Dve naše prodavnice u Zaječaru i Čačku slave rođendan i poklanjaju popuste

ZAJECAR CACAK


Naši dve prodavnice slave rođendan i daruju vam fantastične popuste!

Imamo sjajne vesti koje želimo da podelimo sa vama! Dve naše prodavnice, jedna u Zaječaru na Trgu oslobođenja 18 i druga u Čačku, u Gospodar Jovanovoj bb slave rođendan i želimo da ga obeležimo na poseban način.

Predstavljamo tri dana slavljeničkih popusta koje smo pripremili povodom našeg rođendana, od 5. do 7. oktobra! Ovo je prilika da nabavite sve što vam je potrebno i počastite sebe ili svoje najdraže, bez preteranog trošenja.

  • Za male kućne aparate i periferije, nudimo vam neodoljiv popust od 20%.
  • Ako razmišljate o kupovini bele tehnike, televizora, audio i video uređaja, IT opreme ili telefona, imamo sjajnu vest za vas – svi ovi proizvodi su dostupni s popustom od 15%.

Obe prodavnice su postale središta za šoping i zajednička okupljanja, zahvaljujući vašoj podršci i vernosti tokom protekle godine. Da bismo vam se zahvalili na svim tim divnim trenucima i našim zajedničkim iskustvima, odlučili smo da proslavimo rođendane ovih prodavnica na način koji će vam se svideti – s tri dana neodoljivih popusta!

blog x

Naš specijalizovan Tehnomedia IT šop u Zaječaru slavi svoj četvrti rođendan! Nalazimo se u samom srcu grada, kod kružnog toka i ponosni smo što smo postali vaša omiljena destinacija za tehnološke potrebe.

Kod nas možete pronaći renomirane svetske brendove poznate po kvalitetu, sve to po izuzetno pristupačnim cenama. Bez obzira na to da li vam je potreban hardver ili softver, kod nas ćete naći sve na jednom mestu. I ne samo to, ponosno nudimo izvanredne uslove kupovine, uključujući mogućnost plaćanja do 30 rata. Svih ovih godina, vaša podrška i vernost su nam bili najveća nagrada. Zato želimo da ovu rođendansku proslavu podelimo sa vama i da vam se zahvalimo na poverenju koje ste nam pružili.

Pravimo priču zajedno i nadamo se da ćete nam se pridružiti u proslavi našeg rođendana. Radujemo se vašem dolasku i obećavamo vam još mnogo godina izvanredne usluge i kvalitetne ponude.

blog x

Naša Tehnomedia prodavnica u Čačku koja se nalazi uz sam Dom kulture, u srcu pešačke zone slavi svoj treći rođendan! Naš maloprodajni objekat prostire se na 160 kvadratnih metara i nudi sve što vam je potrebno: od bele tehnike, malih kućnih aparata, audio i video uređaja, IT opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju pa sve do mnogo više. I to nije sve, konstantno priređujemo posebne akcije samo za vas.

Naši rođendanski popusti će vam omogućiti da ostvarite značajne uštede dok birate uređaje ili aparate iz našeg širokog asortimana proizvoda. Naši uslužni i ljubazni prodavci su uvek spremni da vam pomognu i pruže savete kako biste pronašli savršene proizvode koji odgovaraju vašim potrebama. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet.

  • Radno vreme ovih prodavnica je radnim danima od 8 do 20, s subotom od 8 do 15 sati.

Obe naše prodavnice su pripremljene za divan dan, a naša ljubazna i stručna osoblja čekaju vas sa osmehom na licu, spremna da vam pomognu prilikom izbora najboljih proizvoda. Ne zaboravite da nas posetite tokom ovih tri dana slavlja i da se pridružite u proslavi rođendana naših prodavnica u Zaječaru i Čačku. Radujemo se što ćemo proslaviti s vama, našim dragim kupcima i nadamo se da ćete uživati u sjajnim popustima. Vidimo se od 5. do 7. oktobra u dve naše prodavnice kako bismo zajedno proslavili naš četvrti rođendan u Zaječaru i treći u Čačku i omogućili vam da ostvarite fantastične uštede.

Hvala vam na podršci i neka ovaj rođendan bude poseban za nas i za vas!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *