Tehnomedia tim osvojio drugo mesto na “Hisense Cupu 2023”

blog x

Ekipa Tehnomedie je zauzela drugu poziciju na “Hisense Cupu za 2023”, što potvrđuje da naši kolege nisu samo stručnjaci u prodaji i menadžmentu, već i izuzetni fudbaleri i sportski entuzijasti.

Na beogradskoj Adi je 30. septembra održan događaj “Hisense Cup 2023” kao zagrevanje za predstojeće Evropsko prvenstvo u fudbalu. Kompanija “Hisense” je organizovala ovaj fudbalski turnir, koji je okupio ekipe prodavaca iz Srbije ovog prestižnog tehnološkog brenda, kao i predstavnike srpskih medija. Više od 120 igrača je demonstriralo impresivne fudbalske veštine pred brojnom publikom, stvarajući pravu profesionalnu atmosferu. Ovaj događaj je takođe bio prilika za najavu EURO 2024, budući da je “Hisense” već treći put zaredom globalni partner ovog prestižnog takmičenja.

   n

Kompanija “Hisense” redovno podržava velike sportske manifestacije i ovog puta je partner kvalifikacija za UEFA Evropsko fudbalsko prvenstvo, koje će se održati u Nemačkoj naredne godine.

Drugo mesto za 2023. godinu zauzela je ekipa “Tehnomedia”. Naše kolege su demonstrirale impresivno fudbalsko umeće, izvodeći majstorije na nivou pravih profesionalaca. Pokazali su da nisu samo vrhunski prodavci i menadžeri već i veoma vešti fudbaleri i sjajni sportisti.

Finalisti i pobednici su dobili vredne nagrade od kompanije “Hisense“, a “Čil zona” tokom turnira je bila mesto velike zabave, obogaćujući celokupno iskustvo.

UEFA je najavila početak prodaje ulaznica za Evropsko prvenstvo naredne godine, sa prvom fazom prodaje koja počinje u utorak. U ovoj fazi će biti dostupno 1,2 miliona ulaznica. Nemački navijači će imati prednost u kupovini ulaznica za mečeve domaće selekcije u grupnoj fazi, dok se cene kreću od 30 evra za grupnu fazu do 1 000 evra za finalnu utakmicu u Berlinu. Za one koji ne uspeju da se prijave u prvoj fazi, biće organizovan dodatni program sa informacijama o novim dostupnim ulaznicama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

   n

   n

   n

   n x

   n x

   n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *