih ljubimaca. Osim toga, rezervoar za vodu kapaciteta 240 ml omogućava robotu brisanje površine od 130 m2 bez potrebe za dopunjavanjem.

Najnoviji senzori, uključujući 3D ToF senzor na prednjoj strani robota, detektuju i izbegavaju čak i izuzetno male prepreke poput cipela i igračaka. S ukupno 8 ToF senzora u prednjem braniku, robot može da se kreće sigurno i u slabijim svetlosnim uslovima.

Robot koristi lasersku navigaciju od 360° (LiDAR) za brzo i precizno mapiranje svih soba u vašem domu. Pametni algoritmi omogućavaju mu da pronađe najefikasniju putanju za čišćenje od sobe do sobe.

Uz pomoć aplikacije HomeRun možete precizno kontrolisati koje sobe želite da robot očisti, podesiti redosled čišćenja i odabrati odgovarajući režim čišćenja za svaku sobu. Nema potrebe da brinete o pražnjenju, jer robot se automatski prazni u stanici za automatsko pražnjenje za manje od 30 sekundi, koristeći Philips DualWave™ tehnologiju. Sadrži 3-litarsku kesu protiv alergija za jednokratnu upotrebu koja zadržava prljavštinu do 30 dana.

Zaboravite na naprezanje prilikom održavanja higijene u svom domu. Zahvaljujući svojoj moći, preciznosti i praktičnosti, Philips HomeRun robot je idealan izbor za održavanje vašeg doma besprekornim.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *